Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Amerikalı kızlar daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse bakarız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Aynen istediğimiz takımlar ile oynayacağız.
    Bir seri yaparız; Oxford, Fenerbahçe, Hollanda, Arsenal ve İsveç Bayan takımlarına uygun rakipleri ayarla işte sen

Bu arada Southampton ile ilgili tüyo lazım bana

Vay cicik taktik almalar ha

• quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

quote:

Bir seri yaparız; Oxford, Fenerbahçe, Hollanda, Arsenal ve İsveç Bayan takımlarına uygun rakipleri ayarla işte sen

Alacağım tabi taktik. Çektiğin takıma bak anasını satayım peh

Senin bu kuraya çeken ellerin bana karşı oynarken kareye basamaz inşallah

Southampton nedir ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 4 Şubat 2016; 13:40:22 >

• quote:

quote:

quote:

Southampton nedir ya?

Daha ne istiyon mis gibi takım. Hangisini istiyodun :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Southampton nedir ya?

Fenerbahçe fena olmazdı hani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Southampton nedir ya?

Fenerbahçe fena olmazdı hani

Diğer turnuvaya kısmet artık :D

• güzl goller
  • Teşekkürler

• Hala ps3'ünde fifa 12 oyununa sahip olan var mı beyler? Bir trophy için coinse ihtiyacım var, o yüzden coinslerinize talibim dicektim. Karşılığında bir miktar fut16 coinsi verebilirim.
  • Şu anda indirimde hocam 107 lira tr psn de
  • arkadaşlar merhaba,fifa yı almayı düşünüyorum da sormak istediğim birşey var.tr psn de 33 gb,endonezya psn de 15 gb olarak gözüküyor dosya boyutu.tr psn de yanında bir oyunla geliyor sanırım o yuzden boyutu yuksek,sorum şöyle olucak eger tr psnden alırsam 33 gb olarak mı indirmem gerekiyor yoksa iki oyunu ayrımı kuruyor yani fifayı 15 gb olarak kurup diğer oyunu kurmamak gibi bir şansım varmı? fazla yerim kalmadı hdd de çünkü.birde eger endodan alırsam türkçe destegi olmıycak,çok gereklimi türkçe dil desteği yoksa ortalama bir ingilizceyle çok da gerekli değilmi? birde şöyle bir durum var te de 107 lira endoda 60 küsür liraya denk geliyor.
  • Kariyer modu oynayanlara duyurulur.Final set 2016 aşağıda yayınlanmıştır.Fifa 16 da yapılmış en gerçekçi ayarlardır.

Slider Value User CPU
    Sprint Speed 50 50 Lower chance of jogging animation, maintaining physicality.
    Acceleration 51 51
    Increase in physicality, but also allows user to be on same level as CPU.
    Shot Error 53 53 Enough misses, and enough quality strike balance.
    Pass Error 55 62
    User given advantage versus CPU being too perfect in their passing.
    Shot Speed 50 50 Personal preference, adjust as you'd like.
    Pass Speed 40 40 Better air ball physics when pass speed is lower, less pace in play.
    Injury Frequency
    75 75 Good balance of injury occurences.
    Injury Severity 35 35 Non critical injuries occur more, but critical ones still show up.
    GK Ability 25 25 Relevant to the shot speed, this works well.
    Marking 54 54 Highest marking value before things get too crazy.
    Run Frequency 1 1 Set M based on the "1" sandwich. Still plenty of chances occur.
    Height 50 50
    50 height allows for the crosses to come back as higher height was squeezing players out of their positional runs into the box.
    Length 60 50 User at 60 again so they are in front of the CPU's receivers, but also allows CPU to play with variety in trying to beat the user's shape.
    Width 52 52 The length discrepancy requires more of a meeting together of the ball with width, a small adjustment here should allow that to happen.
    FB Positioning 1 1
    Set M based on the "1" sandwich as it controls run frequency as much as RF controls FB. Less end to end and "charge" mentality.
    FT Control 60 60
    Evened out for both User and CPU to allow more physicality. Personal preference, of course.

• Arkadaşlar FUT 16da iki kişi aynı takımda nasıl oynanıyor? Arkadaş kendi evinde ben kendi evimde oynamak istiyoruz ama bulamadık bir türlü. Oysaki ben normalde oynarken aynı takımda olan 2 kişiye maç yapıyorum. Ama kendim için bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokko

Arkadaşlar FUT 16da iki kişi aynı takımda nasıl oynanıyor? Arkadaş kendi evinde ben kendi evimde oynamak istiyoruz ama bulamadık bir türlü. Oysaki ben normalde oynarken aynı takımda olan 2 kişiye maç yapıyorum. Ama kendim için bulamadım.

Aynı ps üzerinden oynayabilirsiniz yoksa olmaz.

• İlk defa kariyer oynadım. Güzel de bir slider ayarı buldum inanilmaz zevkliymiş. Kariyer oynayanlara O.lyon tavsiye ederim. Genç bir takım, potansiyelli oyuncular da var. Lacazetti 60 a satıp sinan gümüşü aldım. Baya verim alıyorum.Sezonu unuttum diyebilirim

• Psn de sorunmu var giremiyorum

• Merhaba;

CO-OP oynarken frikik korner ya da herhangi bir duran top organizasyonunda bizim takım inanılmaz bir şekilde ilerde yakalanıyor nerdeyse 10 kişi ileride bunun bir çözümü yok mu? birşeyi eksik ya da hatalı yapıyoruz ancak sorunu bulamadık rakip kornerde dönüp tek pasla kaleciyle karşı karsıya kalıyor.

Yardımcı olabilirseniz çok makbule gecer. Oyun içinde R1 tusu hızlı atak gibi bir yazı çıkıyor ancak R1 5 yıldır benim koşu tusum bununla alakası olabilir mi? bilemedik çözümü...
  • Arkadaşlar şu sağlam defans yapma işini biri detaylıca açıklayabilir mi Allah aşkına. Yahu sinir krizi geçirmek üzereyim.Gol yemediğim maç yok. En kıytırık rakiplere bile yenilebiliyorum. Sezonlarda online oynuyorum. Takımım Galatasaray. Tamam çok üst düzey bir takım değil ama oynadığım rakipler de aynı seviyeye yakın. Adamları koşturamıyorum. Rakip hep benden hızlı. Nasıl koşuyorlar anlayabilmiş değilim. Sprint'te, Jockey'de bir yere kadar oluyor yani. Bir de açık bırakmaktan bıktım.Çok üzerine gitmeyeyim rakibin diyorum yine açık çok. Son dakikalarda yediğim gollerden dolayı sinir küpü oldum çıktım. Ne yapmak lazım.Hangi tuşları kullanıyorsunuz defans yaparken lütfen bir el atın da biz de sebeplenelim :)
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.