Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fifa 16 bende çok geç açılıyor neden acaba.
    Bugün oyunu yenidem kurdum ama bişey değişmedi.
    Lütfen yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun ps4 alicam. Cd oyun 170 lira civari.. tr psn storeda fifa 16'nin ps3 icin oldugunu gordum. acaba ps4 icin de var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Arkadaslar bugun ps4 alicam. Cd oyun 170 lira civari.. tr psn storeda fifa 16'nin ps3 icin oldugunu gordum. acaba ps4 icin de var mi?

Var tabi olmaz olur mu.
  • Fiyatı nedir acaba? O zaman neden insanlar halen cd oyun alıyor onu çözemedim
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Akk, düşük hız gibi sebeplerden dolayi

• Oyunun boyutu nerelerde benim akk sınırım 100gb..

Bu arada ben

https://store.playstation.com/

adresinde fifa 16'nın ps4 için ancak demosu olduğunu görüyorum. ps3 için var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 11 Şubat 2016; 10:50:16 >
  • Arkadaşlar ben ps4 kullanıcısı olarak geçenlerde 107 tl ye düşen fifa 16 aldım yanında planet vs zombies felan da verdiler. digital olarak aldığım oyunu arkadaşım da yüklesin dedim ve hesap bilgilerimi paylaştım o da yükledi. fakat oyunu indirdikten sonra oynayabilmek için illa benim hesaptan girmesi gerekiyormuş . yada lisans istiyormuş ne yapmamız gerekiyor. farklı ps4 te aynı anda tek hesap açmıyor bir tane hesabı atıyor. ikimizinde kullanması için ne yapmamız gerekiyor. acil birileri cevap verirse sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Sagolasin
  • 22gb hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIYILDIZ01

Arkadaşlar ben ps4 kullanıcısı olarak geçenlerde 107 tl ye düşen fifa 16 aldım yanında planet vs zombies felan da verdiler. digital olarak aldığım oyunu arkadaşım da yüklesin dedim ve hesap bilgilerimi paylaştım o da yükledi. fakat oyunu indirdikten sonra oynayabilmek için illa benim hesaptan girmesi gerekiyormuş . yada lisans istiyormuş ne yapmamız gerekiyor. farklı ps4 te aynı anda tek hesap açmıyor bir tane hesabı atıyor. ikimizinde kullanması için ne yapmamız gerekiyor. acil birileri cevap verirse sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Oyuna senin hesabından giriş yapıp , ps4 kolunun analoglarının ortasında bulunan ps tuşuna basıp kendi hesabına geçmesi gerekiyor. 2 kişi online oynayabilirsiniz bu yöntemle

• Özellikle ultimate team de oynamak isteyenler eklesin UstaObiwan

• Beyler bu normal futbolcularla UT gorunumlu futbolcular arasındaki 20k-30k fark niye var. Özellikleri de aynı?
  • beyler pc konusunda yasak oldugunu biliyorum.konsolda satışıyla alımıyla ilgili bişeyler paylaşılabiliyor mu? coinse ihtiyacım var.nerelerde alabilirim acaba.
  • Merhaba; 

CO-OP oynarken frikik korner ya da herhangi bir duran top organizasyonunda bizim takım inanılmaz bir şekilde ilerde yakalanıyor nerdeyse 10 kişi ileride bunun bir çözümü yok mu? birşeyi eksik ya da hatalı yapıyoruz ancak sorunu bulamadık rakip kornerde dönüp tek pasla kaleciyle karşı karsıya kalıyor. 

Yardımcı olabilirseniz çok makbule gecer. Oyun içinde R1 tusu hızlı atak gibi bir yazı çıkıyor ancak R1 5 yıldır benim koşu tusum bununla alakası olabilir mi? bilemedik çözümü...

• emreturan_75 E kullanıcısına yanıt
    Normaldede öyle değilmi. Coop olmayanlardada hep orta saha da serbest vuruşta bile herkes topun ilerisine geçiyor, kaptırınca rakip kaleciyle karşı karşıya. Kornerlerde bekde birilerini bırakıyorlar yalnız defans taktiğine göre full defans yada diğerleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 den ps4 yeni gectim gol kaydetme işini beceremedim bi yardımcı olurmusunuz beyler bayanlar?

• bir FİFA klasiği atmasam olmaz

• Beyler aranızda sağlam CM var mı ? CM oynamak isteyen 25+ üst arkadaşlar bana pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

bir FİFA klasiği atmasam olmaz

hocam bunu nasıl yapıyorsunuz sahi.? ben oyunu çıktığından beri oynuyorum hiç böyle manzaralarla karşılaşmadım. ben şuan world class da sezon yapıyorum. yani rakiple başa baş oynarım her zaman, kaleye ondan daha çok şut atarım ama kaleciler her maçımda panter kesiliyor. yüzde yüz gol olacak şutları bile çıkarıyorlar. çok ilginç. zorluk seviyesi nedir ayrıca.?

• 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.