Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başta bende çok gol yiyordum sonradan kısmen çözdüm.Yediğimden daha çok atıp az gol yemeye başladım diyebilirim.4.sezona yükseldim.
    Olay tamamen rakibi karşılamakla alakalı bir durum.2-3 aydır oynuyorum daha sağlam defans yapan bir player görmedim.
    Dikkatli bir şekilde rakibi karşılayıp müdahale edeceksin.Birde rakibi döndürmeyeceksin.
    Mesela rakip kontraya çıktığında stoperden bir kişi çağırıp direk kayıyorum faul olmayacak şekilde.Elaman pazara giderse kalan 3 kişiyle alan savunması yapıp kaleye görüş açısını kapatıyorum.
    Yay civarına geldiği zaman alandan çıkıp bire bir markaja geçip kaptığım topu ara pas ile çıkartıyorum direk gollük pozisyonlar oluşuyor.
    Bunları yapmak için ayar yapmıyorum kendim yönlendiriyorum.
    Birde fix ilk yarı dengeli devam ediyorum.İki farklı geriye düşersem hücum 75den sonra ofansife geçiyorum.Son 2 gündür geriden gelip 3-2 kazanıyorum.Elbet bir yerde patlayacağım :)

Son olarak hızlı pasa alışmaya çalış.Seri şekilde paslaştığın an ister istemez bolca pozisyona giriyorsun.Aldığın takımda önemli tabi.%90 oranında Napoli'yi alıyorum.En güçlü eşleştiğim takım Juve (5 yıldız olmasına rağmen) ve BVB kalanların çoğunu tokatlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKaleFener -- 9 Şubat 2016; 15:46:49 >

• Eyvallah kardeş cevabın için. Bende 1 buçuk aydır oynuyorum. Şu anda 4. sezondayım. Diğer sezonlarda daha iyiydim.Gittikçe zor rakipler geliyor haliyle. Kayma işini iyi yapıyorum sayılır ama kapatma konusu dert oluyor.Rakibe baskı yapmak için oyuncumu yönlendirirken diğer oyuncuya pas atılıyor.Sonra o gideyim kapataym ya da alaym topu derken ani bir çalım ya da pas atılıyor. Aslında sorun biraz kontrol etmediğim oyuncuların diğer rakiplere uygulayacağı markaj. Yoksa baskı kurmak zor oluyor. Çıldırıyorum oyuncu gitmiyor rakibe ya da gidene kadar zaten olan oluyor. Kendi takımımı almak daha rahat ettiriyor beni. Yabancı takımlara pek ilgim yok ondan almıyorum :) Eklersen oynayabiliriz arada. Gör benim yapamadığım defansı :D NİCK: lawyer_yns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuscan86 -- 9 Şubat 2016; 15:59:46 >
  • yunuscan86 kullanıcısına yanıt
    Şuan ofisteyim dostum akşam ekleyeceğim atarız :)

Dostum zaten oyunda %100 savunma diye bir olay yok.Rakip ister kontra çıksın ister takım halinde gelsin alan savunması yapıp birden baskıyla topu kapmak.Bana göre tüm olay bu en azından bu şekilde oynuyorum.
  • Defans için yapabilceğin en iyi hamle bire birde L2'ye basılı tutarak rakibin hamle yapmasını beklemek, sen tackle yapmak için dalma o sana gelsin ve onunla birlikte hareket et. Kontra yediğin durumlarda ise kontrol ettiğin oyuncuyu AI'ın boşluk yarattığı alana götürüp aynı anda cpu'ya 2. adam presi yaptır. Yalnız şunuda söylemeyelim ne kadar iyi defans yaparsan yap hatta rakip ne kadar kötü oynarsa oynasın 1 tane garanti yiyorsun. Yani oyunu karşılıklı gollerin atılacağı bir oynanışa getirdiler sebepleri malum yılda 1 milyar dolar fut coins geliri kazanıyorlar dolayısı ile herkesi iyi kötü memnun etmek istedikleri için bazı faktörlere göre maçlarda AI inanılmaz derecede değişiyor. Aynı division'da bi rakibe 5 tane atıyorsun sonrakinde atağın yok, atağın olmamasının sebebide rakibin iyi oyunu değil senin oyuncularının hareket etmemeye başlaması, sonraki maç bi bakıyorsun senin adamlar harıl harıl boşa kaçıyor gözü kapalı attığın her pas gol pozisyonu falan böyle saçma sapan olaylar. Dün mesela bi maç yaptım division 1'de. Rakip 5 defans 2 Dm yapmış muhtemelen 1 puana ihtiyacı vardı fakat attığım her top pozisyon oldu ne defansında ne orta sahasında adam kalmadı sürekli AI açık verdirdi herife. Bir sonra ki maç 2 kanat 1 dm oynayan biri geldi adam sanki 20 kişi defans yapıyor gibiydi yine benim adamlar kıvışlamıyor yani kısaca maçtan maça AI değişiyor ve yapabilceğiniz fazlada bişey kalmıyor resmen yapay zekaya karşı direniyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

İlk defa kariyer oynadım. Güzel de bir slider ayarı buldum inanilmaz zevkliymiş. Kariyer oynayanlara O.lyon tavsiye ederim. Genç bir takım, potansiyelli oyuncular da var. Lacazetti 60 a satıp sinan gümüşü aldım. Baya verim alıyorum.Sezonu unuttum diyebilirim

ilk defa mı.? :) sen olayı baştan kaybetmişsin dostum. ta başından itibaren kariyer oynasaydın sende benim gibi oyundan acayip zevk alırdın :) bu arada o slider ayarlarını tavsiye etmiyorum şahsen. yani büyük oranda rakibin gücünü azaltamaya ve oyunu kolaylaştıramaya yönelik. bence world class hiç ellemeden gayet ideal. ;)
  • Hocam ben zaten oyundan zevk alıyordum bir sürü arkadaşla dostluk maçı yapıyorum. Evet ilk defa ama olsun daha 17 ye kadar baya bir oynarım.Slider ayarlarına gelince de evet rakibin gücünu biraz düşürüyor ama rakibin kendi sahasında top çevirmesini de engelliyor. Düşündüğün için sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben zaten oyundan zevk alıyordum bir sürü arkadaşla dostluk maçı yapıyorum. Evet ilk defa ama olsun daha 17 ye kadar baya bir oynarım.Slider ayarlarına gelince de evet rakibin gücünu biraz düşürüyor ama rakibin kendi sahasında top çevirmesini de engelliyor. Düşündüğün için sağol

evet o top çevirme olayı ta başından beri malesef çözülemedi yada denge yakalanamadı. denge yakalamaktan kastım oyunda gol atmak pek zor değil bu yüzden oyunun ayarcıları oyunun kariyer modda daha kıran kırana geçmesi için top çevirme olayını yani top kapma olayını zorlaştırmışlar. hatta bazen adama top göstermemeleri gibi çıldırtıcı duruma getirmişler. ama ben şahsen öyle herkez gibi çokda şikayetçi değilim bu durumdan. çünkü düşünüyorumda rakipden topu kolay alabilseydik bu defada herkez oyunun kolaylığından şikayet edicekti. rakibi ise yapay zeka özürlü göreceklerdi. oynadınmı bilmiyorum ama fifa world cup 2014 oyununda bu denge gayet güzeldi ama gol atmak nispeten daha zordu. bu seferde insanlar gol atamıyorum rakip kapanıyor yada boş alan bırakmıyor gibilerinden şikayetlerde bulunuyorlardı. yani aslında insanları yüzde yüz memnun etmek pek mümkün değil.

• topu olabildiğince elimizde tutup atak yapmamız lazım.. top ne kadar karşı tarafa geç geçerse rakip o kadar hırs yapıp hata şansı yükseliyor.. maçın başında ve sonlarında saldırın yani :)
  • Evet bir konuda haklısın bende kolaylığı sevmiyorum. Fakat şöyle bir olumsuzluk var yapay zeka öndeyse 80 den itibaren topu alıp ya korner direğine gidip hareketsiz bekliyor. Ya da kendi sahasında sürekli kaleye dönüyor. Tamam gerçek futbolda da var top çevirme ama korner direğinde beklemek oldukça saçma slider ayarları bir nebze bunu önlüyor. Bahsettiğim nokta bu yoksa top kapmakta hiç sıkıntı yok gerekli yerleri kaparsan

• Fifa 16 serinin en kotu oyunlarindan biri paslari ortalari resmen bitirmisler

• quote:

Evet bir konuda haklısın bende kolaylığı sevmiyorum. Fakat şöyle bir olumsuzluk var yapay zeka öndeyse 80 den itibaren topu alıp ya korner direğine gidip hareketsiz bekliyor. Ya da kendi sahasında sürekli kaleye dönüyor. Tamam gerçek futbolda da var top çevirme ama korner direğinde beklemek oldukça saçma slider ayarları bir nebze bunu önlüyor. Bahsettiğim nokta bu yoksa top kapmakta hiç sıkıntı yok gerekli yerleri kaparsan

benimde genel olarak top kapma konsunda sorunum yok. zaten genelde ortalama olarak topa sahip olma konusunda başa baş oynuyorum. yüzde 47 nin pek altına düşmüyorum. ama işte sıkıntıdan kastım bazen uyuz ediyor dediğin gibi oyunu soğutmaya yönelik oynuyor rakip güçsüz olsada farketmiyor. evet o korner direği olayı iyi düşünülmüş ama hiç olmamış yada denge yakalanamamış, adam gidiyor köşeye şöyle bir boşluk oluyor orda nedense oyuncu gönderiyoruz gene kapatıyor ediyor ikinci adamı gönderdiğimizdede top genelde bizden taca çıkıyor. tamam gerçektede bu var ama dediğim gibi var bir b.k luk

• quote:

Orijinalden alıntı: Povey

Fifa 16 serinin en kotu oyunlarindan biri paslari ortalari resmen bitirmisler

yok kardeşim siz yapamıyorsunuz.
  • Yapta goreyim kardes video ekle buraya 1 mac suresi boyunca hic hatani gormicez ama

• quote:

Yapta goreyim kardes video ekle buraya 1 mac suresi boyunca hic hatani gormicez ama

yalanmı söylüyoruz dostum. ayrıca hiç hata yapmamak nedir ya şakamı yapıyorsun :) senin eleştirin tek bir pas yada orta hatası yapmamak üstüneyse sonuna kadar haklısın o zaman ne diyeyim. yok paslarımın ve ortalarımın çoğu rakibe gidiyor diyorsan biraz daha kendini geliştirmen gerek. bizde oyunun avukatı değiliz sonuçta hatalarını, eksiklerini söylüyoruz ama haksız durumlarıda savunuyoruz yani.

• Ben tamami rakibe mi gidiyor dedim sorunlu dedim bazen ucgene cok az dokunursun hatta tam dokunmazsin teget gecersin topu ucurur isabetsiz olur pas bu tarz seylerden bahsediyorum ki fifayi cok cok uzun zamandir oynarim bu sene tke ben degil cogu kisi su paslarin sacmaligindan sikayetci fos cikti bu sene bir iki ozellik disinda

• quote:

Ben tamami rakibe mi gidiyor dedim sorunlu dedim bazen ucgene cok az dokunursun hatta tam dokunmazsin teget gecersin topu ucurur isabetsiz olur pas bu tarz seylerden bahsediyorum ki fifayi cok cok uzun zamandir oynarim bu sene tke ben degil cogu kisi su paslarin sacmaligindan sikayetci fos cikti bu sene bir iki ozellik disinda

o biraz göreceli bi iş. bana göre de bir iki özellik hariç güzel bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEVENH

Kariyer modu oynayanlara duyurulur.Final set 2016 aşağıda yayınlanmıştır.Fifa 16 da yapılmış en gerçekçi ayarlardır.

Slider Value User CPU
    Sprint Speed 50 50 Lower chance of jogging animation, maintaining physicality.
    Acceleration 51 51
    Increase in physicality, but also allows user to be on same level as CPU.
    Shot Error 53 53 Enough misses, and enough quality strike balance.
    Pass Error 55 62
    User given advantage versus CPU being too perfect in their passing.
    Shot Speed 50 50 Personal preference, adjust as you'd like.
    Pass Speed 40 40 Better air ball physics when pass speed is lower, less pace in play.
    Injury Frequency
    75 75 Good balance of injury occurences.
    Injury Severity 35 35 Non critical injuries occur more, but critical ones still show up.
    GK Ability 25 25 Relevant to the shot speed, this works well.
    Marking 54 54 Highest marking value before things get too crazy.
    Run Frequency 1 1 Set M based on the "1" sandwich. Still plenty of chances occur.
    Height 50 50
    50 height allows for the crosses to come back as higher height was squeezing players out of their positional runs into the box.
    Length 60 50 User at 60 again so they are in front of the CPU's receivers, but also allows CPU to play with variety in trying to beat the user's shape.
    Width 52 52 The length discrepancy requires more of a meeting together of the ball with width, a small adjustment here should allow that to happen.
    FB Positioning 1 1
    Set M based on the "1" sandwich as it controls run frequency as much as RF controls FB. Less end to end and "charge" mentality.
    FT Control 60 60
    Evened out for both User and CPU to allow more physicality. Personal preference, of course.

Teşekkürler, bu ayarlar gerçekten offline keyfini arttırıyor. Bu tarz bilgiler hangi sitelerde bulunuyor?

• arkadaşlar ben psn indiriminden fifayı aldım 107 liraya ama indirirken fifa 16 4 gb yanında verdiği plants zombies 20 küsür gb gösteriyor neden öyledir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: onral

arkadaşlar ben psn indiriminden fifayı aldım 107 liraya ama indirirken fifa 16 4 gb yanında verdiği plants zombies 20 küsür gb gösteriyor neden öyledir acaba

4 gb oyun oynanabilir getirio real barça maci oynuyotsun yanilmiyorsam veya demo takimlari vardi o arada yuklenio 20 kusur

• Merhaba;

CO-OP oynarken frikik korner ya da herhangi bir duran top organizasyonunda bizim takım inanılmaz bir şekilde ilerde yakalanıyor nerdeyse 10 kişi ileride bunun bir çözümü yok mu? birşeyi eksik ya da hatalı yapıyoruz ancak sorunu bulamadık rakip kornerde dönüp tek pasla kaleciyle karşı karsıya kalıyor.

Yardımcı olabilirseniz çok makbule gecer. Oyun içinde R1 tusu hızlı atak gibi bir yazı çıkıyor ancak R1 5 yıldır benim koşu tusum bununla alakası olabilir mi? bilemedik çözümü...
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.