Şimdi Ara

FIFA 16 ULTİMATE TEAM TRANSFER PAZARI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna giriyorum çok rahat herşeyi maçımı felan yapıyorum ancak transfer pazarına girdiğimde 'FIFA Ultimate Team sunucularıyla iletişim kurulurken bir hata oluştu.Lütfen tekrar deneyin' diyor. Nasıl çözebilirim

• oyuna facebook ile bağlanırsan bir sıkıntı olmaz dostum
  • Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun :D
  • Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt
    hocam ben tablete yeni yükledim fifa 16 ut yi transfer yapamıyorum facebooktan tam olarak nasıl bağlanacağım bi türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz anlatırsanız çok seviniirmn iyi bayramlar
  • hocam ben tablete yeni yükLEDim fifa 16 ut yi transfer yapamıyorum facebooktan tam olarak nasıl bağlanacağım bi türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz anlatırsanız çok seviniirmn iyi bayramlar
  • Şimdilik beklemek sanırım birkaç kişi var oyuncuya para verip oyuncuyu alamayan parasıda giden
    Canım çıktı 10 bin yapana kadar sonra uyduruk şürle çıktı herşey çok pahalı ve kart sayısı az!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil123456

hocam ben tablete yeni yükledim fifa 16 ut yi transfer yapamıyorum facebooktan tam olarak nasıl bağlanacağım bi türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz anlatırsanız çok seviniirmn iyi bayramlar

Profil resminize tıllayın. Sol üstte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam aynı hata bende de var durduk yere cıktı karşıma, ne yaptıysam olmadı oyunu sildim tekrar yükledim yine düzelmedi, facebooka baglıydı zaten baglantısını kesdim tekrar baglandım hala aynı düzelmiyor acl yardım lazım 200k param var transfer yapcaktım bi ümitle açtım oyunu transferlere girmiyor lütfen yardım lazım
  • fifa16yardim F kullanıcısına yanıt
    Konu ile alakalı EA contact bölümünden sunucu ile (yönetici) görüşün. Yaşadığınız problemi çözecekler emin olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.