Şimdi Ara

Fifa 17 hantallik sorunu ps4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda bariz bi hantallik var. Oyuncular donemiyor, adam degistirme gec oluyor. Ozellikle top rakipteyken almak imkansiz cunku oyuncular baya hantal hareket ediyor. Oyundan zevk almak imkansiz. Tv ile alakali bir problem olabilir mi? Cozunurluk vs. Yoksa cihaz mi sikintili? Slim 1216b modelini aldim 2 gun once. Internet baglantim gayet iyi ama wifiden baglaniyorum. Kablo ile baglansam fark eder mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de oyun o şekilde tvden kaynaklandığını düşündüm önce fakat pes 2017de gayet akıcı hatta diğer oyunlardan çok çok daha iyi fps veriyor pes. Bi karşılaştırmanızı öneririm

• Fifa oyun dinamigi olarak her zaman pes'e gore daha hantaldir zaten,sorunu sadece online modda mi yasiyosun,makineye karsi oynarken de ayni hanttallik var mi baglantiyla da alakali olabilir

• Arkadaslar mesele pes vs fifa meselesi degil. Ps kafelerde de ayni sorunla karsilasiyorum. Soyle ki bazi makinelerde oldukca akici oynarken farkli bir makine daha hantal olabiliyor. Yani sorun fifada degil o kesin. Yillarin fifacisiyim. Kullandigim tv toshiba ama 8 senelik tv. Arkadastan 24 inc monitor alacagim ama hdmi girisi yok. Hdmi to dvi ile cozucem onu ama performans alabilir miyim o da supheli. Sirf fifa oynamak icin ps4 aldim ondan da zevk alamiyorum hantallik yuzunden. Nasil cozecegimi de bilmiyorum.

• TV'de Oyun modu varsa öyle deneyin birde.
  • Oyun modu yok malesef.

• Bu arada makineye karsi oynarken problem yok, gayet akici ve hizli. Bu durumda sorun online'da mi? Hizim ve sinyal gucum gayet iyi ama kablo ile denesem daha iyi performans alir miyim acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktiti14

Bu arada makineye karsi oynarken problem yok, gayet akici ve hizli. Bu durumda sorun online'da mi? Hizim ve sinyal gucum gayet iyi ama kablo ile denesem daha iyi performans alir miyim acaba.

Fifa serverları, rakibinizin bağlantısı, sizin bağlantınız yavaşlığa sebep olabilecek şeyler. Genelde gündüzleri oyun yavaş, geceleri hızlıdır. Haftasonu liginde oyun hızlıdır.
  • Tv den kaynaklı ben sırf bu yüzden 1 ms mönitör aldım çok rahat oluyor.Tüm oyunlarda yağ gibi akıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.