Şimdi Ara

FIFA 17 [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.971
Cevap
32
Favori
132.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence efso bir oyun geliyor harika yenilenmeler var. Mesela benim için en önemlisi serbest vuruştan ortaya yapmak istesem %70 auta çıkıyordu top bunu değiştirmişler çok iyi. Bide ikili mücadelelerde tam kontrol bizdeymiş bu da iyi. Umarım sonradan bozmazlar.
  • süper deluxe sürüm almak avantaj sağladığı için onu tercih edeceğim ve fifa 17nin yüz yapılarına verdiği önem çok güzel umarım yeni motora geçiş sıkıntılı olmaz da güzel bir iş çıkar ortaya. Unutmadan yeni oyun modları da güzel zaman geçirtecek cinsten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

kısa bir oynanış videosu

paslar falan daha hızlı gibi gözüküyor bu iyi birşey 16da ki yavaş pas faciasından sonra, çimler harika duruyo trailerla alakası yok çimlerin, kamera açısıda daha iyi olmuş defaultsa eğer.

edit; bu videoda da bir anlık olarak maç girişi ve menüsü gösteriliyor, gece modlu karanlık arka plana dönmesi güzel olmuş 15te ki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Haziran 2016; 14:57:45 >

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Konuya katkılarınız için ikinize de teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Konuya katkılarınız için ikinize de teşekkürler...

rica ederim, keşke bizde oynayabilsek şuan fena canım çekti 10 sn lik görüntüden sonra bile :D
  • Benim de en büyük korkum çimlerin Fifa 16 gibi berbat olma ihtimaliydi.Benim oyun zevkimi etkileyen en önemli şey çimlerin nasıl göründüğü.Fifa 15'te çimler mükemmeldi Fifa 16 da ise gündüz bulutlu hariç tam anlamıyla rezalet.

Şu kısa videoda gayet güzel görünüyor çimler.Ayrıca ben gündüz maçlarını daha çok seviyorum hava durumunu seçme şansımız olmalı artık ve online maçlarda yağmurlu hava geri gelmeli.
  • ışıklandırmalar ve çimler harika görünüyor, gerçek gibi aynıya

FIFA 17 [PC ANA KONU]
  • Oy vermeyen arkadaşlar oyunu kullanırsa iyi olur İsrail ile başa baş gidiyoruz.

http://www.fifplay.com/fifa17-leagues-vote/

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Oy vermeyen arkadaşlar oyunu kullanırsa iyi olur İsrail ile başa baş gidiyoruz.

Başından beriyazılı konunun ilk mesajında fakat, ne doğru düzgün Türklüğüyle övünen var, ne birinci olacağımıza inanan, ne de ligimizin ekleneceğine inancı olan... Bir oy atmayı çok görüyor millet.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Sevgilime bile attım linki ne olduğunu bilmeden imzaladı. Biz üzerimize düşeni yapalımda hocam.

• Madem üzerine düşeni yapmak istiyorsun, o zaman biraz abartalım şu işi. Her hafta aynı PC'den oy verebiliyorsun. Cep telefonlarından da oy verebilirsin. Herkese tavsiye ediyorum bunu.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Telefondan da verdim bir tane. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Set piece rewrite için video buldum, adımlarımızı ayarlamak çok hoş olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=36-SxVeTRhU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 14 Haziran 2016; 1:55:22 >
  • Arkadaşlar oyun PC de mi daha iyi görünür grafiksel anlamda yoksa PS4 de mi? PC de en yüksek ayarlarda oyuncu monitörüyle oynayacağım. PS4 de ise 42 inç bravia var.

Hilelerden dolayı konsola almayı düşünüyorum ancak görsel anlamda hangisi daha iyi olur onu da merak ediyorum.

• pro club'ta dövme olayı güzel olmuş
  • BayaT EkmeK B kullanıcısına yanıt
    Pro Club'da dövme diyorsun. Nerede bulabiliriz bu gelişmenin haberini?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Oy vermeyen arkadaşlar oyunu kullanırsa iyi olur İsrail ile başa baş gidiyoruz.

arada çok fark yok, takipçisi olan sayfalardan paylaşma isteğinde bulunsak rahat geçeriz bunları, şurda paylaşın hocam linki ;https://www.facebook.com/groups/glaxycsgo/?fref=ts

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

2K kadar salak bir firma yok. bi futbol oyunu yapsalar yıllardır NBA serisiyle kazandıkları paranın 10 katını kazanacaklar haberleri yok. fifa'da momentumdan çok u.t modunun hızı beni delirtiyor. pes biteli zaten 5-6 yıl oldu. her yıl bir umut şu 2K'dan futbol oyunu bekliyorum hala abd'nin spor zevkine göre oyun çıkarıyorlar.

Hocam 2k açıklama yapmıştı biz işimizi iyi bildiğimiz işlerle yaparız demişti yani adamların futbol bilgisi yok futbola geçince çuvallayacaklarını düşünüyorlar. Ve geçemez hatta satışları zorlar şampiyonlar ligi pes te dünya liglerin lisansları ea da ? Nasıl olacak o iş :D Adamlara göt kadar saha yapmak ve 10 oyuncu olması daha kolaydır futbola göre o yüzden 2k futbol işine girmez ne zaman girer ea batarsa yoksa lisans sorunlarından oynanmaz oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: BayaT EkmeK

pro club'ta dövme olayı güzel olmuş

pro club'a biraz özenseler bir defa bile u.t'ye girmem. yıl olmuş 2016 hala şu mod da sohbet ve kick sistemi yok. millet kaleciyi alıp oyunu trollüyor hala bunların umrun da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

2K kadar salak bir firma yok. bi futbol oyunu yapsalar yıllardır NBA serisiyle kazandıkları paranın 10 katını kazanacaklar haberleri yok. fifa'da momentumdan çok u.t modunun hızı beni delirtiyor. pes biteli zaten 5-6 yıl oldu. her yıl bir umut şu 2K'dan futbol oyunu bekliyorum hala abd'nin spor zevkine göre oyun çıkarıyorlar.

Hocam 2k açıklama yapmıştı biz işimizi iyi bildiğimiz işlerle yaparız demişti yani adamların futbol bilgisi yok futbola geçince çuvallayacaklarını düşünüyorlar. Ve geçemez hatta satışları zorlar şampiyonlar ligi pes te dünya liglerin lisansları ea da ? Nasıl olacak o iş :D Adamlara göt kadar saha yapmak ve 10 oyuncu olması daha kolaydır futbola göre o yüzden 2k futbol işine girmez ne zaman girer ea batarsa yoksa lisans sorunlarından oynanmaz oyun

İnanır mısın, kaçtır bunu söylüyorlar. Hepsine bu yanıtı veriyorum. Hatta 2011 yılında yapılmış bir açıklama 2K'nınki. Ama bitmiyorlar arkadaş. 2K futbola girse de girse. Yahu ne lisans var ne tecrübe... FIFA'nın 23 yıllık, PES'in 22 yıllık tecrübesinden bahsediyoruz. Yapacakları futbol Ubisoft'un şu oyunundan farklı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.