Şimdi Ara

FIFA 17 UT baş edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FIFA 17 Ultimate Team'de ortalama bir kadrom var çok güçlü değil, 7.klasmandayım fakat her maç çok zorlanıyorum rakiplerin kadroları acayip güçlü.Baş edemiyorum gerçekten.Ciddi güç farkı oluyor.O kadroya sahip rakipte çok iyi oynayınca bir de momentum vs. oyundan soğuyorum daha doğrusu ultimate team'e giresim gelmiyor.Ne yapmalıyım? Jeton'da fazla biriktiremiyorum.Birde altın oyunculara kondisyondur sözleşmedir dayanmıyor adeta.

• Olayın kadro ile alakası yok, emin olabilirsin. Sana tavsiyem legendary zorlukta offline oyna. Herhangi bir kariyer modu olur, turnuva olur fark etmez. Yapay zekaya kolay kolay çalım atamazsın, ayaklarından top almak zordur, savunmaları yerleşmişken açık bulamazsın ve maçın sonlarında eğer önde değillerse öyle bir baskı kurarlar ki noluyoruz dersin. Bunları iyi gözlemleyip oyunun mekaniğini kavrarsan sana sakin kalıp kontraya çıkmayı ve defans yapmayı öğretir.

Ayrıca, oyunun ana menüsünden -tam hatırlayamıyorum nerden olduğunu fakat kulüp transferleri olsa gerek- UT'de kullandığın oyuncuları bir takıma topla, oyuncularını tanı, neler yaparlar neler yapamazlar öğren.

Son olarak, Fuji ve AA9skillz gibi oyunda çok iyi olan youtuberları takip et, kesinlikle işine yarayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeonist -- 13 Temmuz 2017; 16:51:4 >
  • Xeonist X kullanıcısına yanıt
    Şu sıralar fena değilim ama an itibariyle 6.klasmana düştüm.Kazandığım maçlarda oluyor olay bence defans yapmakla alakalı ve birazda hücum.Ve benim en büyük zaafım çoğunlukla maç diyelim 3-0 a felan geldiğinde bırakıyorum oyundan da çıkmıyorum bırakıyorum öyle ya da oynuyorum ama çok boş oynuyorum bilerek.

Edit: oyunla felan alakalı değil hocam bu yaptığım ama bilmiyorum neden böyle yaptığımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 13 Temmuz 2017; 18:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 13 KADRO SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.