Fifa 18 i Alex Hunter yolculuk modu için aldım. Merak ettiğim konu Fifa 17 almamıştım ben Alex'in serüveninin başını oynayamayacak mıyım? Serüvene ortasından mı başlamak zorundayım hiçbir yerde bilgi bulamadım.
İyi forumlar.
başını oynamak istiyorsan fifa 17 şart. tavsiyem pc üzerinden oynuyorsan 1 aylık origin access hesabı alman. fiyatı aylık 4 euro. origin access ile birlikte fifa 17'yi ücretsiz oynayabilirsin. 1 ay içinde zaten çok rahat bitirirsin alex hunter modunu. aynı zamanda origin access alırsan 21 eylülde 10 saatlik fifa 18 oynama hakkı veriyor. bir nevi erken erişim gibi. 1 ay sonunda üyeliğini iptal etmeyi unutma.
Anladım teşekkürler. 18 için ön siparişi verdim key bekliyorum. Peki ufak bir tavsiye daha istesem. 17 ile uğraşmasam çok şey kaçırmış olur muyum ? Sen olsan ne yapardın?
Teşekkürler.
umutallicaU
kullanıcısına yanıt
17deki hali güçsüz hali zaten ama hikayesi akıcı 4 euro verilebilir.
17 'deki hikaye 1 sezon sürdü bende. Yaklaşık 25-30 saat arası oynadım. 18'in ön siparişini verdikten sonra millet önerdi diye torrent'ten indirmiştim. Oldukça eğlenceli bir mod olmuş; 18'de daha da iyi olacağını düşünüyorum. Bence 17 'de oynamadan 18'e geçme. Çocuğun hikayesini en baştan bilirsen, yeni sezonda daha iyi anlarsın.