Şimdi Ara

FIFA 18 Alex Hunter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 18 i Alex Hunter yolculuk modu için aldım. Merak ettiğim konu Fifa 17 almamıştım ben Alex'in serüveninin başını oynayamayacak mıyım? Serüvene ortasından mı başlamak zorundayım hiçbir yerde bilgi bulamadım.

İyi forumlar.

• başını oynamak istiyorsan fifa 17 şart. tavsiyem pc üzerinden oynuyorsan 1 aylık origin access hesabı alman. fiyatı aylık 4 euro. origin access ile birlikte fifa 17'yi ücretsiz oynayabilirsin. 1 ay içinde zaten çok rahat bitirirsin alex hunter modunu. aynı zamanda origin access alırsan 21 eylülde 10 saatlik fifa 18 oynama hakkı veriyor. bir nevi erken erişim gibi. 1 ay sonunda üyeliğini iptal etmeyi unutma.
  • Anladım teşekkürler. 18 için ön siparişi verdim key bekliyorum. Peki ufak bir tavsiye daha istesem. 17 ile uğraşmasam çok şey kaçırmış olur muyum ? Sen olsan ne yapardın?

Teşekkürler.
  • umutallica U kullanıcısına yanıt
    17deki hali güçsüz hali zaten ama hikayesi akıcı 4 euro verilebilir.
  • 17 'deki hikaye 1 sezon sürdü bende. Yaklaşık 25-30 saat arası oynadım. 18'in ön siparişini verdikten sonra millet önerdi diye torrent'ten indirmiştim. Oldukça eğlenceli bir mod olmuş; 18'de daha da iyi olacağını düşünüyorum. Bence 17 'de oynamadan 18'e geçme. Çocuğun hikayesini en baştan bilirsen, yeni sezonda daha iyi anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.