|
Bildirim
|
EA SPORTS'un acilen FUT'u tamamen ayrı bir oyun satışa çıkartmaya başlaması lazım, aksi takdirde bu seriyi FIFA yapan bütün eski oyuncularını kaybedecek.
Sırf FUT için oyunu alan çok olacağı gibi, benzer mantıkla FUT'suz bir FIFA oyununu, belki de daha düşük bir paraya, almayı isteyecek çok FIFA'cı olacaktır. Bütün eski EA SPORTS World Cup oyunlarında resmen o yılki Dünya Kupası'nda oynadığını hisseder, o havaya girerdin ama bu sene Rusya Dünya Kupası grafikleri ve fontları olmasa hayatta anlamazsın Dünya Kupası maçı yaptığını. |
onur89tr demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Fifayı yıllardır orjinal alıyorum bu arada PS3-PS4 olarak, pcde korsan olarak kullanıyordum çünkü bir çok mod var gerçekten her şeyi ekliyorlardı ondan eksik kalmayalım diye oynuyordum mesela animasyonlar olsun.fifada pek çok nokta kısıtlı ligler olsun stadlar formalar oyuncu yüzleri gibi şeyler yok bunları oyun kırılınca ekleyenler oluyordu mesela en son fifa 14 te oynadım gayette zevkli yapanların eline sağlık yoksa ne süper lig-ptt ne tuttuğun takımların stadlarını oyunda görebilecektin.Şükrü saraçoğlu tt arena vodafone park gibi stadlar oyunda.Ptt süper lig uyumu sağlanmış ve animasyonlar eklenmiş diğer birçok ligdeki yüzler ve formalar eklenmiş bunu yapan kişiler var.Ben neden böyle imkanlar varken mahrum kalayım.Ea fif denen senin ligine önem göstermiyor yada stadına yada oyuncu yüzlerine hatta pek çok avrupa takımı ve ligindede böyle animasyonlar lig broadcastleri yok.Hatta pek çok taraftar tribün sesleride yok.Ama bunları ekleyen var ben bunu pcde yaptıkları yıllarda indirip oynadım.Şuan böyle bir şey yok.Zaten Playstation kullanıcısıyım.Normalde pcde böyle imkanlar varken kullanıyordum.Kim kullanmazki Ea denen zamazingo firma bu şekilde hiçbir zaman sunmayacak bu oyunu lisanslar nedeni ile ve boşa uğraşı asıl kar sağlayan ut varken hele hüllen gereksiz. Bu arada konuşmana dikkat et blok geliyor.Hatta belkide gelmiştir. |
Aslında şu son cümlen bile bu akşam parmaklarımı ve beynimi sana cevap yazarak ne kadar boş yere yorduğumu gösteriyor. Bizler bu oyunu zaman geçirip stres atmak için oynadığımız bir OYUN olarak görüyoruz ve burada daha fazla keyif alma imkanımız olmasına rağmen daha azıyla yetinmek zorunda bırakıldığımiz için yorumlarda eleştirilerde bulunuyoruz. Zevkler tabi ki tartışılmaz fakat bu kadar ayrı görüşler içinde olunca tartışmak çok anlamsız. Şimdi kariyerde yapay zekaya karşı kazandığım kupaya sarılarak uyumaya gidiyorum dostum. 2005ten öncesine selamlar olsun.
|
10 maç yenilmiyosun sonra 10 mac yenemiyosun hep aynı seneryo .Sayesinde küfür hazneme çeşitlilik geldi.Bak ea yapımcıları eğer ben 10 mac üst üste yenemeyecek kdar kötü isem beni niye
div 1 e cıkartıyosun ? Tmm pro değilimde arkadas 30 mac yapmıs adamla 500 mac yapmıs adamı dengelemeye calısma dokunma oyunuma |
Futbol oyunlarına goal storm 96 ile başlamış birisi olarak soylemeliyimki bu oyun adami çıldırtır. Online oynamak mümkün degil ergen yuvası olmuş. Durmadan skills denilen hareketlerle eglenmeye çalışıyorlar. Defans yapmak zaten mumkun değil salak gibi izliyor adamlar. Bu oyunu aldığıma bin pismanim
|
İki mesaj önce ne dedik bu herif coins satıyorum diyor. Bu millet mal oldukça ne çiftlikbank biter ne jet fadıllar aç kalır.
|
Evet hepside birbirinden kaliteli emek sarfedilen serilerdi hocam. WC 2010'daki o atmosfer olsun konfetilerin şık görselliği hiçbir seride yoktu doğru ve WC 2014'de çok güzeldi koca yaz takılmıştım. şimdiki gelen ki insanın WC diyesi bile gelmiyor değil çünkü taş çatlasın 1 yada 2 turnuva yaparmıyım yapmazmıyım emin değilim çünkü dün 3-5 hazırlık maçı birde brezilya ile açılış maçı yaptım yani ruhsuz aynı tas aynı hamam atmosfer, bitirmeden çıktım bile çoğundan.. yani insanın 4 yılda bir olan tutkusunu bile futçu geri zekalılar yüzünden mahrum bıraktılar insan ciddi anlamda kızıyor.. alternatifte yaratılmıyor işin karamsar kısmı o...
|
Oyunu yeni aldım sayılır ama çok beğenmedim.Oyunda sanki bi hantallık var defans işi çok b'ktan verkaçlarla çok rahat pozisyon bulunuyor.Oyunda belli kalıplar var herkes o şekil oynuyor.iyi paşlaşmalar yapıp zevk alamıyorsun.Oyun simülasyon gibi gerçekçilik yansıtmıyor bence.Futbol oyunları gerçeğe yakın hiç bir zaman benzemicek sanırım.Fifa 2015 zevk aldığım serilerden biriydi.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 26 Mayıs 2017; 11:38:30 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 26 Mayıs 2017; 11:40:14 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|