Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen katılıyorum. Frostbite motoruna geçildiğinden beri o eski bildiğimiz fifa tadını zerre alamıyorum. Çetin ikili mücadelelerin geçtiği, komutlara seri tepki verdiği, akıcı ve top fiziğinin iyi olduğu oyundan eser kalmamış. (En son ignite engine dönemi 16)
    Tepkiler reaksiyonlar geç, topa değil ayağa hamle yapılıyor defansta, oyuncular eskisi gibi kıvrak esnek değil. Tepkiler geç olduğu için istediklerimi çoğu zaman yansıtamıyorum oyuna. Işıklandırma çok kötü. Topun oyuncunun bacağının ayağının içinden geçme bug ı çok oluyor, aynı şekilde en ovr yüksek kalecilerin bile topu içeri almaları ya da rakibin önüne çelmeleri.

Çare ignite engine. Frostbite ile bu işin yürümeyeceği 2 yıldır bariz ortada. Temel gameplay kodlarında sorun olduğu için 10 değil 20 tane de patch gelse düzelmez bu oyun.
    Oynanış saha içi beni mutlu etmiyor, rahat hissettirmiyor özgür bırakmıyor. Script bazlı çok olay gerçekleşiyor artık tadı kaçtı işin.

• Geçen senden beridir zaten asıl sorunun bu olduğunu demiştim çare güncelleme değil oyun motoru ama bunun içinde maalesef yeni oyuna geçilmeli şuan sadece oyalama yapılıyor yani sadece oyalıyorlar geçiştirme ile oyun çok ama çok kötü o eski keyfi vermiyor Fifa 15 daha iyiydi mesela en kötü tek kötü yani santradan alıp direk koşma idi bunda ise buglar donmalar say say bitmiyor oyuncular uyuyor çoğu kez komutlarını dinlemiyor talimatları giriyorsun adamlar kim kime dumduma ben neden bu oyunu oynuyorum diyorsun kendi kendine makine kendi oynuyor direk sen sadece yönlendirmeye çalışıyorsun.Tiyatro figüranı gibiyiz.Yeni motora geçer mi bilinmez ama ben önümüzdeki sene veya senelerde bu oyun serilerini tavsiye etmiyorum ha illa alacaksanızda bu paralar değmez ne olursa olsun acelesi yok 100 lira bile çok şu oyuna.

Oyun az çok grafik ve menü bazında gelişiyor ama asıl maksat şu oyun dinamikleri insanı çılgına çeviriyor yani ben asıl isteğim beklentim olan futboldan sahada istediğimi koymaktan mahrum kalıyorum yani kendimi kendimizi bir figüran gibi hissediyorum ve bu ben ve bir çok kişi deli ediyor.Bu yüzdende insanda oynama hissiyatı bırakmıyor ve oynamıyorumda açıkçası şu aralar taş patlasa bir haftada 25 maç onu tam yapmıyorum yani 10 squat 15 wl maçı felan bıkkınlık geldi.Bu oyun çöp oldu seneye ne yaparlar açıkçası umrumda da değil oyun kendini çabuk tüketiyor eskiden bir oyun o kadar tutulurdu ki fifa da belki 2 sene bile sonra oynanırdı ama artık kendini çok çabuk tüketen önceki serisinide yok eden bir ürün oldu senelik diyorduk artık seneyi bile geçti yeni yılı görmeden silindi gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Şubat 2018; 17:43:15 >

• Oyunu yeni aldım sayılır ama çok beğenmedim.Oyunda sanki bi hantallık var defans işi çok b'ktan verkaçlarla çok rahat pozisyon bulunuyor.Oyunda belli kalıplar var herkes o şekil oynuyor.iyi paşlaşmalar yapıp zevk alamıyorsun.Oyun simülasyon gibi gerçekçilik yansıtmıyor bence.Futbol oyunları gerçeğe yakın hiç bir zaman benzemicek sanırım.Fifa 2015 zevk aldığım serilerden biriydi.
  • Oynarken parmaklarımın ve beynimin yorgunlugundan dayak yemiş gbi kalkıyrm basından. 12 tus kombinasyonunu kullanmaya zorlayan sacma bi yapım.birde joykey ile oyuncu karşıla müneccin gbi rakibin beynini oku ve ona göre hareket et . 2000 li yıllar öncesinde fifa dan keyifle kafayı dagıtmıs bir zevkle normal yasantıma devam ederdim simdi pisko gbi kaldırıyor basından nalet sey adı her neyse bunun ama bu oyun degil kimse kendini kadırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro nasil? Sizce

• Açılın yine vurmaya geldim.

Berbat, lanet, gıcık, facia, sinir stres yaptıran fiyasko oyun. Ultimate team olaylarına geçmeden evvel diğer modlara bi bakalım.

Alex Hunter

Fifa 17 deki ilk hikayeyi oynamadım. Devam hikayesi olduğunu biliyorum ama ilk hikayayi oynamamama rağmen kısmen sardı. Ama... Detaysız, kısa ve sanki sıra tabanlı rpg oyunu oynuyormuşum gibiydi. Nerde ne zaman ara sahne gireceğini biliyorsunuz. Sığ. Oyunu açıp 1 saat oynadıktan sonra sıkılıyordum bu moddan.

Pro clubs

Bu oyun modu aslında fifanin en iddialı modlarindan diyebilirim ama üvey evlat muamelesi görüyor. Gelişme sadece güçle sınırlı. Çeşitlilik vs hiçbir şey yok, bomboş. Takım kurup oynasan anlık eğlence olarak kalıyor. Ultimate team e kastıkları için bayağı geri planda kaldı. En basitinden çeşitliliğe örnek vermek gerekirse, seviye atladıkça dövme yapabilirdik karaktere mesela. Karakter dizayn sistemi de berbat bu arada.

Manager

Tırt. Yıllardır aynı. Yükselmek çok kolay. Ve o yeni transfer görüşmelerinde managerle/oyuncuyla konuşurken çalan müziği kim seçtiyse onun ben kulağına su kaçırayım.

Ultimate Team

Para yatırmadığınız sürece istediğiniz kadroyu kurmak çile. İşin kötü yanı para yatırasanız da kuramayabilirsiniz. Çünkü paketler inanılmaz derece çöp. Valla nasıl açıklayacağımı bilemiyorum bu paket içeriklerini inanılmaz öyle böyle değil yani. Millet haftada kaç maç yapıyor, bütün vaktini veriyor o hafta, squad battles ı ayrı, 40 maç dayatması ayrı. Abi adam 999999 saat fifa mı oynasın bu nasıl bi düşünce yapısı. Hayır oynuyosun adam bütün hafta/ay emek vermiş, adama verdiğin paketten 82+ oyuncu çıkmıyor. Diyeceksiniz ki kardeşim bir sürü coin kasma yöntemi var. Canlarım benim, ben hangi birine vakit ayırayım? Hem bu oyun ticaret oyunu mu spor oyunu mu? Hayır yani böyle saçma bi firma olamaz. Star wars yapıyorsun, fifa yapıyorsun, battlefield yapıyorsun, ve zannediyosun ki herkes bu oyunları 9999 saat oynayacak. Dünya uzerindeki tek oyun firması olsan belki olabilirdi. Valla acayip bi düşünce yapısı. Pubg ye bakıyorsun, league of legends a falan bakıyorsun bunların ortak özellikleri ne? Bir maç bitiyor anında diğerine başlıyorsun. Online oyunlarda dikkat edin süreler gittikçe kısalıyor. Çünkü insan ölümlü bi canlı. Süreli yani. Gün içinde başka şeyler de yapıyorlar. En boş adam bile yemek yiyor en kötü. Ama bu adamlar insanlar ölümsüz ve sonsuz süreleri var sanıyor. Neyse nerden nereye geldik ya.

Ve son olarak değineceğim, sinir stresin kaynağı:

Oyun mekaniği

Her yeri hata dolu. Her yeri. Öyle böyle değil. Ben bu oyuna fifa 18 değil de fifa 19 beta demeyi tercih ediyorum. Hatta alfa. Yani bi oyun ancak bu kadar hata dolu olur. Oyuncunun bacağının içinden geçen toplar mı dersin, birbirine çarpan adamlar mı dersin, rakip atağa çıkarken savunma oyuncunun topun sende bile olmamasına rağmen önünü gösterip pas isteyeceğim diye savunmayı bırakması mı dersin, pro clubsda oto kalecinin top elinde ceza sahasının kenarında 10dk beklemesi mi dersin... Say allah say bitmez. Valla bitmez bak. Bi de adamlar oyun mekaniğini geçtim, menulerde çalışmayan butonları falan bile oyun çıktıktan kaç ay sonra bilmem kaç update sonra düzeltiyorlar. Adamlar update notlarına "şunu duzelttik ama bilinen bi nedenden dolayı şu sorun oluştu daha sonra düzelteceğiz" yazmış. Yani yüzsüzlüğün artık nirnavası. Harbiden inanılmaz yani. Oyun o kadar hatalı ki düzeltmeye çalışırken bozuluyor. Ne kadar fifa oyunları oynamış olursan ol, ne kadar futbol oyunları oynamış olursan ol, ne kadar futbol bilgin de olsa, ne kadar pozisyon almayı da bilsen, ne kadar iyi reflekslerin de olsa fifa18 i iyi oynayabilmen için bolca maç yapıp oyunun hatalarını öğrenmen lazım. Bazı bölgelerdeki bazı şutları kaleciler kurtaramıyor. O şutu 99 luk kaleci de olsa kurtaramıyor 49 luk kaleci de olsa. 360 derece yön olduğu için yine sen savunma yaparken adamın 5 metre bile önünde olsan adam belli bi açıyla koşarak yanından gidince 10 metre gerisinde kalıyorsun. Verkaçlarda falan ise hiç şansın yok sadece rakibin pas hatası yapmasını bekliyosun. Müdahale şansın yok. Tamam verkaçın amacı budur izlediğimiz futbolda da var ama bu oyundaki gibi değil. Adamı marke etmişsin müdahale tuşuna basıyorsun top önünde adam sağa sola uzatıyor ayağını ve o verdiği pas da yine markajdaki zor oyuncusuna gidiyor. O adam da markajda olmasına rağmen topla buluşup mükemmel bi şekilde adrese teslim, harikulade, efsane, muhteşem, kusursuz, tam olması gerektiği gibi pas verebiliyor tekrar. Markaja alıyorsun olmuyor. Pas yolunu tıkıyorsun top yanından geçiyor adamın izliyor. Alan savunması yapıyorsun savunmada sebin kontrolünde olmayan kendini bilmez oyuncunun biri saçma sapan bi boşluk veriyor. Savunma yapmak imkansız beyler diretmeyin. Oynamayi bilmiyon yeaaa falan yapmayın. Gol yiyeceksin abi kaçarın yok. Bak valla yok. Oyunu kodlayanı koy yemezse adam değilim. Daha çok gol atan alıyor işte. Savunma diye bişey yok. Golü atmak ya da atamamak var. Toni Kroos, Verrati, Hummels gibi muhteşem oyuncular da kullanılmıyor mesela. Neden çünkü hızlı oyuncuları tren gibi izliyorlar. Ulan yapacağınız oyuna be. Hayvan gibi yazı yazdırdınız bana.

Özet: 5 liraya bile düşse almayın.

• Gertize G kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım imzamı.. Şapka çıkarıyorum bu yazıya

• emre1802 E kullanıcısına yanıt
    Kadro güzel ama bu taktik yerine 4–3-2-1 oynasan efsane olur. Bir sgf bir slf ikiside arkaya kosu - Kante için ataklarda geri kal. MO olan en sağlam oyuncuyu serbes dolas yapıp. Tadından yenmez

Son birkaç yıldaki fifanın hâlini özetleyen şahane bir yorum. Aynen katılıyorum yüreğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Switch1234

quote:

Orijinalden alıntı: muselmansuffe

quote:

Orijinalden alıntı: bloodborne_44

arkadaşlar ps store de fifa 18 89 liraya düşmüş alıp çıldırmak isteyenlere duyurulur.

Bu sürümde Türkiye Ligi var mıydı?

Hocam bütün fifa 18 versiyonlarinda türkiye ligi var niye böyle bir ayrıma gitsinlerki nasıl düşündüz ?

Çoğu FIFA18 ilanında özellikle "Türkiye Ligi" diye belirtilenler var. Ben de haliyle "acaba TR Ligi olmayan da mı var ki" diye düşündüm.

• Pro clubs için takım arıyorum.

Mevki cam
    yaş 25
    akşam saat 22.00-02.00 arası müsait oluyorum.

yönlendirebileceğiniz bir konu-başlık varsa bununla ilgili link bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gertize

Açılın yine vurmaya geldim.

Berbat, lanet, gıcık, facia, sinir stres yaptıran fiyasko oyun. Ultimate team olaylarına geçmeden evvel diğer modlara bi bakalım.

Alex Hunter

Fifa 17 deki ilk hikayeyi oynamadım. Devam hikayesi olduğunu biliyorum ama ilk hikayayi oynamamama rağmen kısmen sardı. Ama... Detaysız, kısa ve sanki sıra tabanlı rpg oyunu oynuyormuşum gibiydi. Nerde ne zaman ara sahne gireceğini biliyorsunuz. Sığ. Oyunu açıp 1 saat oynadıktan sonra sıkılıyordum bu moddan.

Pro clubs

Bu oyun modu aslında fifanin en iddialı modlarindan diyebilirim ama üvey evlat muamelesi görüyor. Gelişme sadece güçle sınırlı. Çeşitlilik vs hiçbir şey yok, bomboş. Takım kurup oynasan anlık eğlence olarak kalıyor. Ultimate team e kastıkları için bayağı geri planda kaldı. En basitinden çeşitliliğe örnek vermek gerekirse, seviye atladıkça dövme yapabilirdik karaktere mesela. Karakter dizayn sistemi de berbat bu arada.

Manager

Tırt. Yıllardır aynı. Yükselmek çok kolay. Ve o yeni transfer görüşmelerinde managerle/oyuncuyla konuşurken çalan müziği kim seçtiyse onun ben kulağına su kaçırayım.

Ultimate Team

Para yatırmadığınız sürece istediğiniz kadroyu kurmak çile. İşin kötü yanı para yatırasanız da kuramayabilirsiniz. Çünkü paketler inanılmaz derece çöp. Valla nasıl açıklayacağımı bilemiyorum bu paket içeriklerini inanılmaz öyle böyle değil yani. Millet haftada kaç maç yapıyor, bütün vaktini veriyor o hafta, squad battles ı ayrı, 40 maç dayatması ayrı. Abi adam 999999 saat fifa mı oynasın bu nasıl bi düşünce yapısı. Hayır oynuyosun adam bütün hafta/ay emek vermiş, adama verdiğin paketten 82+ oyuncu çıkmıyor. Diyeceksiniz ki kardeşim bir sürü coin kasma yöntemi var. Canlarım benim, ben hangi birine vakit ayırayım? Hem bu oyun ticaret oyunu mu spor oyunu mu? Hayır yani böyle saçma bi firma olamaz. Star wars yapıyorsun, fifa yapıyorsun, battlefield yapıyorsun, ve zannediyosun ki herkes bu oyunları 9999 saat oynayacak. Dünya uzerindeki tek oyun firması olsan belki olabilirdi. Valla acayip bi düşünce yapısı. Pubg ye bakıyorsun, league of legends a falan bakıyorsun bunların ortak özellikleri ne? Bir maç bitiyor anında diğerine başlıyorsun. Online oyunlarda dikkat edin süreler gittikçe kısalıyor. Çünkü insan ölümlü bi canlı. Süreli yani. Gün içinde başka şeyler de yapıyorlar. En boş adam bile yemek yiyor en kötü. Ama bu adamlar insanlar ölümsüz ve sonsuz süreleri var sanıyor. Neyse nerden nereye geldik ya.

Ve son olarak değineceğim, sinir stresin kaynağı:

Oyun mekaniği

Her yeri hata dolu. Her yeri. Öyle böyle değil. Ben bu oyuna fifa 18 değil de fifa 19 beta demeyi tercih ediyorum. Hatta alfa. Yani bi oyun ancak bu kadar hata dolu olur. Oyuncunun bacağının içinden geçen toplar mı dersin, birbirine çarpan adamlar mı dersin, rakip atağa çıkarken savunma oyuncunun topun sende bile olmamasına rağmen önünü gösterip pas isteyeceğim diye savunmayı bırakması mı dersin, pro clubsda oto kalecinin top elinde ceza sahasının kenarında 10dk beklemesi mi dersin... Say allah say bitmez. Valla bitmez bak. Bi de adamlar oyun mekaniğini geçtim, menulerde çalışmayan butonları falan bile oyun çıktıktan kaç ay sonra bilmem kaç update sonra düzeltiyorlar. Adamlar update notlarına "şunu duzelttik ama bilinen bi nedenden dolayı şu sorun oluştu daha sonra düzelteceğiz" yazmış. Yani yüzsüzlüğün artık nirnavası. Harbiden inanılmaz yani. Oyun o kadar hatalı ki düzeltmeye çalışırken bozuluyor. Ne kadar fifa oyunları oynamış olursan ol, ne kadar futbol oyunları oynamış olursan ol, ne kadar futbol bilgin de olsa, ne kadar pozisyon almayı da bilsen, ne kadar iyi reflekslerin de olsa fifa18 i iyi oynayabilmen için bolca maç yapıp oyunun hatalarını öğrenmen lazım. Bazı bölgelerdeki bazı şutları kaleciler kurtaramıyor. O şutu 99 luk kaleci de olsa kurtaramıyor 49 luk kaleci de olsa. 360 derece yön olduğu için yine sen savunma yaparken adamın 5 metre bile önünde olsan adam belli bi açıyla koşarak yanından gidince 10 metre gerisinde kalıyorsun. Verkaçlarda falan ise hiç şansın yok sadece rakibin pas hatası yapmasını bekliyosun. Müdahale şansın yok. Tamam verkaçın amacı budur izlediğimiz futbolda da var ama bu oyundaki gibi değil. Adamı marke etmişsin müdahale tuşuna basıyorsun top önünde adam sağa sola uzatıyor ayağını ve o verdiği pas da yine markajdaki zor oyuncusuna gidiyor. O adam da markajda olmasına rağmen topla buluşup mükemmel bi şekilde adrese teslim, harikulade, efsane, muhteşem, kusursuz, tam olması gerektiği gibi pas verebiliyor tekrar. Markaja alıyorsun olmuyor. Pas yolunu tıkıyorsun top yanından geçiyor adamın izliyor. Alan savunması yapıyorsun savunmada sebin kontrolünde olmayan kendini bilmez oyuncunun biri saçma sapan bi boşluk veriyor. Savunma yapmak imkansız beyler diretmeyin. Oynamayi bilmiyon yeaaa falan yapmayın. Gol yiyeceksin abi kaçarın yok. Bak valla yok. Oyunu kodlayanı koy yemezse adam değilim. Daha çok gol atan alıyor işte. Savunma diye bişey yok. Golü atmak ya da atamamak var. Toni Kroos, Verrati, Hummels gibi muhteşem oyuncular da kullanılmıyor mesela. Neden çünkü hızlı oyuncuları tren gibi izliyorlar. Ulan yapacağınız oyuna be. Hayvan gibi yazı yazdırdınız bana.

Özet: 5 liraya bile düşse almayın.

+1

• Selam dostlar. World cup 2018 oyunu hakkında bir bilgi var mı ? Birkaç yerde FIFA 18'e yama olarak gelecek diye duydum ama inşallah doğru değildir:(
  • Fifa 18in oyunu çıkar yeni varolan oyunada küçük bir update gelir kariyer bazında eklenir bu birde futa özel kartlar çıkar ondan ibaret
  • platine gidiyorum son 3 kupa
  • Ya arkadaşlar kardeşlik yapacak bir forumdaş yok mu buralarda. Kaç gündür arıyorum hala satan birini bulamadım. Biliyorum yeri burası değil ama yine de yazmak istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Menajerlik modu dışındaki yorumlarınıza katılıyorum. Ben ruh sağlığım için online oynamayı bıraktım, tamamen çevrimdışı oynuyorum.

Menajerlik modunun açıkları kullanılırsa oyun çok kolay oluyor. Bundesliga 2'den sıradan bir takım alıp bu takımı 3 sezon içinde harika bir takıma dönüştürmek çok kolay. Ama bu kolaylık oyunun açığından kaynaklanıyor. Eğer oyuncu gerçekçi oynamak isterse oyun kolay olmuyor.

Mesela ben Fransa Ligue 2'den bir takımı alıp üst lige çıkardım. Transfer sezonunda oyunun kullanabileceğim birçok açığı vardı ama gerçekçilik baltalanmasın diye kullanmadım. Şu an ikinci yılımdayım, kadromdaki en iyi oyuncunun gücü 73. Her maçı zevkle oynuyorum.

Oyun ilk çıktığında aşırı kolaydı ama güncellemelerle ideal seviyeye geldi. Online ise hâlâ çöp tabii ki.

Fifa 18 sayesinde aklım başıma geldi. Fifa 19'u ilk çıktığında almayacağım, 100 liranın altına düşerse alacağım. Zira sadece kariyer oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Rostov

Menajerlik modu dışındaki yorumlarınıza katılıyorum. Ben ruh sağlığım için online oynamayı bıraktım, tamamen çevrimdışı oynuyorum.

Menajerlik modunun açıkları kullanılırsa oyun çok kolay oluyor. Bundesliga 2'den sıradan bir takım alıp bu takımı 3 sezon içinde harika bir takıma dönüştürmek çok kolay. Ama bu kolaylık oyunun açığından kaynaklanıyor. Eğer oyuncu gerçekçi oynamak isterse oyun kolay olmuyor.

Mesela ben Fransa Ligue 2'den bir takımı alıp üst lige çıkardım. Transfer sezonunda oyunun kullanabileceğim birçok açığı vardı ama gerçekçilik baltalanmasın diye kullanmadım. Şu an ikinci yılımdayım, kadromdaki en iyi oyuncunun gücü 73. Her maçı zevkle oynuyorum.

Oyun ilk çıktığında aşırı kolaydı ama güncellemelerle ideal seviyeye geldi. Online ise hâlâ çöp tabii ki.

Fifa 18 sayesinde aklım başıma geldi. Fifa 19'u ilk çıktığında almayacağım, 100 liranın altına düşerse alacağım. Zira sadece kariyer oynuyorum.

Oyun kırıldı zaten iyide oldu Denuvo koruması yok artık bunlara müstehak herkes seneye indirsin oynasın zaten onlineı kendi emellerine uygun hale getirmişler tiyatro gibi oyun haftalı 20 maç oynuyorum oynamıyorum yarım yamalak birde haftalık tuttuğum takımın maçını oynarım 1 tane kariyerde çok kolay hale geldi çok ezbere ara sıra bir momentum dalgası vuruyor ama senin ligdeki gidişatını engellemiyor bir kere namağlup şampiyon oluyum dedim oyun izin vermedi celtaya yenildim içerde hatta 9 kişi kaldım oyunun oluşturduğu senaryodan kurtulmak imkansız.Oyun motoru bozuk.Onlineda yapmak istedikleri normal oyunada nüfuz edip berbatlaştırmış.

Kariyerde de oyuncu yüzlerine gereken önem verilmemiş.Bu beni rahatsız ediyor mesela.Türkiye süper ligini oynamıyorum niye broadcast yok ts gs fb bjk alternatif formaları yok bari ztk yazma kendin bir format uydur at oda yok bir yerel kupa yok yani 3-5 maçtan sonra çok sıkıcı oluyor.Bari editörle oyun içi turnuva eklese kariyere ona da imkan yok.Mesela Türkiye süper ligi bunun beraberinde kendi isteğimizle varolan formatlarda kupa turnuvası eklesek.Adını biz koysak eleme+grup veya eleme şeklinde böyle 1 veya 2 turnuva eklenebilir ama oyun sunmuyor bunu stad geliştirme gibi ekstra şeyler sunmuyor hep aynı şeyler.

Yani oyunda eklenebilecek onca basit şey varken tamamen her sene ezbere geliyor şöyle oyuncu meşgul edecek keyif verecek çeşitlilik yaratacak şeyler yok.Berbat arap liginde abuk subuk maçların alternatif forması bile var.Bu oyun o kadar parayı haketmiyor seneye kurla daha faiş fiyatlara çıkacak.Zaten kırılacak oyun gene malum zaten online çileden çıkarıyor yani adamlar bile bile ayağına kurşun sıkıyor e online oynanmayacak hale gelince kariyerden başka bir şey gelmiyor oda fazla oynanmıyor zaten özen gösterilmiyor öyle aç indir netten oyna.Ha çok şaşırtıcı bir şey olur oyun düzelir ama bu tüm serilerde ocaktan sonra belli oluyor o zaman kadar fiyatı düşer alırsınız acele alınacak bir oyunda değil.İlk çıkınca pcde deneyin zaten pc ps4 pek farketmiyor aşağı yukarı oynanış görsellik aynı.Ona göre uygunda fiyata inerse alın.Ocak şubat sonrası son güncellemeler sonrası paranızı çöpe atmayın değmeyecekse bulaşmayın seneye € 5 olacak verilecek para değil şuan şu vizyondaki firmaya kendini geliştireceğine kullanıcıyı sömürüyor.Seneye oyun motoru değişmeli ha bu olmazsa değiştirmezlerse hiç ama hiç almayın tavsiyemdir.Fifa 17 ile gelen oyun motoru gibi buglu full hatalı bir oyun görmedim.Fifa 18 de aynısını kullandı ama fifa 17 de göze batmayan o buglar 18 de göze sokuldu resmen.

• Sadece pro clubs oynuyorum bende.3 sezon online sezon yapıp pro kulübe geçtim oynamayı bilen birileri gelirse gayet keyif alıyorum.Fut'a hiç bulaşmadım geç olduğunu düşünüp ayrıca olumsuz yorumlar sebebiyle.Fifa 15te fut delisiydim ozamanlar pc de oynuyordum coins satın aldığım için hesap ban yemişti.Forvet hattına aguero ronaldo messiyi aldıktan sonra.PS'lerin icon oyunu futbol oyunlarıdır ama fifa 18 buna hiç yakışmıyor.İyiki ilk çıktığında almayıp indirimle 89tl ye almışım diyorum.Diğer seriyide aynı şekilde indirimle alıcam çünkü 200 baremindeki fiyatları hak etmeyen bir oyun

• Ben her modu deneyimledim. Zaten yazıdan anlamışsındır. Oyunun saçmalıkları yüzünden benim de en çok oynadığım mod pro clubs ancak keşke fut un gölgesinde kalmasaymış. Adamlar en ufak geliştirme yapmamışlar. Çok daha fazla kişiselleştirme koyabilirlerdi. Dövme, gözlük, istediğimiz saça bandana takabilme, kaleciler için şapka vs. En çok aradığım özellik ise 1 den fazla oyuncu kaydedebilmek. Bazen sıkılıp oyuncumu değiştirmek istiyorum ancak tekrar tekrar oyuncunun yüzüyle fiziğiyle uğraşmak zorunda kalıyorum. Bu kadar basit bir şey bile eklenmedi yıllardır. Tabi bunlar oyun mekaniği ve fut daki absürtlüklerin yanında pek dikkat çekemiyor. Aslında bu firmaya en iyi cevap oyununu almayarak verilirdi ama kısmen tekel olması ve her şeye rağmen sağlam bi futbol oyunu oluşu bu yıl da aldırdı kendini. Ancak... Eğer millet böyle bir oyunla karşılaşacağını bilseydi satışlar bi %50 daha az olurdu eminim. Oyunu satın alıp bırakan bile çok fazla. Ps4 de 5-6 milyon aktif transferi olan fut pazarı son 2 haftadır 3 milyonu görmüyordu. Son bi kaç gündür arttı yine o da sanırım rating refreshten dolayı. Eğer oyun moturunu falan değiştirip çok büyük hype yapmazlarsa ben Fifa 19 un çıkış zamanında bayağı düşük sayılarda satın alınacağını düşünüyorum. Millet incelemelere bakıp indirim dönemi kovalayacaktır. Fifa 18 den sonra EA in işi zor. Alan yine alır tabi orası ayrı. Ekim ayında Battlefield V de çıkacakmış. Fifayla yakın dönemde çıkış yapacak olmasından da etkilenir diye düşünüyorum fifanın. Bu oyun bu saatten sonra düzelmez. Updatelere falan kanmaya gerek yok. Daha yeni update le oluşan bilinen sorunu halledecekler hahahah. Ulan bu adamlar zerre saygıyı hak etmiyor ya. Nfs serisi öldü hala devam ediyolar Gameloft un Asphalt serisi gibi oldu mekanikleri de. Frostbite ile FPS dışındaki bütün oyunları çöp oluyor. Ki battlefield falan da hata dolu yani bakmayın. Ama işte atmosfer falan kurtarıyor onları en azından.

World Cup 2018 kartları falan muhakkak gelir fut a ama oyun modu olarak Fifa 18 e eklerler mi onu bilemiyorum. Ayrı oyun çıkaracaklarını sanmıyorum. Kimse almaz bu kadar tokattan sonra. Almaması lazım yani. World Cup döneminde yine oyuna dönüş olur bayağı. EA yine kazanır paraları. Valla böyle oyunculara müstahak EA gibi firmalar ama olan bize oluyor. Onlar da bizi düşünmüyor zaten kesesini doldurana bakıyor.

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.