Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbette oynayabiliyorsunuz.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Profesyonel fifa oyuncusu riv9 un defans yapma vb videolarını izlemenizi öneririm. Çok faydasını göreceksinizdir.
    Youtube a "Emre Kayır FIFA 18" yazdığınızda videoları hemen çıkıyor. Nasıl yapılır - Defans Anlatımı videosuyla başlayabilirsiniz mesela çok iyi anlatmış orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 23 Şubat 2018; 13:55:42 >
  • Sağolasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, indirimlerde 4 arkadaş fifa 18 aldık, oyunu 2 kişi karşılıklı veya aynı takımda oynayabiliyoruz. Benim sorum oyunu 3 kişi ayı takımda veya 2 ye 2(hepimiz online) karşı karşıya oynamak mümkünmü?
  • shalashaska kullanıcısına yanıt
    2 ye 2 hepiniz farklı yerlerde ise olmuyor.

Bizimde aynı sorun vardı çözümü şöyle bulduk.

Bayan takımı seçiyoruz ve klasmanı aynıya getiriyoruz.

Seviye 3 ise herkes seviye 3 gibi.

Ama aynı yerde 2 ye 2 de

2 kişi aynı yerdeyse konuk ekleyerek oluyor.

3 ü bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCfNrLi

2 ye 2 hepiniz farklı yerlerde ise olmuyor.

Bizimde aynı sorun vardı çözümü şöyle bulduk.

Bayan takımı seçiyoruz ve klasmanı aynıya getiriyoruz.

Seviye 3 ise herkes seviye 3 gibi.

Ama aynı yerde 2 ye 2 de

2 kişi aynı yerdeyse konuk ekleyerek oluyor.

3 ü bilmiyorum

Çok teşekkürler cevap için, çok saçma değil mi ya 60 a 60 maçlar yapılıyor artık multiplayer,2 ye 2 maç yapamıyoruz...
  • shalashaska kullanıcısına yanıt
    Saçma az kalır.

Sanane benim ne yaptığımdam EA

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    biriniz kendi hesabından birinizde oyunu aldığınız hesaptan oynayacak.

kendi hesabından oynayacak olanın makinasında oyunu aldığınız hesap ana hesap olmalı.

yoksa kendi hesabından oynayamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

kendi hesabından oynayacak olanın makinasında oyunu aldığınız hesap ana hesap olmalı.

Teşekkürler cevap için. Bir sorum daha var, arkadaşla ortak psn plus üyeliği aldık diyelim, bu sefer de bir hesapta plus üyelik olacak, diğer hesapta plus üyelik olmamış olacak. O zaman bu arkadaşla nasıl online oyun oynayabileceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

Teşekkürler cevap için. Bir sorum daha var, arkadaşla ortak psn plus üyeliği aldık diyelim, bu sefer de bir hesapta plus üyelik olacak, diğer hesapta plus üyelik olmamış olacak. O zaman bu arkadaşla nasıl online oyun oynayabileceğiz?

Plus aldığınız hesabı biriniz ana hesap yaparak istediğiniz hesaptan oynayabilirsiniz pri hak yani diğer hak sahibi sadece asıl hesaptan oynayabilir online pri hakkın o hesabı ana hesap yaptıktan sonra o hesaba bir daha girmemesi gerekir

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    oyunu plus aldığınız hesaptan almanız lazım o zaman. ;)

• a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    Yavzsahn61 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Fifa 18 ya da pes 18 yerine bunların 17'sini alsam fark çok mudur? Ps4 yeni o yüzden daha önce seriyi hiç oynamadım düzenli, şimdi 18'ler 200-250 küsür liradan başlıyor 17'ler 55-60 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: ecconiet

Fifa 18 ya da pes 18 yerine bunların 17'sini alsam fark çok mudur? Ps4 yeni o yüzden daha önce seriyi hiç oynamadım düzenli, şimdi 18'ler 200-250 küsür liradan başlıyor 17'ler 55-60 lira

bulaşma derim. hic bi serisi 5 para etmez al ea i vur konami ye

• Şuan PSN store da indirimde diye biliyorum FIFA 18. 89 TL miydi neydi bence onu al digital olarak. Eskiyen bir oyuna 1 lira bile verme bence..

• beyler ps4 te online sezonda artık millet hille yapıyorlar. maç başlar başlamaz karşımdaki adam oyundan çıkıyor. benim taraf askıda bekliyor, oyundan çıkmıyor, dk larca bekliyorum. donuyor. hiç bi tuş çalışmıyor ve ps4 ps tuşuna basıp uygulamayı kapat demekten başka çarem kalmıyor. oyundan çıkıyorum ve bakıyorum beni 3-0 yenik sayılmışım. bu son zamanlarda çok başıma geldi. ve maç geçmişimde adamın maç karnesine bakıyorum hep 3-0 lık galibiyetler arka arkaya ve bunu yapanlar genelde hep araplar. adam ne zevk alıyosa maç yapmadan 3-0 3-0..
  • Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak yardim ederseniz sevinirim.Arkadaşimla beraber fifa 18 aldik psn kardeşlikle ikimizde oyunu makinemizde sıkıntısız oynuyoruz.Fakat şöyle bir sorun var birbirimize karşi online dostluk maçi yapamiyoruz.Bu oturum artik mevcut değil şeklinde hata aliyoruz sürekli.Ama farklı kişilerle online oynayabiliyoruz yardım edebilirseniz sevinirim.

• Fifa 2018 aldim ancak alex hunterin ilk sezonunu oynama sansimiz yok mu acaba oynamak icin fifa 2017 mi alicaz yani.bu sekilde baslamakta istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo62

beyler ps4 te online sezonda artık millet hille yapıyorlar. maç başlar başlamaz karşımdaki adam oyundan çıkıyor. benim taraf askıda bekliyor, oyundan çıkmıyor, dk larca bekliyorum. donuyor. hiç bi tuş çalışmıyor ve ps4 ps tuşuna basıp uygulamayı kapat demekten başka çarem kalmıyor. oyundan çıkıyorum ve bakıyorum beni 3-0 yenik sayılmışım. bu son zamanlarda çok başıma geldi. ve maç geçmişimde adamın maç karnesine bakıyorum hep 3-0 lık galibiyetler arka arkaya ve bunu yapanlar genelde hep araplar. adam ne zevk alıyosa maç yapmadan 3-0 3-0..

Telefon ile bağlanıp yapıyorlarmış onu.Telefon interneti mi ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Şuan PSN store da indirimde diye biliyorum FIFA 18. 89 TL miydi neydi bence onu al digital olarak. Eskiyen bir oyuna 1 lira bile verme bence..

260 küsür lira.

Pes 18 60 küsür lira acaba onu mu alsam fifa yerine sonuçta ps2 hariç konsol deneyimim 10 senedir yok

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.