Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 ve pro sahibi 5-6 arkadas kendi aramızda nasil lig/turnuva kurabiliriz biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fut online lig de rakip bulamıyorum. Başka hiçbir modda sımıntı yok. Oyuncu eşleştirme ayarlarından, dns e herşeyi denedim. 15-20 dk oyuncu bulamıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

• proclub takımıza oyuncu arıyoruz küfürsüz saygılı arkadaşları bekleriz iletişim pm
  • Pro club oynayan varsa bana özelden yazabilir. Takımımız ligde de mücadele etmektedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FUT modu için bazı tavsiyelere ihtiyacım var. Şimdi bu FUT pazarı acayip değişken. Bi oyuncunun 3-4 saat gibi bi sürede bile deli gibi ücreti artıp azalabiliyor. Geçenlerde Mbappe aldım 29k coine. En ucuz fiyatlar bu civarlardaydı. Her türlü filtreyi denedim o zaman. Yani bilgisiz biri değilim en azından bu konuda. Şimdi ise Mbappe nin fiyatı 20k civarı. Pazarda fiyat değişkenleri nasıl oluyor? Hangi zamanlar alım yapmak daha makul olur? Örneğin hafta sonu ve hafta içi fark oluyor mu? Gece veya gündüz fark oluyor mu? Gündüz vakitleri 6 milyona kadar transfer olurken gecenin ilerleyen saatlerinde 3 milyona kadar düşüyor. Saat farkından dolayı tabi. Bu durum fiyatlara yansıyor mu mesela?

Bir de yatırım aracı olarak kullanabileceğimiz yöntemler var kullanılabilir öge alıp satmak gibi. Bu yatırım yöntemi dönemsel mi olur, yoksa sürekli aynı kullanılabilir kartla kar edebilir miyiz?

Bu konularda bilgili arkadaşlardan detaylı yardım bekliyorum. Paketler cidden çok kötü. Bir ara 150k lık paket açılımı yapmıştım. Çıkan en yüksek ratingli ve en pahalı oyuncu Keylor Navas idi. Squad Battles paketleri bile facia yani boşuna oynuyoruz resmen. Bu yüzden pazarla uğraşmadan coin kasmak imkansız gibi bişey. Yardımlarınızı esirgemeyin yoksa oynanacak gibi değil. Ticaret yapmak oyunun kendisinden daha keyifli zaten. Maçlar 12 dakika menulerde gezmek, kadro yapmak, pazarda uğraşmak 2 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 17 Şubat 2018; 17:50:53 >

• Hergün sabah 8-12 arası oyundayım

Pro club için bu saatlerde oynayabileceğim kulüp arıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 89 liraya düşünce aldım oyunu. Pek online oynamam ama Fifa 17'den aktarmam gereken bir şey olacak mı ? Geçen burada öyle bir şey okumuştum, bulamadım şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çok acil

oyun açmıyor kilit çıkıyor

Yardımcı olacak varmı?

Diğer hak sahibi kardeşim onda hiçbir sıkıntı yok.

• Beyler hiç oyun arkadaşım yok. Uzman olmayan arada bir maç yapmak isteyen varsa bekliyorum. Seviyem 16.

• Gertize G kullanıcısına yanıt
    Pazar fiyatları saatte göre değişir mesela söyle örnek vereyim .. Tr de gece olduğunda Diğer ülkelerd yeni sabah - öğlen olduğu için bi anda transfer pazarı coşuyor.. ve 6m görebiliyorsunuz. Mesela Tr de gündüz saatleri oyuna girdiğinizde genelde market 3 milyon civarı oluyor. Pazar fiyatlarının değişkenliği göreve göre oluyor bence.. Eğer bir oyuncu görevde kullanılıyor ve çok aranıyorsa fiyatı tavan yapıyor.

Paketlere hiç bulaşmayın zaten görevlerden paket geliyorsa şaklayın genelde TOTW görevi geldiğinde paketleri açıp görevleri yapın. Gereksiz oyuncularıda pazardan satabilirsiniz.

Coins kasmak içinde transfer pazarında ucuza oyuncu alıp 250-1k karla satmak oyuncusuna göre değişiyor tabi en iyi coins kasma yönetemi fakat gün içinde abartırsanız. Engelleyebilirler belli bir süre EA tarafından.

Mesela örnek vereyim Wilson 84 lük 70k aldım şu anda 120k ya gidiyor bunun gibi.

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    Psn kardeşliği bitti baya önce ondan dolayı kilit çıkıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Hergün sabah 8-12 arası oyundayım

Pro club için bu saatlerde oynayabileceğim kulüp arıyorum

psn yaz özelden ekliyim istersen maç yaparız
  • OssiiE kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam aydınlattın biraz. Dediğin gibi görevler daha çok belirliyor pazarı sanki. 2.5 k ya bronz, 7-8k ya kadar gümüş bile satılabiliyor bazen.

• Gertize G kullanıcısına yanıt
    Mesela 83 lük adamları toplayın ucuz iken görevi geldiğinde çok fazla kar ettiriyor.

• Tiyatrodaki gibi seyircileri selamlama Sevinci nasil yapiliyor ?
  • Bazi duz paslarim ara pasi gibi gidiyor bazen de oyuncu pasa kosmak yerine baska yone gidiyor ve topu kaybediyorum. Gercekten nasil bir pas dinamigi var bir turlu cozemedim.
  • OssiiE kullanıcısına yanıt
    PSN kardesligimi bitti ? Nasıl yani ??

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Şöyle önceden PSN plus alıp iki kişi kullanabiliyordun. Oyunlarıda öyle bir master hesap ve secondry hesap olarak oynayabiliyordun fakat artık olmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam 5.0 güncellemesi ile kaldırdılar

• arkadaslar biri pc den biri konsoldan online oynayabilir miyiz acaba yoksa serverlar farklı mıdır ? aslında düz mantık yok gibi geliyorda arastırdım ve bu konu hakkında hiç bilgi yok.simdiden tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbiote

arkadaslar biri pc den biri konsoldan online oynayabilir miyiz acaba yoksa serverlar farklı mıdır ? aslında düz mantık yok gibi geliyorda arastırdım ve bu konu hakkında hiç bilgi yok.simdiden tesekkür ederim

Serverlar farklı maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.