Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladim hocam bende PSN kardeşlik kalktı zannettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

89 liraya düşünce aldım oyunu. Pek online oynamam ama Fifa 17'den aktarmam gereken bir şey olacak mı ? Geçen burada öyle bir şey okumuştum, bulamadım şimdi.

Oyunu indirdim, girer girmez seviyemi ayarladı. 32. Seviyedeydim, 18'i de öyle ayarladı. FUT'ta toplasan 7-8 tekli, 1 online oynamıştım. Kariyer'de 7-8 sezonum vardı, her biri için ek paket vs verdi. Bu yönden hoşuma gitti.

İlk kez ciddi ciddi FUT oynadım. 2 galibiyet, 8 mağlubiyet aldım ama düşündüğüm kadar kötü olmadığımı da görmüş oldum 😄 Oyunla ilgili olumsuz yorum çok olunca canım almak istemiyordu, çok kötü görmedim şimdilik. 200 lira verilmez ama 89 iyi fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese fut app telefondan gece aciliyordu ama suan acilmiyor sebebi nedir ? Bilen varsa soylerse sevinirim

• Allahını seven ps 4 te C.Ranoldo sevinci nasıl yapılıyor soylesın ya google da bulamadım ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerim1985

Allahını seven ps 4 te C.Ranoldo sevinci nasıl yapılıyor soylesın ya google da bulamadım ? :)

hangi sevinci şu klasik olan mı fifa 18 celebrations yaz yada daha net cristiano goals celebrations 2018 yaz zaten ps4 ve xbox bazında tuşlar gösteriliyor.

Ayrıca ben oyunu bıraktım Şubat'ın başından beridir bulaşmıyorum benim için Fifa serisi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Şubat 2018; 20:23:3 >
  • Bazen çıldırtma noktasına getiriyor kapatıyorum direkt oyunu yoksa konsolu falan kıracağım. Maçı alıp alamayacağınızı bariz bir şekilde zaten anlıyorsunuz bu kadar da müdahale olmamalı herkes bileğinin hakkı ile oynasın diyeceğim ancak adamlar da bu işten milyonları kaldırıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce R1'e basıp, parmağı çekmeden yuvarlağa da basılı tutarsanız CR7 sevinci yapar.
  • O değilde dünya kupası oyunuyla ilgili bir ses seda yok henüz. 2014 oynayanlar bilir oyun şubat ayının ilk haftası duyurulmuş nisan ayının ortalarındada satışa sunulmuştu. insanın ister istemez aklına gelmiyor değil. bunlar acaba artık dünya kupası oyunu çıkarmayacakmı diye. olur olur valla. fut denen illet yüzünden en büyük geleneklerinden bir tanesini bile feda ederler herşeyi ettikleri gibi...
  • 87 Hernandez kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? Aguerodan iyi midir? Fark yaratır mı?

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Ee zaten kalktı diyorum :)

• Faustino kullanıcısına yanıt
    2014 te futun içinde mod olarakta sunmuşlardı. büyük ihtimal yine öyle yaparlar
  • Adamlar zaten onca mok püsüre kart çıkarıyor bundan mahrum kalır mı onuda eklerler muhakkak sonuçta paket müptelası hastalar var kumar oynar gibi devamlı devamlı paket açma sevdalısı şimdi o modu getirip gene milyon tane renkte oyuncu ve paket olacak.Ama büyük ihtimal mart-nisan mayıs gibi gelir oyuna ek olarak indirilir bir mod olacağını sanıyorum.Paragöz firma sonuçta es geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Şubat 2018; 15:45:46 >
  • Önceden Futhead'de oyuncu veritabanında hangi oyuncuların gerçek yüzlerinin olduğunu görüyorduk. Bunu şimdi göremedim, nereden bakıyorduk bilen var mı ?

İngiltere'de çoğu oyuncunun yüzü oluyor ama ben alt lig takımlarına gerçek yüzü olan oyuncuları transfer ederek oynamayı seviyorum. Geçen yıl Oxford'a Afobe, Akpom, Leko gibi adamları almıştım.
  • OssiiE kullanıcısına yanıt
    Nasıl kalktı neye göre bunu söylüyorsunuz ben anlamadım.
    Kardeşlikle aldığımız oyunlar var hâlâ sorunsuz oynuyorum. (bf1 fifa 18 nba 2k18 dahası da var) Psn plus da aynı şekilde 2 kişi aldık o da sorunsuz. Plusta sec oyunlarda pri hakka sahibim yalnızca kendi hesabımdan giriyorum.
  • valla bende anlamadım hemen hemen tüm oyunlarım kardeşlik hesabı bendede.
  • Momentum var dimi hala
    17de deli ediyodu, kariyer bile momentumlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUT'ta taktikleri nasıl ayarlıyorsunuz ? Millet deli gibi top kapıyor, benimkiler süzük süzük koşuyor. Özel talimatlardan pres ve agresifliği arttırdım, takım maçlara defansif başlıyor.

Bunun başka bir ayar şekli var mı ? FUT ilk defa bu kadar oynadım, her gün video izlemeye başladım. Defans yapmak bu sene bir tık daha zor olmuş gerçekten :) Öte yandan bu kadar zevkli olup aynı zamanda bu kadar iğrenç bir mod olamaz. Hızlı adamları koyup çalım atma peşinde herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Kardeşlikle aldığımız oyunlar var hâlâ sorunsuz oynuyorum. (bf1 fifa 18 nba 2k18 dahası da var) Psn plus da aynı şekilde 2 kişi aldık o da sorunsuz. Plusta sec oyunlarda pri hakka sahibim yalnızca kendi hesabımdan giriyorum.

Merhaba. 2 kişi ortak psn'ye üye olduk diyelim, ikimiz de birbirimizle online fifayı birbirimizle oynayabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Merhaba. 2 kişi ortak psn'ye üye olduk diyelim, ikimiz de birbirimizle online fifayı birbirimizle oynayabiliyor muyuz?

Oynanıyor hocam, benim psn kardeşiyle biz sürekli oynuyoruz.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.