|
Bildirim
|
Herkese merhabalar.
Fifa 2011 de EA Sports'un yaptığı devrimden sonra yani fifa 2011 çıktığından bu güne kadar tüm Fifa oyunlarını satın alıp oynamış biri olarak söylüyorum ki, en kötü Fifa oyunuyla karşı karşıyayız. Ben 7 senedir bu kadar kötü Fifa görmedim. -Her oyunda muazzam olan kale fileleri yerini saçma sapan bir şeye bırakmış. -Fifa'nın en iyi olduğu yanı taktiksel savunma sistemidir bence, onuda darmadağın etmişler. -Yine fifa düşünmeye iten, topu alıp R1'e basıp sağ sol yaparak gidemediğin paslaşarak ya da bireysel yeteneğinle gol atabildiğin bir oyunken şuan topu al ara pasına bas ya da topu al sağ sol yaparak koş mantığında. -Top fiziği yerlerde, oyuncular topa vurduğu zaman sanki topa değilde kauçuk topa vuruyor gibi bir hissiyat. (özellikle paslarda sert paslarda) Oyunun top hissi SIFIR. -Yerden sert orta diye bir şey kalmamış, onun yerine L2 pas atarsanız %90 gol olur diye bir sistem gelmiş. Havadan ortalar tam adamına nokta atışı gidiyor ve gelişine voleler inanılmaz! -Kaleciler hiç bu kadar kötü olmamıştı bir Fifa oyununda, olduğu yerde ellerini birleştirip çöküyorlar sadece. -Savunmalar ara paslarını %70-80 kesemiyorlar, rakip oyuncu ara pası attığında, bizim oyuncuların ayaklarının içinden top geçip gidiyor. -İkili mücadeleleri inanılmaz abartmışlar ve saçmalamışlar. -Topla koştuğun oyuncuda ara yön kalmamış ya düz gidersin ya da tam çaprazına demiş EA mühendisleri. Yani demek istediğim şu, dümdüz koşarken analoğu sağa çevirdiniz diyelim, eskiden kademe kademe 2 3 turda dönerdi çapraza şuan tak diye tam çapraz oluyor. -Messi'nin koşma şekline diyecek bir şey bulamadım şahsen, ben Messi olsam EA'ya dava açarım. Sonuç olarak puanlama yapacak olsam 100 üzerinden 50 60 ancak veririm bu oyuna. Bu puanda lisanslardan olur sanırım. Verdiğim 170 TL ön sipariş parasına acıyorum şuan. |
Bak evladım zamanım yoktu yazamadım.
"17S" olması hiç bir şekilde emek sarf etmediklerini mi gösteriyor ? Öyle oturdular iki satır kod değiştirdiler bitti gitti mi zannediyorsun? Her söylediğimin arkasındayım. Ne olursa olsun isterlerse Fifa 18 diye 17 'nin sadece kadro güncel halini de verseler bu adamlar bu parayı hak ediyor. Sinema filmi izliyorsun ortalama 20 TL ve 1 saat sonra bitiyor. Sen bu oyunu 365 gün boyunca sahipsin ve online serverlar sana hizmet ediyor eşinle dostunla oynayabiliyorsunuz. Paranız ne kıymetliymiş be ... Otur 2 satır kod yaz desek aval aval bakarlar milletin emeğinin değerini biçiyorlar.. Yok pahalıymış yok bu sene niye 40 lira daha yüksekmişte bilmem ne Askari ücretimiz ve ekonomimiz berbat olduğu için halk pintilikte ve cimrilikte ayyuka çıkmış durumda... bir şey alırken satan kişiyi milyon dolarları götürüyor hemen kolayca zannediyor. |
Lan ne tuhaf adamlarsınız kaç kişi oyunda geçen senelerde olduğu gibi hileler trainerlar varmı diye soruyor en uygun nerden alabilirim diye soeuyolar hiç biriniz cevaplamıyosunuz millete yardımcı olmayıp sadece kendinizi düşümüyosanız çıkın gidin gruptan ne hale gelmiş fut bölümü
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 14 Eylül 2017; 20:23:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 14 Eylül 2017; 20:24:28 > |
|
|
|
|
|
|