Şimdi Ara

FIFA 18 [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.290
Cevap
9
Favori
59.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One s dedigin beyaz sanirim. Bu aralar hep onu görüyorum marketlerde. Bende siyah olan var. xbox one diye geçiyor. onda da kulaklik jag girisi falan var. Ayni galiba kontrolcu sadece rengi farkli geldi bana. Hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep61 -- 23 Eylül 2017; 14:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    One s dedigin beyaz sanirim. Bu aralar hep onu görüyorum marketlerde. Bende siyah olan ondada kulaklik kag girisi falan var. Ayni galiba kontrolcu sadece rengi farkli geldi bana. Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Yönetici olarak çalıştır hocam masaüstünde ki simgeye sağ tiklayip

Denedim hocam maalesef işe yaramadı.
  • recep61 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Hepsiburadadan 230 a aldım. Ama türkiye garantisi yok. Daha sonra d&r da siyah rengini 215 e buldum. Acaba teşhir ürünü falan mıdır? Çünkü normal mağazasında sorduğumda o internet fiyatı gerçekte bu fiyata alamazsınız dediler. Teknoloji pazarı diye bi site var ordada 175 tl siyah olanı. Ne dersin hocam iade etmeye değer mi? d&r dakininde türkiye garantisi olup olmadığını bilmiyorum sonuçta.

• Kaç gündür her yere yazıyorum. Hala cevap alamadım. No touch(temassız) driblinge ne oldu bilen var mı?
    15 tl kazancin olacak. Eger 175 tl lik olan digerleri ile aynıysa cok daha uyguna gelmis olur. Ama guvenmiyorsan kalsin boyle. Zaten uzun sure kullanacagin kontrolcu olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep61 -- 23 Eylül 2017; 20:31:13 >
  • alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    Kimse bilmediginden cevap vermiyordur. Sanirim klavyeyle oynuyorsun. Klavyede ayarlarinda sorun olabilir. Gamepad kullanmani oneririm. Sorun yasamassin kontrollerde

• Konu başlığı altında fiyat listesi var..
    Çok merak ediyorum bu fiyattan bu oyunu alan var mı

Mesela ben 169TL ye aldım key sitesinden pre-order standart sürüm.
    Fifa 17 üç gün önce gelmiş 18 ise bir gün kala gelebilir dedi yetkili. Tamam dedim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drima -- 23 Eylül 2017; 22:45:27 >
    Hocam pc için bluetooth dongle mi aldınız? bağlamak adına.
    Evet hocam klavyede oynuyorum ama eskiden oyuncu değiştirme tuşuyla yaptığım hareketi şimdi please şut atma ile yapıyorum.Tek sorun bu ve benim için gerçekten büyük bir sorun.Sizde de öyle mi veya oynayıp bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.
  • merhaba, hepsiburada one s wireless controller ın 24 ay türkiye garantisi var.
    fiyat karşılaştırması yaparken dikkat etmeniz gereken husus, açıklama kısmında one s wireless controller yazması. one kumandasında windows için bluetooth yokken one s de var. tasarımı da farklı. ben bundan huylandığım için bimekste açıkça her şey yazıyor diye 20 lira fazlasına almıştım. daha sonra one siyah kolunu da aldım. one da bluetooth yokken, sadece kabloyla çalışırken, one s te windows destekli bluetooth var. görüntüleri de birbirlerine çok benziyor.
  • C Vitamine kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. farkın bluetooth özelliği olduğunu bende bilmiyordum. ama kabloyla oynamayı tercih ediyorum. çünkü en ufak bir gecikme olmuyor kabloyla
  • Allah aşkına birisi bana en uygun kaçtan aldığını söyleyebilir mi ? .. 140 liralık fiyatları 160 170 e çekmişler alasım gelmedi .
    C Vitamine kullanıcısına yanıt
    nimras kullanıcısına yanıt
    recep61 hocam kolu denedim dün bir sorun çıkmadı çalışıyor gayet iyide titreşimler falan oyunda tepki veriyor. 175 olan siyah rengi one s mi değilmi çözemedim one demişler çünkü. D&R dakininde herhangi bir d&r da garantisi yok netten alındığı için nete gönderilmesi gerekiyormuş. Birde teşhir olabilir falan diye korkuyorum. En iyisi hiç bulaşmıyım elimdekini kullanmaya devam edeyim. Bir şeyi sorucam siz kutuyu açtığınızda tetik tuşlarında jelatin varmıydı acaba benimkinde yoktuda?

nimras hocam aparat almadım çünkü pc imde dahili bluetooth mevcut bağladımda zaten.

C Vitamine hocam hepsiburadadan aldım ama kendisi satmıyor ALB Bilişim diye bi şirketten getirtiyorlardı. Açıklamasına özellikle baktım one s yazıyordu.one larda sadece kablolumu bağlanıyor bilmiyordum bunu.dün bağladım bluetooth tan gayette bağlandı one s tir benim o zaman.

www.hepsiburada.com
    Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-beyaz-pm-HB000003SKRF

aldığım ürün bu

http://www.teknolojipazar.com/microsoft-xbox-one-kablosuz-controller-4n6-00002

Ucuz dediğim üründe bu. Galiba bu sadece one kolu. D&R dada one yazıyordu galiba.

Birde hepsiburadada türkiye garantisi demişinizde üstünde ARAL bandrolü yoktu türkiye garantisi yok gibi.

nimras kullanıcısına yanıt
    recep61 hocam kolu denedim dün bir sorun çıkmadı çalışıyor gayet iyide titreşimler falan oyunda tepki veriyor. 175 olan siyah rengi one s mi değilmi çözemedim one demişler çünkü. D&R dakininde herhangi bir d&r da garantisi yok netten alındığı için nete gönderilmesi gerekiyormuş. Birde teşhir olabilir falan diye korkuyorum. En iyisi hiç bulaşmıyım elimdekini kullanmaya devam edeyim. Bir şeyi sorucam siz kutuyu açtığınızda tetik tuşlarında jelatin varmıydı acaba benimkinde yoktuda?

nimras hocam aparat almadım çünkü pc imde dahili bluetooth mevcut bağladımda zaten.

C Vitamine hocam hepsiburadadan aldım ama kendisi satmıyor ALB Bilişim diye bi şirketten getirtiyorlardı. Açıklamasına özellikle baktım one s yazıyordu.one larda sadece kablolumu bağlanıyor bilmiyordum bunu.dün bağladım bluetooth tan gayette bağlandı one s tir benim o zaman.

http://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-beyaz-pm-HB000003SKRF

aldığım ürün bu

http://www.teknolojipazar.com/microsoft-xbox-one-kablosuz-controller-4n6-00002

Ucuz dediğim üründe bu. Galba bu sadece one kolu. D&R dada one yazıyordu galiba.

Birde hepsiburadada türkiye garantisi demişinizde üstünde ARAL bandrolü yoktu türkiye garantisi yok gibi.

Hayirli olsun. Garantilik birsey olacagini sanmiyorum. Aldigin urunu kullanmaya devam et bence. Jelatin yoktu o tuslarda yanlis hatitlamiyorsam. Titresim olarak pc deki oyunlarla birebir uyumlu. Hatta forza 7 demoda bir dene derim. Kontrolcunun tepkimesi harika. Bluetooth olarak hangi marka alici var sende.

• alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    Evet dostum herkeste aynı no touch dribbling. R1 ile koşuyorum, no touch dribbling R2'ye geçti bende. Alışamadım, şu anlık kullanmıyorum.
  • @recep61 , @anatolianwarrior

Ben de pille vs uğraşmadan kablolu kullanıyorum.

İkinci linkiniz one gibi duruyor. Bu ürünün Windowsta bluetooth özelliği yok.

Garanti için de hb linkinde en aşağıda 24 ay garanti yazıyor. O yüzden söyledim.

Bir de ben ilk aldığım one s beyaz kumandasında bir sorun yaşamıştım. Xbox desteği aradım. Derdimi anlattım, faturayı bulamayınca, satın aldığım sitenin sipariş sayfasının ekran görüntüsünü mail adreslerine göndermemi istediler. Adresimi aldılar. Yeni kumanda gönderdiler. Çok şaşırmıştım. Güle güle kullanın.

recep61 hocam aynen devam edicem büyük ihtimalle çünkü başka söylerim one kolu çıkar, teşhir çıkar falan bununla devam ederim büyük ihtimalle. Jelatin aral lı cihazlarda var galiba nette kutu açılışı izledimde orada vardı diye hatırlıyorum. Hocam forza xbox a özel değilmi pc dedemi var? Zaten fifa dada titreşim çok iyi tepki veriyor. Sert müdahale oldumı direğe çarptımı top çok iyi tepki veriyor. Sanki çok çok hafif saliselik gecikme var gibi ama bilemedim. Bluetooth alıcı kullanmıyorum hocam benim pc de dahili olarak var zaten içinde. Ama şöyle bişey var her seferinde bağlamak için başta cihaz ekle kaldır yapıyorum siz nasıl eşleştiriyorsunuz?

C vitamine hocam çok saolun teşekkürler. Banada one gibi geldi iade yoluna gitmicem yaa memnunum şu anda gayet güzel çalışıyor. Hepsiburadada 2 yıl türkiye garantisi var dedi aradım ama garanti belgesi çıkmadı ve aral bandrolü yoktu üründe.hocam ne gibi sorun oldu sizde? Türkiye garantilimiydi sizin cihaz öyle direk sorun etmeden yenisi verdiler haa çok iyiymiş. Valla bunu duyduğuma çok sevindim.

• Vay be, Ben bir haftadır bu hatayı düzenlemeye çalışıyorum FIFA 17 oynamaya hasret olarak, sizler FİFA 18 i konuşuyorsunuz :/

Böyle kalıyor yükleniyor diye

FIFA 18 [PC ANA KONU]

FIFA 18 [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.