Şimdi Ara

FIFA 18 [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.290
Cevap
9
Favori
59.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam denerim. Peki nasıl satın alıyoruz droyun dan havale yoluylamı yoksa kredi kartı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10 saatlik deneme sürünümü ile oyuna gireyim dedim girmez olaydım... ulan oyun cıkmadan hilesini yapmışlar şaka gibi pc de malesef ortalık hileci kaynıyor
  • Pc de aynı ps4 de. ikisinde de draftta hileci kaynıyo.
  • arkadaşlar amd hd radeon 6950 var bende amd kullananlar biliyordur 14.9 sürümüne inmeden fifa17 yi oynayamıyorduk şimdi 18 alsam aynı sorunu yaşarmıyım acaba bilen varmıdır acil destek istiyorum ekran kartımı değişmek istemiyorum

• Beyler Intel Core i5 CPU 650 (3.2 GHz) işlemci, Radeon HD 7700 (GDDR5 1GB 128Bit) ekran kartı ve 4GB ram var bende. FIFA 17'yi 1600x900 çözünürlük ve en düşük ayarlarla sorunsuz oynayabiliyorum ancak FIFA 18 demosunda zor bela bir maça girdim onda da çok kasıyordu. Ram hariç minimum gereksinimleri karşılıyor, rami 8 yapsam FIFA 18'i oynayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 25 Eylül 2017; 21:45:41 >
  • Directx 11 i mi 12 yi mi tercih ediyorsunuz ayarlarda arkadaşlar? Bnm kart için iyi olanı 12 ama 12 de nedense maç öncesi ekranda iki oyuncunun bakıştığı yerde bu iki oyuncu biraz gecikiyor iki saniye falan. Bi de çok minik maça girdiği anda takılma oluyor. Directx 12 de daha rahat oynatması gerekmez mi ayrıca. Directx 11 de görüntü biraz daha soft ve soluk geliyor gözüme. Oyun zaten ışıklandırma özürlü akşam maçlarında buhran içinde oynuyoruz bi de bu yüzden directx 11 i tercih etmek istemiyorum. Ekran kartı asus strix R9 390x 8gb

• quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

Arkadaşlar 10 saatlik deneme sürünümü ile oyuna gireyim dedim girmez olaydım... ulan oyun cıkmadan hilesini yapmışlar şaka gibi pc de malesef ortalık hileci kaynıyor

Online oynamak azap gerçekten daha oyunu elimize almadık bu nedir ya
  • demoyu dx12 de oynuyorum. dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım.
  • Yalnız taktik defans zaten zordu 18 de iyice zorlaşmış

• fifa nın sevdiğim bir özelliğide defansın da önemli bir bölümünü kullanıcıya bırakması. böylece sadece hücümu değil defansıda iyi yapan fark yaratıyor ama alışması cidden zor. demo oynadığım için sadece pc ye karşı maçlar yaptım o yüzden defansla ilgili bu sene pek yorum yapamıyorum. online olarak yada bir arkadaşla oynayabilirsem farkı anlarım bende.
  • Fifa 18'i yapmışlar demo çok başarılı ;)

Origin = Halukcan106
  • FIFA 18 : 165 TL ... SON FİYAT !
    KEY TESLİM .. PlayStore ürünü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psicik96 -- 26 Eylül 2017; 13:25:17 >
  • psicik96 kullanıcısına yanıt
    Playstore keyleri dağıtmaya başladı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatyercan -- 26 Eylül 2017; 13:47:50 >
  • Pc'de erken erişim ile oyunu indiren var mı kaç GB download yapıyoruz?

• cagatyercan kullanıcısına yanıt
    dağıtıyor .. 48.5 gb galiba bildiğim kadarıyla ... şuan en uygun bende kardeşim . playstore ürünü . askerliğim çıktı kullanmaktan vazgeçtim .
  • psicik96 kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten aldım ben başka yerden key gelmedi daha. Playstore erken başlamış keşke ordan alsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

abi ? her yerde karşılaşıyorum seninle

Oyun dünyası küçük :) Ayrıca FIFA'da normal değil mi :)

FUT'a mı saracaksın, Pro Club mı?

Bu arada ekleyin beni origin'den.
  • cagatyercan kullanıcısına yanıt
    32 gb dı galiba ben indirdim origin acces den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 26 Eylül 2017; 18:15:31 >
  • Eyvallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar d**mapl*y dağıtmaya başladı keyleri. Az önce kontrol ettim gelmiş. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 26 Eylül 2017; 21:9:43 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.