Şimdi Ara

Fifa 18 PC Takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, takılmanın sebebini anlayamadım, sizce sistemimden kaynaklımıdır, eğer sistemimden kaynaklıysa hangi parçasını değiştirmekte fayda olur?

İşletim Sistemim: Windows 10 Enterprise 64 Bit
    İşlemcim: İntel İ5-4460 3.20GHZ
    Ram: 8GB Kingston
    Ekran Kartı: AMD Radeon R7 370 Series 4GB
    2TB Disk

Sizce hangisinde sorun vardır?

NOT:Oyun ayarlarım otomatikde.

• oyun ayarları niye otamatik de ? senin sistemin oyunun önerdiği üst düzey sistem mi ki otamatige alıyosun :) öle takılmalar ve kasılmalar olur tabiki en düşüğe alacaksın ki takılmasın !

çözünürlük 1360 / 768 - render qaulity: low - msaa off - frame rate 30 veya 60 yap - directx 11.0
  • Aksam deneyecegim hocam.

30fps asiri kastiriyo ama 60 iyi

Bir de oynarken oyuncular geç davranıyo bende neden olabilir bu sorun? Yani demek istedigim input lag. Ekran yani monitorle bi alakası varmı? Cunku offline kariyer oynuyorum lag falan olsa internetten derdim.

Cevabin icin tesekkurler bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm,

valla ben de 2 hafta dır uğraşıyorum.. bende takılmanın yanında siyah ekran ve yani giriş problemi de var...

youtube dan denemediğim şey kalmadı. en son update 2 varmış onu yukledim.. giriş problemi halloldu gibi..

ama oyun takılıyor oynarken oynanmayacak düzeyde.. yani sistem gereksinimlerine bakıyorum.. benim notebook

i5 2,5 ghz

8 gb ram

radeon hd7600m ekran kartı...

sistemim minimum falan da değil yani yeterli diye dusunuyorum..

oyun içindede menülerde falan takılma yok.. oyun grafiğide iyi yani.. ama takılma (fps) sorunu var..

anlamadım.. çözüm bulursan benimlede paylaşırmısın uğrasıyorum bende..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.