Şimdi Ara

FİFA 18 PRO CLUB ORTA SAHA ARIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaş ortalamasi 20 35 arasi olan Takimimizi fifa 18 de aynen devam edicek sekilde Yeniden Açacagiz
    Çok guzel bir ortami olan Liglere ve Turnuvalara katilicaz
    Bizimle birlikte muhabbete mücadele vermeye gelmek isteyen arkadaşları bekleriz

TÜM MEVKİLERE OYUNCU ALICAZ
    KATILMAK isteyen mesaj atarsa sevinirim

DİĞER MEVKİLEREDE ALICAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 25 Eylül 2017; 15:29:30 >

• Selamlar.

Yaş 22 fifa tecrübesi var. Yillardir oynarim ama pro club oynamadim.

Yer izmir bende aklınız da olayım.

Psn : Dr-Bthn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ALIMLAR DEVAM
  • Beyler facebookta tpo diye bi grup var katilin derim pro club takimlari var turk ligi bi bakima bende orda bi takimin kaptaniyim sizide aramizda gormek isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

Beyler facebookta tpo diye bi grup var katilin derim pro club takimlari var turk ligi bi bakima bende orda bi takimin kaptaniyim sizide aramizda gormek isteriz

OO KIMLERI GORUYORUM
  • Oo ustad heryerdeyiz bakiyorum

• 2 TANE KANAT OYUNCUSU ARIYORUZ
  • Pro varsa çağırın gençler.

Yaş 42

20 - 35 arası demişsiniz ama idare edin.

• Ekleyebilirsiniz

Origin id: Notrinova
  • sezona çok kaldı alımlar devam ediyo
  • UP
  • Hangi ligde oynuyorsunuz?
  • Yedek lazımsa ekleyebilirsiniz hangi mevki lazımsa defans hariç pek beceremiyorum.

Fifa 17'de pro club oynamadım ama fifa 18'de oynayacağım kısmetse.

PSN id: Anjq7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 28 Eylül 2017; 14:27:56 >
  • Yaş 35, orta saha , libero, defans oynarım, iyi top keserim, asist yaparım, oyunu yayarım, paslaşırım. Xbox tag BurcUmutSin
  • Herkese selamlar. ST 81-82 oynuyorum. Alımlar hala devam ediyorsa mesaj burda bulunsun. Yaş 28 - İzmir

PC: canerozdemir1

• yaş 33 her mevkide oynayabilicek tecrubeli biriyim season oynamayı seviyorum aslında 1-2 lig seviyelerinde gidip geliyorum çok iyi oyuncuyum diye düşünüyorum düz oynarım defansım çok iyidir ama malasef fifa18 almadım henüz whatsappgrup fln yaparsanız veya arada bir oyniyacaksam yedek olabilirim çocularım rahat bırakmıyor o nedenle ligde nasıl maçlar oynanıyor peş peşemi bilgi sahibi değilim mesala haftada 2-3 maç bana iyi gelir ozaman as takımda oynarım yedek oluyorsada yedekte olabilir ona göre fifa18 alırım acelem yok teşekkürler bilgilendirme yapılırsa sevinirim ps id : zafermrngz
  • Dmc ve mc arıyorsanız bende yer alabilirim. Fifa 12 den beri her sene pro club oynarım.

Yaş 42

Psn chtzcn

• http://the-vfl.com/forums/ bi bakın su siteye daha komplike 6 tane lig var her ligin 2.ligide var baya bi oyuncu var
  • Selam,

beni de ekleyebilirsiniz, yaş:34, izmir...

PSN ID: Murat_35__
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.