Merhabalar arkadaşlar, uzun bir süredir fvpa türkiye liginde oynayan VictoriouSecret takımımızın kadrosunu tazeliyoruz ve ortamımıza uyum sağlayabilicek yeni arkadaşlar arıyoruz. Geçen sezonu ligde 2. bitiren takımımız bu sene Fifa 18 de şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanmıştır. İlgilenen bütün arkadaşları görüşmeye beklerim. Aradağımız mevkileri aşağıda belirteceğim.
Kırmızı ile işaretlediğim mevkiler şuanda boş olan ve oyuncu aradığımız mevkilerdir. Diğer mevkilerde oynamak isteyen arkadaşlar olur ise onlar da zaman zaman yedek kalabilmeyi kabullenmesi gerekir çünkü şuanda o mevkiler de oyuncularımız zaten bulunmaktadır.
NOT: Senelerdir (bir kaç fifadır) bu forumda oyuncu aramaktayım ve genelde insanlar türk ligi ve şampiyonlar ligini duyduklarında çok ciddi bir ortam oldugunu düşünüp bizlerle hiç görüşmüyorlar bile. Hiç öyle düşünmeyin, gayet eğlenceye dayalı sadece fifa oynamayan farklı oyunlarda oynayan bir arkadaş grubuyuz sadece. Bu takımda bizim için eğlenceli ortak bir nokta.
İlgilenen herkes burdan pm yolu ile yada origin üzerinden benimle iletişime geçebilirler, teşekkürler. Origin ID: VS-MeIih9 (kopyala yapıştır yapınız, L değil büyük ı)
Ne zaman maçlar oynanıyor, kısaca açıklar mısın?
Türk ligimizde maçlar fikstüre göre her haftanın belli gününe atanıyor. Örneğin her hafta pazartesi ve cuma saat 23.00 da fikstürde maçlar sisteme girilir. Fakat 2 takımda arasında anlaşırlarsa bulundukları haftanın maçlarını anlaştıkları bir gün ve saate alabilirler. Fakat fikstür sırasını bozmama şartı ile mesela pazartesi günü olan maçı cumartesiye alamazsın çünkü cuma günkü maç o haftanın 2. maçı. Bunun nedeni ise kart gören oyuncular cezalı duruma düşebiliyorlar. Umarım güzel bir şekilde açıklayabilmişimdir.
Güncel.
Birkaç oyuncu ile konuştuk fifa 18 in çıkmasını bekliyoruz, görüşmek isteyenler hala ekleyebilirler.
Güncel.
Vay be dh'de de gördüm ya şu konulardan helal.
Bilemiyorum isim tanıdık gelir mi gelmez mi artık
Kızıl_Şaman
kullanıcısına yanıt
İsim tanıdık geldi tabikide , ben her oyuncuya ihtiyacımız oldugunda buraya konu açıyorum ya hatta bütün lig adınada insanlar görsün diye açmıştım zamanında çoğu takım kendini tanıtan postlar atmıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme