Şimdi Ara

FIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
7
Favori
14.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun kardeşim
  • Fiyat biraz daha düşerse bende varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyat olursa alıcıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar bu kadar kişi az olur ama zamanla artacaktır, inşallah.
  • 140-150 arasında değişiyor güvenilir sitelerde fiyatlar. geçen sene kaça bulmuştunuz önsipariş döneminde arkadaşlar?
  • Gecen sene bazi arkadaslar 100 tl den aldi bende dahil olmak uzere kisi sayisi satici tarafindan belirlendigi icin daha sonra almak isteyen arkadaslar 110-115 gibi fiyatlara aldilar. Bu sene nasil olur bilmiyoruz ama iyi bir indirim almamiz icin yeterli cogunlukta degiliz suan

• aktwitter kullanıcısına yanıt
    Kardesim bu arada fiyat arastirmasi yaptigin siteleri paylasir misin benim iletisime gectiklerimin disinda varsa orarlada baglanti kurayim. Tesekkurler

• Geçen yıl .rmaplay den 129 liraya almıştım ön sipariş. Bu sene 159 lira etiket biçmişler. Çok site gezdim adı sanı duyulmamış sitelerde bile fiyat neredeyse aynı 145-159 tl arası. Eğer geçen seneki gibi 130 liraya kadar alabileceğim bir site ayarlanırsa ve sağlam bir site ise (keyleri herkesden geç almayacaksak yani) bende katılırım. 20-30 lira daha hesaplı alacaksak mantıklı yani ama 5-10 lira fark edecekse uğraşmaya değmez alırım .rmplayden geçerim.
  • Fiyatlara göre 2 kişi dahil olabiliriz.
  • Bende varım takipdeyim...
  • Türkiye ligi olursa ön siparişle alırım. Yoksa daha sonra alırım, hiç acelesi yok.
  • fifa 18 pre order cd keyler şuan fifa 17 keylerinden bile daha ucuz

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-18-cd-key-compare-prices/

ilk site olan cjsden almayın diyorlar yalnız
  • FİFA 16-17 orjinal aldım Fifa 18 de fiyatı uygun olursa yine almayı düşünüyorum..
  • 100 tl ye satan olmuştu geçen sene ön sipariş. Bu sene 120 olursa alabilirim

• Dostlar, suan fiyat bilgisi icin kesin ve somut bir sinuc yok yakin bir zamanda sizi aydinlatmis olacagiz insallah. Fifa18 de super lig olacakmi sorunuza soyle bi cevap verebilirim. Kulupler birligine mail attim ve aradim gayri resmi olarak birkac bilgi aldim onlari paylasmak isterim. Baris bey, ea nin tff ile gorustugunu ve tff de kulupler birliginin onayini aldigini belirtti tum takimlar lisans haklarini vermeyi kabul ettigini kulupler birligine iletmis durumda ama tff ve ea anlasmaya varirlarmi orasi henuz resmiyet kazanamdi. Ligimizin ve oyuncularimizin tanitimi icin milyinlarca oyuncusu olan ciddi bir reklam kanali, dolayisiyla tff bu konuda herturlu kolayligi saglayacaktir saglamali. Konusmalarin icerigi bu sekilde dostlar umarim ligimiz fifa18 de yer alir

• 100 lira civarından alabilirsek 2 adet alacağım bende...
  • ben de almayı düşünüyorum takipteyim
  • Takipdeyim ben de. DROyun bir kampanya daha yaparsa süper olur
  • droyun fiyatı gerçekten iyi görünüyor. 120 gibi bi fiyata bulabileceksek alabiliriz.
  • 100-130 arası olursa alabilirim ekleyin beni de listeye lütfen. Bir de bir şey soracağım önsiparişte herhangi bir ayrıcalık var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.