Şimdi Ara

FIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
7
Favori
14.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fut için bazı bonuslar olacak ama anlaşacağımız yerle bunları ayrıntılı konuşmamız lazım çünkü bazı key'ler ön ipariş keyi olmaya biliyor. Takipte kalınız.
  • Selam arkadaşlar,

Bir süredir sessiz sedasız ilerliyoruz bunun en büyük sebebi sitemizi yenileme ve alt yapı çalışmalarından kaynaklanıyor.

Biraz önce firma olarak sizden bir talep aldığımıza yönelik bir konuşma gerçekleştirdik, DH admini olduğunu söyleyen bir çakal saçma sapan konuşmaya başladı eğer konuyu buraya taşırsa diye ekran görüntülerini aldım aşağıda paylaşıyorum, durumu kendiniz değerlendirirsiniz.

Fifa 18 için şuan da alabildiğimiz en iyi fiyatlar bu ki yine piyasadaki en iyi fiyatı verdik. Umuyoruz ki yakın tarihte iyileştirmeye gidebilelim fiyatlarda, bizi takip etmeye devam edin.

Bugüne kadar DH kullanıcısının hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Herkese iyi oyunlar.

İlgili ekran görüntüleri ve kesintisiz konuşmalar.

FIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMIFIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMIFIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMIFIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMI

• Ben bu şahsın admin olduğuna inanamadım ben, laflara bak çok meşgulmüş sanarsın interpolde çalışıyor.Klavye başından kekini yiyip sağa sola saldırmaktan başka bişeye yaramazlar.Eğer gerçekten admin ise vay bu forumun haline böyle üsluptan yoksun adamları admin yapıyolarsa yazık gerçekten.Eğer burdan biriyse gösterir kendini bu kadar şeyden sonra.
  • arkadaşlar konu sahibi olarak benim dışımda fiyat bilgisi veren yada araştıran kimseye inanmayınız lütfen bir süredir fiyat araştırmalarımızı yapıyoruz ama doğrudan görüşme yaptığımız bir yer yok henüz kimseyle görüşmedik. Bir arkadaşta özelden mesaj attı süreci beraber takip edelim diye şuanda her şey için çok erken. Yeterli çoğunluğa ulaşınca ilgili sitelere sayı bildirip fiyat alırız eğer bu emeklerimize değecek hatırı sayılır bir indirim bulursak hep beraber faydalanırız aksi takdirde herkes bireysel alışverişini yapar. Herkese saygılar..
  • 120 lira civarına ben de alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun yaklaştı mı daha ucuz buluruz ben de bekliyorum bakalım
  • Son durum nedir ?
  • oyun ne kadar surede iniyor ?
  • ben her yıl alıyorum uygun bir fiyata toplu alım olursa size katılmak isterim güzel haberlerinizi bekliyorum iyi çalışmalar =)
  • Bende alırım arkadaşlar.

• Bende beklemedeyim son durum nedir ?
  • Bende uygun fiyata alabilirsek dahil olurum

• Fiyat uygun olursa bende alacağım.

• ben de varım
  • 120 den olursa ben de varım
  • Herkese Merhaba,
    Yeterli Miktarda kişi sayısına ulaşabilirseniz 4NGame olarak yardımcı olmak isteriz. :)

4NGame

Bunun Dışında Toplu olarak Playerunknowns Battlegrounds'da Düşünülebilir. Bu konuda da yardımcı olmak isteriz
  • değerli fifa severler kısa zamanda sitelerden aldığım fiyatları sizinle paylaşacağım, sizlerinde yorumlarını alıp hep beraber bir karar veririz..
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • Ben de varım. 2 kişi.

• 100tl olursa alırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.