Merhabalar arkadaşlar, donanım haber ailesi olarak fifa18 i toplu olarak indirimli alalım diyorum belli bir sayı belirtirsek fiyat bilgisi de alabiliriz konu altına yorum yazabilirsiniz sonra gerekli girişimlere başlarız. Saygılar..
Ön sipariş ne kadardan çıkacak acaba birkaç yere baktım ama 140 ile 155 arası değişiyordu fiyatlar.Daha uygun bir rakam çıkarsa iyi olur tabi.
Modality
kullanıcısına yanıt
evet doğrudur kardeşim ama toplu alım yaparsak çok daha uygun fiyatlara alabiliriz burda bunu sağlayacak çoğunluk var çok zengin olan arkadaşları bilemeyiz tabi :) gelen yorumlara ve talebe göre sayı belirticem.
Sayı artar inşallah.Daha konuyu yeni açmışsın zaten.Elbet toplu alımda indirim yapan bir yer çıkar.
toplu key alımına bende varım
Eğer iyi organize olunur ve sonuca ulaşılırsa toplu alıma ben de katılırım. Tabiki tamamen güvenilir şartlar altında olursa yani keyi alacağımız site bazında konuşuyorum.
Bende katilirim
bende varım DROYUN 149tl dan açmış önsiparişi
pc ultimate team oynamak için alacak olan varsa 10 kere düşünsün arkadaşlar hileden geçilmiyor
Pc fiyatları hiç olmazsa makul, ps4 versiyonu cep yakıyor
fiyat uygun olursa bende varım
Fiyat ta güzel bi indirim olursa katılabilirim
bende alırım
İyi bir indirim olursa benimle birlikte 4-5 arkadaş alacağız
iyi bir çoğunluk sağlarsak pazarlığımızı yaparız arkadaşlar, diğer arkadaşları da bekleyelim konu yeni sayılır. Güvenilir sitelerden pazarlığımızı yapacağız sizde gerekli araştırmaları yaparsınız maksat uygun fiyata almak
Oyun çıktığı zaman origin accese eklenirmi arkadaşlar
sanmıyorum kardeşim ya yeni çıkan oyunları aylar sonra accese ekliyolar
ben de almak istiyorum diyebilirim ama 90€ falan gördüm sitesinde sanırım
smhyprk
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam teşekkür ederim
Ben de almayı düşünebilirim ama biraz araştırdım zaten 150 liraya güvenilir bir siteden ön sipariş var.https://epinevreni.com/fifa-18 Fiyat bence çok iyi. Alacağım.