Şimdi Ara

FIFA 19 her ayarda kasıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler. daha önceleri win7 kullanırken belirttiğim sistemde orta ayarlarda fifa 18 i gayet akıcı oynuyordum.

AMD FX 6300
    Powercolor R7 265
    GSkill 4Gb 1600mhz
    Asus M5A97 R2.0

daha sonra ekran kartım yandığı için ve gelecek sene daha önü açık sistem toplamak istediğim için Sapphire RX 570 4gb ekran kartı aldım. ve güncel oyunları kaçırmamak içinde aynı ram den bir tane daha aldım :

AMD FX6300
    Sapphire Pulse RX 570
    Gskill 8 GB

sistem ile win10’a geçiş yaptım ve sıkıntı burada başladı. şimdi fifa 19 kurdum ki minimum ayarlara rahatlıkla yetiyor (şimdi kontrol ettim önerilen sisteme de yetiyor). ama hangi ayarda açarsam açayım kasma hiç bitmiyor. menüler 60fps akıcılıkta ama oyunda yerlerde. sıkıntının sebebi nedir? sizce nasıl çözülür? (ekran kartı driver ve win güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savrasenko -- 3 Ocak 2019; 9:54:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun orjinal mi? değilse farklı crackle dene. orjinalse dosya doğrulama yap.

- 4gb rami çıkarıp dene belki ramde uyumsuzluk vardır.

- aynı sorun devam ederse işlemci sıcaklığını kontrol et. ısınmasından kaynaklı olabilir. onun dışında ekran kartı fazlasıyla yeterli. kasmaması lazım.

-bir de net.framework, visual c++ ve directx gibi kurulumları yenile. tekrar kur ve son olarak c++ 2015 2 tane var onları silip dene.
  • öncelikle teşekkür ederim. yeni yeni win10 a alıştığım için arka planda çalışan bir sürü gereksiz uygulamanın disk kullanımını %100 getirdiğini yeni farkettim. çoğunu kapattım disk normale döndü. aynı zamanda oyun içinde de yüksek ayarlarda sabit 60fps almaya başladım.

fakat bir kaç sorum olacaktı. oyunun girişinde ki settings kısımları kaydedilemiyor tekrar dene, iptal ve kaydetmeden devam et seçenekleri geliyor. menü ve oyun dışı kısımlar 30fps çalışıyor ve oyun içinde arada görüntüde çok kısa anlık kırılmalar oluyor. bunların sebepleri ne olabilir?

• Savrasenko S kullanıcısına yanıt
    bende pes 2019 lite var. onda bir sıkıntı yaşamadım. sizin oyununuz orjinal mi?
  • Kırılmalar monitörünüz 60 hz ise 60 fpsi geçince olur. Ayarlardan 60 fpse kilitleyebilirsiniz. Ancak oyundaki ara sahneler 30 fpse kilitli bilginiz olsun. Kaydetmeme problemi antivirüs yazılımından olabilir onu kontrol edin. Dirext11de daha cok fps alirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.