Şimdi Ara

FIFA 19 [PC ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.274
Cevap
10
Favori
69.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hesabını satmak isteyen veya ben daha oynamıoyorum kullan veya birlikte oynayabiliriz falan diye olan bir arkadaş var mı oynamak istiyorum oyunu askerlikten alamamıştım şimdi boşuna da para vermek istemiyorum fifa 20yi bekliyorum paylaşıcak olan veya dayalı döşeli kadrosunu satmak isteyen olursa pm lütfen teşekkürler
  • Oyun bende var FUT olayını saçma bir hale getirdikleri için oynamıyorum FUT kısmını fakat normal sıralamalı lig sezonunu oynuyorum online olarak ve bayadır Division 1 de yim çok sarıyor .. Normal olarak karşılıklı maç yapmak isteyenler olursa akşamları oynayabiliriz özelden msj atın yeter arkadaşlar..
  • PC de online tek maç görevini yapmak isteyen var ise bana ulaşabilir mi arkadaşlar sanırım herkes arkadaşı fln ile yapıyor. Cıktıkları için yapamıyorum görevi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ultimate Team erişim yapamıyorum ama Online maç bölümüne sorunsuz girebiliyorum. Nedeni nedir ?
  • Bu hafta ki Görevlerde yaptığın takdirde Tots Digne, Gomis ve rice kiralık mı olacak
  • Ne saçma bir oyun bu ya.Adama gelişine harika bir gol atmıştım.Golün tekrarını izlerken adam benim fifayı kapattı ALT+F4 yapılmış gibi oyun kapandı.Böyl bir şey başına gelen var mı?
  • benjamin0ks kullanıcısına yanıt
    Kalıcı.

• Pc de 1.5 m coins satılık.İsteyene direk hesapta satılır.

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Coins ve oyuncuları ayrıca satabiliyor musunuz?

• goner17 kullanıcısına yanıt
    Coins talibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Coins ve oyuncuları ayrıca satabiliyor musunuz?
    Evet 2m coins var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadrolu(İkonlu olması tercihdir) ve coinsli hesabı satılık olan varsa pm atabilir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Penaltı atarken futta penaltı göstergesi kayboluyor.Nasıl göstettiririm
    Oyunun özelliği öyle futta manuel

• Fifa 19 X Box One S Kolu Sağ Analog Sorunu
    Merhaba, oyun içersinde sağ analoğu skill hareketleri ve sprint için kullanıyordum. Fakat şimdi sağ analog sadece sprint yapıyor, ayrıca RB tuşu menü de geçiş sağlarken, şimdi çalışmıyor. Sadece maç içersinde çalışıyor.
  • Arkadaşlar bu oyunları Originden etkinleştirebiliyormuyuz alırsak? Bilen var mı cd key falan çıkıyor mu içinden?
    www.vatanbilgisayar.com
    PC FIFA 19 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/pc-fifa-19.html

• fut nasil kaç dakikada maç buluyor ona göre ikinci el hesap alicam
  • Arkadaşlar Xbox one s controller almak istiyorum.İstanbulda alabilecegim tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?

• Online klasman oynayacaktım. Brezilya milli takımında Neymar dışındaki oyuncuları tanıyamadım. Hepsi, adını sanını bilmediğim oyuncular. Bunun çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 6 Haziran 2019; 20:50:57 >
  • Beyler fut da hile oluyor mu hala ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.