Şimdi Ara

FIFA 19 tanıtıldı: Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Los Angeles’ta düzenlenen E3 2018 oyun fuarı, Electronic Arts sunumu ile başladı. Battlefield V, Unravel 2 ve Anthem’i sergileyen firma, FIFA 19’u tanıttı.

Beklenen oldu ve FIFA 19 ile birlikte seriye Şampiyonlar Ligi’nin ekleneceği duyuruldu. Oyunun kapak resimlerinde yer alacak Ronaldo ve Neymar’ın yer aldığı tanıtım videosunda Şampiyonlar Ligi’nin yanında Ronaldo’nun Juventus’a attığı röveşata golünün ve oyuncuların özel hareketlerinin birebir modellendiğini görüyoruz.

Fifa 19 ne zaman çıkacak?

Sunumda maalesef FIFA 19’dan oynanış görüntüsü göremedik. Şampiyonlar Ligi, hikâye modu da dâhil olmak üzere tüm modlarda bulunacak. FIFA 19, 28 Eylül’de PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak. PS3 ve Xbox 360’a destek verilmeyecek.

Fifa 19 satış fiyatı ne kadar?

• PS Store Standart Sürüm -- 359,00 TL
    • PS Store Şampiyonlar Sürümü -- 449,99 TL
    • Xbox Store Standart Sürüm -- 269,25 TL (EA Access ile 242,33  TL)
    • Xbox Store Şampiyonlar Sürümü -- 328,75 TL (EA Access ile 295,88 TL)
    • Xbox Store Ultimate Sürüm -- 339,25 TL (EA Access ile 305,33 TL)
    • Origin Standart Sürüm -- €59.99
    • Origin Şampiyonlar Sürümü -- €79.99
    • Origin Ultimate Sürüm -- €89.99

• Şampiyonlar Ligi yıllardır Pes'te kaldı şöyle bir tanıtım izleyemedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa ile şampiyonlar ligi hazırlık maçında olacaktır yüksek ihtimal.

son örneğini ea sports'un "ucl 2006-07 season" oyununda gördük. şampiyonlar ligi tadını vermiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım gerçekten güzel olmuş.

• Halen daha fut17 oynamaktayim. 18e gecmeyi pek gerekli görmemiştim. Ama 19u almak istiyorum. Geçen senelerdeki gibi şimdiden toplanirsak, belki biraz daha ucuza alabiliriz. Kendi sitesinde atandart paketi 60avro görünüyor. Eski oyunculara yüzde 10indirim var sadece

• Premier League, Champions League ve kariyer modu... Efsane doğuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 10 Haziran 2018; 20:46:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön siparişten satın aldım. Ekonomının bu berbat halınde eylülü beklemenın hıc bır manası yok. Kesın eylule kadar 60 euro 500tl olur. Şampıyonlar lıgıde geldı. Pes'ıde satın almak ıcın bır sebeb kalmadı artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PES, pes etti..

• Siyaset postu deil ama asgari ücretin 4/1ine oyun aldıran düzene TAMAM demek vakti arkadaşlar

• Fiyatlar can yakıyor, o kadar yıldan sonra elim bir kez daha torrent sitelerine mi gidecek :(

• o değil de PS4 ve XBOX'taki bu fiyat farkı nedir yav. Arada neredeyse 100 TL fark ediyor. Sebep?

• Yok mu şöyle 1000 TL'lik bir fiyat etiketi?

Üzdü.

• Mükemmel bir fragman olmuş.Fifa en önemli eksiklerinden birisini de gidermiş oldu böylece.
  • Origin korede fiyatlar nasil acaba

• Şampiyonlar Ligini ayrı mı satıyorlar? Şu EA doyamadı gitti arkadaş. Doy la doy.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UchamayanAdamSabri

fifa ile şampiyonlar ligi hazırlık maçında olacaktır yüksek ihtimal.

son örneğini ea sports'un "ucl 2006-07 season" oyununda gördük. şampiyonlar ligi tadını vermiyordu.

Kardes verdigin ornek 12 sene oncesinin. 2 defa oyun motoru degisti. Fifa su an nerede hersey ortada.

Lisansin fifa ya gecmesi cok iyi oldu.
  • Neo İncen gelip oyun fiyatlarınımı düşürecek? herbişeyi siyasete çekiyorsunuz.
    Topunuzu toplasak bir tane adam etmezsiniz`de
    Bakma donanımhabere üyelik ücretsiz toplanmışsınız buraya kılavye delikanlılar habire yazın.

• cplusgazoz C kullanıcısına yanıt
    Ayrı falan satılmıyor paket içerikleri değişiklik gösteriyor biraz incelerseniz cevabını bulursunuz.

• sampiyon ligi var diye fiyat ucmus en guzeli beklicez

• 3 ay bekleriz daha iyi ben artik ocak alirim herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.