Şimdi Ara

FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
26.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpcore

benim konsol zaten static ip de.upnp kapalı dmz de açık.ipv6 xbox üzerinde mi kapanıyor?dns lerde sanırım google dnsleriydi.8.8.8.8 olan.aksama denerim.
    normal ofline maçta bile agır cekim oynuyorum deli ediyor beni.oyundan sogudum.bu aksamda fut maçları var.insan gibi oynasak artık bu sacmalık yuzunden oynuyamıyorum hep hata yapıyorum.

Alıntıları Göster
    kendi modem üzerinden ipv6 yı deaktif yap eğer açıksa.
    eğer cihaz internete bağlı ise offline oyunda da kasıyor. onu ben ea helpe sordum. host olarak uzak serverdaki bilgisayardan alıyormuş yine bağlantıyı.
    internete bağlamazsan yapacağını sanmıyorum ama ben denemedim.
    bu sorun adamı deli ediyor.
    bir deneyin bakalım sizde nasıl olacak. umarım işe yarar.

• eyvallah.aksam bir denerim
  • UT’ye girebilen var mı? Sorun var sanırım ea’da.
    Edit: zor girdik yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 25 Ocak 2019; 23:30:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine girmiyor ya başlayacağım bunların yapacağı işe

• Bir de bu fut turnuvadaki kişiler gerçek mi yoksa bilgisayara karşı mı oynuyoruz? Adamlar şiir gibi hatasız oynuyor. Bırakın kazanmayı gol atamadım. Hatasız oynuyor karşı takım hep. Anlamadım bu işi. Kazanınca coins mi alıyoruz hiç kazanamadım o yüzden soruyorum. 5maç var toplam galiba.

• Dun serverlar coktu. Çökmeden once 4 mac yaptım ama eziyet oldu. 2 kazandım 2 kaybettim. Bu ea dan bir bok olmaz. Rockstar falan yapsaya su oyunu. Batsınlar falan diye dua ediyorum resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Turnuvada oynayan elemanlar çok iyi. 4 maç yaptım gol atamadım. Sanki makine legendary moda karşı oynadım. :)

• İyi olanlarda varda bizde oynuyoruz yıllardır. Kaybettigim 2 mactada tek kale oynadım nerdeyse. Ama adam bir geliyor gol oluyor. Cok lanet bir sistemi var. Hele bu momentum olayı tam delirmelik. Zaten lag yuzunden agır cekim oynuyoruz. Batsın gitsinlerde herkes kurtulsun bu işkenceden

• Uygun fiyatlı coins satan özelden ulaşabilir. (250K lazım)

• Uyguna coin satılır 3.6 m

• Coins satılır 100k 30 tl
    Coin stogu vardır

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Çözebildin mi Lag problemini?

• Ben online season oynuyorum. Oyun bazı günler çok akıcı inanılmaz keyifli oluyor bazı günler ise acayip bir ağırlık var oyunda, adamlar falan zor dönüyor, komutlara geç tepki veriyolar (yüksek ping ?).

Yani birde bırakın milyon doları adamlar milyar dolar kazanıyor oyundan, bir türlü alt yapıya yatırım yapmıyorlar. Türkiye'ye olmasada bize yakın server açılırsa sorun kalmaz aslında.

Geçen cumartesi girdim, oyun acayip akıcıydı single gibi oynadım 8 maçta 7 galibiyet alıp 2. Klasmana çıktım. Sonraki günlerde oyun o kadar ağırlaştı ki top bile çeviremiyorum, defans yapamıyorum. Normalde 5 atacağım adamlar beni yenip gidiyorlar en çokta bu sinirimi bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Ben online season oynuyorum. Oyun bazı günler çok akıcı inanılmaz keyifli oluyor bazı günler ise acayip bir ağırlık var oyunda, adamlar falan zor dönüyor, komutlara geç tepki veriyolar (yüksek ping ?).

Yani birde bırakın milyon doları adamlar milyar dolar kazanıyor oyundan, bir türlü alt yapıya yatırım yapmıyorlar. Türkiye'ye olmasada bize yakın server açılırsa sorun kalmaz aslında.

Geçen cumartesi girdim, oyun acayip akıcıydı single gibi oynadım 8 maçta 7 galibiyet alıp 2. Klasmana çıktım. Sonraki günlerde oyun o kadar ağırlaştı ki top bile çeviremiyorum, defans yapamıyorum. Normalde 5 atacağım adamlar beni yenip gidiyorlar en çokta bu sinirimi bozuyor.
    Bana da oluyor ama 1-2 maç denk geliyor sadece. Oyundan komple çıkıp tekrar girmeyi deneyin ara sıra işe yarıyor.

• Arkadaş online sezondayim bende çıldıracam ya adamlar nasıl böyle baskı yapıp sahanın her yerinde top alıyorlar defans yapamıyorum. Saçı mı basımi yedim dünden beri ya bu nedir

• Yok mu bununyolu o kadar video baktım olmuyor Allahım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Çözebildin mi Lag problemini?
    Bir şey çözüldüğü yok lanet olası oyun. Bir maç yağ gibi 5 maç ağır çekim.

• Şimdi ea help ile konuşuyorum. Bayağı bir sitem ettim. Bir kaç bir şey tarif edecek sanırım. Portlardan falan bahsediyor. Kardeşimde ps4 var oyun yağ gibi akıyormuş. Bir gelişme olursa buraya yazacağım.

• Beyler bu portlarınız açık mı bi kontrol eder misiniz
    canyouseeme.org
    Open Port Check Tool -- Verify Port Forwarding on Your Router
    https://canyouseeme.org
    sitesinden?
    Ben port açamıyorum ne yaptıysam olmadı. Iss ile görüşmem lazım. Bu portları açarsanız sorun olmaması lazım.

FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]

• FIFA 19 şuan indirimde arkadaşlar haberimiz olsun

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.