Şimdi Ara

FIFA 20’nin minimum sistem gereksinimleri açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA 20’nin minimum sistem gereksinimleri açıklandı

FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 20’nin minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı. FIFA 17’den bu yana ilk kez minimum sistem gereksinimleri değiştirildi. Minimum gereksinim için biraz daha güçlü ekran kartı, önerilen gereksinim için biraz daha güçlü işlemci istiyor.

FIFA 20 sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: 64-bit Windows 7/8.1/10
    • İşlemci: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 veya dengi
    • Bellek: 8GB
    • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB veya dengi
    • Sabit Disk: En az 50 GB boş alan

Önerilen sistem gereksinimleri

• İS: Windows 10 - 64-Bit
    • İşlemci: AMD FX 8150, Intel i5-3550 veya dengi
    • Bellek: 8GB
    • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 270X, NVIDIA GeForce GTX 670 veya dengi
    • Sabit Disk: En az 50 GB boş alan

FIFA 20 yenilikleri neler?

FIFA 20’ye sokak futbolu ekleniyor. Volta ismindeki bu modda, büyük stadyum yerine sokak futbolu sahalarında maç yapacağız. Volta modunun online ve hikaye özellikleri de bulunacak.

Volta haricinde büyük bir yenilik olmasa da küçük değişiklikler ile oynanış deneyiminin arttırıldığı belirtiliyor. Yapay zekada iyileştirme gerçekleştirilirken ve Ultimate Team’in çeşitlendirmeler yapılmış.

FIFA 20 çıkış tarihi

FIFA 20, Origin Access Premier aboneleri için 19 Eylül’de diğer kullanıcılar için 27 Eylül’de yayınlanacak. PS4, PC, Xbox ve Nintendo Switch için ön siparişler alınmaya başlandı.

FIFA 20 fiyatı

FIFA 20 Xbox One fiyatları:

• Standart Edition – 427,50 TL
    • Champions Edition – 558 TL
    • Ultimate Edition – 627 TL

FIFA 20 PS4 Fiyatları:

• Standart Edition – 429 TL
    • Champions Edition – 559 TL
    • Ultimate Edition – 609 TL

FIFA 20 PC Fiyatları:

• Standart Edition – 60 Euro (~375 TL)
    • Champions Edition – 80 Euro (~500 TL)
    • Ultimate Edition – 90 Euro (~560 TL)

• Eskiden sistemimiz kaldırmazdı şimdi ise cebimiz kaldırmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volta modu acaba Fifa Street gibi mi yoksa sadece stadyum yerine sokakta oynanması mı? Fifa Street gibi faulsüz, 2-3 skill move atıp puan kasabileceğimiz bir modsa çok iyi.
  • Oyun ekran kartından pahalı.

• asgari ücretin 4/1 bir oyun ediyor :) kalanı da benzin ve hgs doldurdum mu buradan izmir istanbul yaparım, sonrasını bende bilmiyorum :)

• Hd 7850 ile ultrada 60 fps 4xmssa oynarken nasil benim kartim minumum oluyor bu sene anlamak mümkün değil trailerlardada gördük grafiklerde değişiklik bile yok şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Hd 7850 ile ultrada 60 fps 4xmssa oynarken nasil benim kartim minumum oluyor bu sene anlamak mümkün değil trailerlardada gördük grafiklerde değişiklik bile yok şaka gibi
    İş olsun diye arttırmışlardır öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok pahalı. Xbox için alacağım ama hemen almam çıktığı gibi. Yılbaşına doğru iner biraz fiyatlar. O zamana kadar 19 ile devam.

• Torrent konuyu beğendi

• Money

• Fifa, fakirler de futbol oynasın diye sistem minimum ve optimum sistem gereksinimi açıklamış ancak oyunun fiyatını 560₺ yapmış

• Zaten pc için bu sistem gereksinimleri de trı-vırı .Önerilen sistemin olsa bile anca low ayarlarda oynarsin.

• 27 Eylül'de çıkıyormuş, 28'i doğum günüm. Hediye edecek olan varsa kabul edebilirim :D

• kazıklanmak için iyi bir tercih

• yıllardır aynı terane. Baydın fifa baydın

• Evde top oyna daha iyi. Bu parayı vereni de eve almazlar.

• Bu fiyatlara kaç kişi oynayacak merak ediyorum. Ekran kartı mı alsınlar oyun mu?!

• Türkiye liginin oyuncularının yüzleri yok - takımlarının stadları yok iddaa ediyorum avrupanın önde gelen ülkelerinden bile daha çok fifa oynanıyor türkiye de buna ragmen türkiyeye yakın server lar yok.

Bide bu oyuna bu kadar para veriyorsun yetmezzz oyunda momentum var kazanacagın maçlara otamatik sistem müdahale ediyor hop kazanamazsın bu maçı...

Oyun için de ki modlar yetersiz ve geliştirilmek üzerine çaba sarf edilmiyor... Geliştirmeler de birisi resmi forumlar da yazarsa şansa bala kısmet e yapımcı görürse la bunu da böyle ekleriz aslınd diyip mod ekliyorlar...

Oyun için de ki modlar da oynayış birbirinden farklı...

Tüm bunlara ragmen ve nicesine ragmen her sene bu paraları verip YENİ FİFA alan kim varsa geçmiş olsun saglam kerizleniyorsunuz FİFA 18 oynayan adam Fifa 19 satın almayıp oynamadıgı için pişman mı HAYIR kesinlikle degil !!!!

Yine Fifa 19 satın alıp - fifa 20 satın almayacak olan vatandaşımız PİŞMAN OLACAK MI HAYIR KESİNLİKLE OLMAYACAK !!!

• Fifa 17-18-19-20 birbirinin aynısı oyunlar. Biz sırf ps5 seneye çıkacak diye 4 sene aynı grafikle mi oynamak zorundayız bu oyunu? Hadi diğer yerleri geliştirseniz tamam diyeceğim ama adamların modla yaptığını siz oyununuzda bile yapamıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demo cıktı beyler bilginize inidrebilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.