Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR fiyatı ne olacak EA Access'in, bilgi var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesin bir şey yok ama aylık 4 dolar olacak diye bir söylenti dolaşıyor.

• Senelerdir sokak futbolu modunu bekliyordum.En son 2012 yılında çıkan fifa street i senelerce oynadım.Bu yüzden benim için harika bir haber..Fifa 20 nin dışında bu modu para ile satsalar yine alırdım.
    Bizim gibi futbol oyunu bağımlıları ve çocukluğu sokaklarda top oynayarak geçmiş nesillere iyi gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene aynı bilinmezi yaşıyorum bu Fifa yüzünden :) Her yıl yeni fifa açıklanıyor, bakıyorum takip ediyorum çıkan gameplayleri ekran görüntülerini ve hatta forumları yorumları falan. Sonra diyorum bu yılda aynı dışkının laciverti alma oğlum dayan. Sonra dayanamıyorum yine çıkmadan veriyorum ön siparişi. Aldıktan sonra yine aynı oyuna bayıldım bi dunya para diye isyan ediyorum aklıma. Şu online maç sevdam olmasa zaten korsn morsan idare edilir de işte öylede tadı çıkmıyor oyunun. Gerçi bu online maçlardaki momentum ve server yavaşlıklarından dolayı yakında kanser olup hakkın rahmetine kavuşucaz bu gidişle ama bakalım hayırlısı. Bu yıl bakalım ne kadar tutabileceğim kendimi almamak için.

• Durmaplay de oyun 296 tl almak isteyen varsa uygun fiyat alabilir. Daha sonra fiyatı artabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDiffere

Durmaplay de oyun 296 tl almak isteyen varsa uygun fiyat alabilir. Daha sonra fiyatı artabilir
    Burdan alınan oyunlar sadece PC için dimi hocam.

• Pek sanmıyorum ama bu sene keşke Türk Icon gelse Bülent Korkmaz gibi zaten çoğu iconun bazı versiyonlarını kimse almıyor. Bazı iconları tamamen sallayıp en azından her ülke olmasa bile oyunu en çok oynayan ülkelerden seçip yapabilirler.
  • Güncelleme gelene kadar frikikler çok can yakacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

Güncelleme gelene kadar frikikler çok can yakacak gibi
    Mantığıni anlamadim dişari aim aliyo folso çubuğu gibi çubuğudadişari aliyo ama gol oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Muallim

Burdan alınan oyunlar sadece PC için dimi hocam.

Alıntıları Göster
    Evet hocam geçen sene buradan almıştım oyunu 276 tl gibi bir fiyata. Güvenilir yerdir almak istersen hiç düşünmeden al derim
  • şimdi volda online oynanmayacak mı ???
  • TheDiffere T kullanıcısına yanıt
    Bende yıllardır Fifa'yı buradan alırım. Ayrıca eskiden Bf1'i de buradan almıştım. Hiçbir sorun yaşamadım. Güvenilirdir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu mesaj silindi.
    FIFA 2005 e geri döndük :D Oyun son 2 yıldır rezildi hala devam ediyorlar. PES 2019 da o kadar iyi değildi. Adam gibi futbol oyunu oynayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu mesaj silindi.
    Hocam fifa 17 son zamanlarda çıkmış açık ara en iyi futbol oyunu( FM hariç).
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Benim son yıllardaki favori futbol oyunum Fifa 15 idi. Ignite oyun motoru çok yakışıyordu futbol oyunlarına. Çok akıcı, çok soft grafikleri ışıklandırmaları olan, çok tatlı çim aşınma mekanikleri olan bir oyundu. Beleş oyun motoru olsun diye 16 idi sanırım Frossbite motoruna geçtiler bir daha bu tadı bulamadım. Yine güzel oyunlar elbette her çıkan ama 15'in tadını bir daha alamadım. Hala da pc ye arada indirir oynarım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.