Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
496.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • volta modunda anladığım kadarıyla online seasons gibi bir sistemde olacak. ama şunu merak ediyorum. biz kendi oyuncumuzu yaratıp 1vs1 oynarak mı lig atlayacağız yoksa rastgele adamlarla eşleip 3v3 falan mı oynayacağız ? online kısmı ilgimi çekti ama bu sorular var kafamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

volta modunda anladığım kadarıyla online seasons gibi bir sistemde olacak. ama şunu merak ediyorum. biz kendi oyuncumuzu yaratıp 1vs1 oynarak mı lig atlayacağız yoksa rastgele adamlarla eşleip 3v3 falan mı oynayacağız ? online kısmı ilgimi çekti ama bu sorular var kafamda.
    Volta Online oynanamayacak dendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Volta Online oynanamayacak dendi.

Alıntıları Göster
    sezon tarzında birşey olacak denmiştide demek ki ben yanlış anlamışım. sezon deyince kafam direk online a gitti
  • bence volta modunda online var. resmi sitede "online volta league" diye bi ibare var. resmini de koydum.
    FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waryete41 -- 10 Haziran 2019; 16:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waryete41 W kullanıcısına yanıt
    Bak bu iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waryete41

bence volta modunda online var. resmi sitede "online volta league" diye bi ibare var. resmini de koydum.
    diğer modlara güzel alternatif olacak bence online kısmı. fut sene boyu oynanınca sıkıyor, online seasons ta aynı şekilde.

• Takip.
  • Yeni Penaltı Sistemi maç içi

Gene oyuncuyu hareket ettirip penaltı atınca yapmacık duruyo bi değişik gidiyolar topa
    Birde anladiğim kadariyla şuttan sonra beyaz birr dairee oluyo top o daireee arasinda bir yere gidecek yani sen en köşeyi hedef alırsan kalenin dişinida azicik içine aliyo buradada oyuncunun penalti yeteneği işin içine girecek heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Bune la böyle çok kötü görünüyor

• Bence güzel olmuş penaltı sistemi tabii zevkler değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Doğru değil, dikkat edersen FIFA 19da dev bayraklar var. FIFA 20de bayrak yok tribünlerde. Kaldı ki EA Playde de tanıtıldı, gösterildi canlı yayında. Ayrıca mod işi kolay bir iş değil. Kim neden mod yapmakla uğraşsın, zaten bu sene geliyor bu özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Öyle bir mod yapmak inanilmaz zor.Ayrica mod değil ea playde azar azar gösteriliyorken oyun harry kane penalti atiyo aynisi

• arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum izninizle. Fifa 19'un pro modunda oyuncu yarattım ve onu geliştirmeye çalışıyorum. Fifa 20 alırsak o oyuncumuzu taşıyabiliyor muyuz yoksa her şey sıfırdan mı başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum izninizle. Fifa 19'un pro modunda oyuncu yarattım ve onu geliştirmeye çalışıyorum. Fifa 20 alırsak o oyuncumuzu taşıyabiliyor muyuz yoksa her şey sıfırdan mı başlıyor?
    Eskiden usb ile tasioduk ama artik zor

• Beler PES videosu geldi. Ama şunu söyliyim motoru değişmemiş. Ayrıca yeni pek bir şey yok, sokak futbolu yok. Hele ki bu seneki PESin fiyatını gördükten sonra... FIFA yine birkaç adım önde.
  • quote:

Beler PES videosu geldi. Ama şunu söyliyim motoru değişmemiş. Ayrıca yeni pek bir şey yok, sokak futbolu yok. Hele ki bu seneki PESin fiyatını gördükten sonra... FIFA yine birkaç adım önde.
    Kariyer modu çok hoş görünüyor
    Konami ne salak yav Retro Ronaldinho gösteriyo ve bu formalar oyunda bulunmamaktadir yazmişlar sağa .Koysa ne kaybeder

• PES sunumuna az kaldı. Merakla beklliyoruz. Bakalım gerçekten Juve, Münih ve Utd. elimizden gidecek mi...
  • Evet beler tanıtımın tümünü izledim dersem yalan olur. Gayet sıkıcı geldi. Ama Juve Münih ve Utd PES'e gitmiş, bunu Vapex Karma YouTuber'ından öğrendim. Üzücü.
  • quote:

Evet beler tanıtımın tümünü izledim dersem yalan olur. Gayet sıkıcı geldi. Ama Juve Münih ve Utd PES'e gitmiş, bunu Vapex Karma YouTuber'ından öğrendim. Üzücü.
    Link varmi başkan gameplay ile ilgili.Birde bu takimlarin stadlarida gitti o zaman diğmi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.