Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hatrix

Giriş seviye bir arap rakip geldi.
    Lag vardı ama yine de zorlanmadık.
    Rakip 4-0 dan sonra maçtan çıktı.
    İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=5hSR8P036IM&feature=youtu.be
    Hocam talimatların nelerdi acaba riskli bir taktik 3-4-3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3-4-3 ü santradan gol yememek için düşündüm.
    Top rakipteyken 5-4-1 gibi oluyor. Zor rakiplerde oyun başında ve gol attığımda bir süreliğine geçmek için ayarladım. Yani santra golünü engellemek için.
    Harici pozisyonlarda 4-2-3-1 kullanıyorum.

Muslera
    Linnes-Liyundama-Donk-Saracchi
    Lemina-Mariano(ortasahaya dinamizm getiriyor, kısa pasları çok iyi değil kontrollü olmakta fayda var)
    Onyekuru-Belhanda-Feghouli
    Falcao(Aşırı yavaş bulan Andone'ye de geçebilir fakat ben sürekli koşarak oynamadığım için iyi pasör oldu)

Şimdilik sadece Falcao ve Belhanda da ileride kal var, diğer talimatlar standart.
    Div 1 e gelince Lemina geride kal yapmayı düşünüyorum.
    Çok zorlanırsam beklere geride kal verip ihtiyaç anında manuel ileri çıkarabilirim.
    Oyun aşırı hızlı olmadığından ve belli bi seviyede rakip geldiği için beklerin açıklarını şimdilik kapatabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatrix -- 19 Mart 2020; 15:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

Hocam talimatların nelerdi acaba riskli bir taktik 3-4-3

Alıntıları Göster
    Alıntıya tıklamamışım hocam. Yukarıda açıklamalar yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

Alıntıya tıklamamışım hocam. Yukarıda açıklamalar yaptım

Alıntıları Göster
    Harikasın çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Ben de R1 tuşu koşma senelerdir. Yani bana PES'in tuş kombinasyonu evrensel gibi geliyor

20 Demoda böyle yaptım

L1 - Adam değiştirme
    L2 - Ellemedim

R1- Koşma
    R2- Plase

Kare - Şut
    Üçgen- Ara pas
    X- Pas
    O- Orta Açma

X- Press
    Kare - İkincil Pres
    O- Kayma
    yalanını sevsinler demoyu yükledim tuşları değiştiremiyorsun atakta kısa pası x yaparsan defansda değişiyor kısaca özel a -b çıkmıyor demoda sadece özel çıkıyor tam sürümde belki dediğin olabilir
  • abbasbj A kullanıcısına yanıt
    Sence bunun icin neden yalan soyleme ihtiyacı duyabilirim? Ea den para mi aliyorum sanki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tuş kombinasyonu için direk alternatif yapın arkadaşlar.
    R2 ile koşmaya alışın. R2 analog olduğu için koşma hızını yarı basarak vs ayarlayabiliyorsunuz.
    Bu size oyun içi avantaj sağlıyor.
    Misal ben önüm açıkken rakibin yetişeceğini düşündüğüm durumlarda gerekirse abanmadan yarım hızda koşuyorum.
    Ani kontraya çıkmışsam diğer oyuncuların yetişmesini beklerken falan işe yarıyor.
    Bazı pozisyonlarda beni yakalayacağını düşünen rakip ikinci hızlanmam sonrası afallayabiliyor.
    Karşıdan gelecek defanslara karşı daha hassas mesafe ayarı yapabiliyorum vs vs.
    Yürümenin bi tık üstünde koşma bile ayarlayabiliyorsunuz.
    Alışın faydasını görürsünüz.
    İyi oyunlar.
  • Benim de aynı şekilde seninle tuşlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 20 Mart 2020; 12:34:57 >
  • Beyler turnuva yaptık başladık 15 maç sonra
    Maçı oynadıktan sonra veya kaydettikten sonra bu hata çıkıyor oyun kapanıyor yokmu çözümü FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

• Arkadaşlar kariyer seçkin moddaki saçma derecede zorluğa bir düzenleme geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

Beyler turnuva yaptık başladık 15 maç sonra
    Maçı oynadıktan sonra veya kaydettikten sonra bu hata çıkıyor oyun kapanıyor yokmu çözümü
    Aynısını bende de verdi,bir çözümü var mıdır?

• WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Yok ne yaptıysam olmadi
    Bu arada boşuna yeni turnuva açma turnuva ortasında gene aynı hatayı verir

• arkadaşlar oyunun seasons modu nasıl?

UT modunda genelde daha çok script oluyor ve genelde hep aynı takımlar aynı oyun tarzıyla karşılaşıyorsunuz. fakat bu zamana kadar ki fifalarda normal online seasons modu (real-barca falan seçebildiğimiz mod) bu mod hep daha gerçekçi olmuştur

bu fifada durum nasıl?

ayrıca oyuncu sayısı geçen yıllara göre nasıl?
  • terminator3 kullanıcısına yanıt
    Valla şuan efsanede kariyere devam ettiğim için seçkini deneme şansım olmadı hocam ama sanki bir tık daha zorlaştırılmış gibi geldi. Ama momentum da bir okadar artmış sanki. Karşı karşıya gol kaçırma olasılığı da arttırılmış gene. Ama oyun bozuk olunca illa biryerlerde çıkar bir eksiklik.

• fifa 20 eşsiz bir kariyer deneyimi
    fifagoygoyyoutube
    Falcao Harika Gol ( Fifa 20 Kariyer Modu 1.Bölüm)
    https://www.youtube.com/watch?v=MaUlzrz1eks
  • Kariyer modunda Seçkin zorluğu zaten son güncellemeler ile tamamen değişmiş ve oyun seçkin zorlukta oynanamaz hale gelmişti. Son güncelleme ile bir umut hevesle oturdum ve kariyer kurdum. Değişen hiçbir şey yok. Top almak, kaleye gidebilmek mümkün değil. Fifa forumlarında da ve bir çok yerde yabancı oyuncular aylardır bu durumu belirtiyorlar fakat neden düzeltmiyorlar anlamadım. Zaten seçkin modunun zorluğu yeterliydi, enazından top sürebiliyor ve top alıp kaleye gidebiliyorduk. Bence bir hata var bu şekilde kalırsa bunun bir zevki yok ki anlayamadım gerçekten. Test etmeden bu seviyede güncelleme yapacaklarını sanmıyorum. Sezon öncesi turnuva enazından daha hafif geçiyordu, şimdi turnuva da bile 6 gol kalenizde görebilirsiniz ve her şey öyle otomatik gelişiyor ki top almak, savunma yapmak mümkün olmuyor. Türkiye ligindeki averaj hesaplama problemi ise halen devam ediyor. Sanıyorum oyuna bu sene boşuna para verdim, öylece duruyor. Umarım yeni güncelleme ile düzelme olur.

• hatrix kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu dizilişle oynuyorum baştan beri, çok rahatlıkla div2'ye kadar geldim. Talimatlar şu şekilde:

Belhanda- İleri Çık
    Falcao- Hedef Oyuncu
    Onyekuru- Arkaya Koşu Yap
    Lemina- Ataklarda Geride Kal

Feghouli de sağ içte çok verimli oluyor, Seri'ye göre hem hızı hem de şutu, bitiriciliği vs çok daha iyi olduğu için orda onu kullanıyorum. Dizilişin orjinalinde kanat oyuncuları biraz daha ileride ben onları manuel olarak orta saha hizasına getirdim daha dengeli olması açısından. Tavsiye olarak paylaşayım.

FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator3 -- 22 Mart 2020; 23:44:5 >

• terminator3 kullanıcısına yanıt
    Başarılar hocam. 3-5-2 nin bi türevi. Normal 3-5-2 bir ara meta olarak bile görülüyordu. Kanatlar destek vermekte yetersiz kalmıyorsa hücumda sayıca üstünlük daima sizde olur. Tek handikapı lemina defansda kalıyor mu, kontra yediğinizde sigorta görevi yapması lazım.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.