Bildirim
FIFA 20 XBOX ONE [ANA KONU] (2. sayfa)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olabilir hocam böyle oynamak isterseniz ama farklı dizilişlerle daha iyi bir kadro dizersiniz.Bir çok oyuncunun da if kartları çıkar zaten. -
Ben demoda ilk devreyi oynadım sadece. Baya beğendim. O kadar beğendim neden maçı tamamlamadın diyorsunuz tabi. Ultimate Team dışında oynayasım gelmiyor oyunu. Ki Demo baya eski versiyonmuş sanırım. Daha da ayarlamalar gelir. -
-
uygun fiyata alaağımız yer var mı?Türkçe olursa daha iyi olur.
.....
Yazmışsınız yeni gördüm.
Mtc ile yazıştım.
yazışma aşağıdadır...
Ben : Türkçe mi?
MTC : oyunu aldığınız bölgede aktif ettikten sonra kendi bölgenizde oynayabilirsiniz
dil sorunu olmaz
BEN : Taksit imkanı var mı?
MTC : kart bilgilerinizi girdikten sonra hemen altta çıkar kartınız uygunsa yapılır
BEN : key hemen gönderiyormusunuz?
MTC : kod oyunun çıkış tarihinde elinize geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 17 Eylül 2019; 18:29:41 > -
Evet kod çıkış tarihinde ama özel sürümlerde 3 gün erken yani özel sürümün çıkış tarihinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ea access üyelerine ne zaman indirmeye ve oynamaya açılacak ??
Yarın oyunu Trial kısmında görüp oynamaya açılıcak diye biliyorum Ea böyle bir şey söylemese de onların Game changer ekibindeki Castro ve Bateson Twitter’da öyle yazmışlar.
Geçen seneki trial versiyonunda sonsuz oynama glitch'i bu senede olacak mı acaba -
Öyle bir söylenti devam edeceğini söylüyorlar ben de devam eder diye düşünüyorum 23veya 24 üne kadar.
Merhabalar.
Hem bende hemde xbox da kardeşlik yaptığım arkadaşımda Ea access üyeliği bulunmakta. Fakat fifa20 nin deneme sürümünü ben kendim hesabımdan girince oynayabiliyorum. O ise oynayamıyor. Oyuna girince storeye satın almaya atıyor.
Bu neden kaynaklanıyor acaba??
Nasıl oluyor o glitch. -
Bu sene yokmuş dostum o glitch patchlemişler.quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
Nasıl oluyor o glitch. -
Arkadaşlar selam . Sorunum FIFA 19 la ilgili . Eski konu çok aktif olmadığı için mecbur açık olduğundan buraya yazıyorum şimdiden k. Bakmayın.
Demin FIFA 19 oyunu açmaya çalıştığım da aşağıda ki gibi diyor 1 saattir yapamadım olmuyor .1 senedir oynuyorum oyunu aynı hespa üzerinden . İlkkez böyle bir şey çıktı bilen var mı acaba ?
-
Aldım mtcgame'den standart sürümü ama kodu 27 eylül'de göndereceklermiş
10 saat denemeyi başlatacaktım hevesim kursağımda kaldı -
Keye gerek yok. Ea access varsa hemen başlayabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nasıl olacak hocam ön sipariş falan vermedim ki şu an oyunu satın aldığıma dair hiç bir bilgi yok yani :)quote:
Orijinalden alıntı: pharm4vita
Keye gerek yok. Ea access varsa hemen başlayabilirsin -
Ea access hub a gir oradan trials sekmesi altında oyuna erişebilmen lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X