MERHABA BU FİFA 2005 DE ÇOK SÜPER HARAKETLER OLDUĞUNU BİLİYORUM BİRİSİ YAPARKEN GÖRDÜM 2 TANE SİTİL VAR ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM AMA BULAMADIM BİR TÜRLÜ 1. SUT CEKER İKEN TOPU KALDIRIM GELİŞİNE VURUYOR YANİ SAMSUNSPORLU CELİLİN MEŞHUR HAREKETİ KALDIRIP VURMA 2. İSE ADAMA ÇALIM ATMA SHİFT İLE OLAN TOPU AYAĞININ ALTINDA GEZDİRME Yİ DEMİYORUM DAHA GÜZEL BİR HARAKET VAR MI BİLEN BİRSİ BU KONUDA BİTRAZ BİRŞEYLER YAZARSA SEVİNİRİZ. TŞKLER
klavye ile zor o hareketler pad ile rahat yapılıyor ben klavye ile cogunu yapamadım
boşver fifaya gel sende PES4 OYNA FİFANIN YÜZÜNE BİLE BAKMAZSIN...
PES4 'ü bir kez görseydin fifa2005 ile ilgili topic açmaya utanırdın
Pes4 oyna o hareketler komedi gelir
Bana pes demeyin duydukça gıcık oluyorum... Anlamıyorum pes4 ü nasıl bu kadar beğendiniz,pes3 den daha kötü,nefret ediyorum ya Konamiden o kadar bekledim ben bu oyunu
Beyler, sanki keyfimizden PES oynamıyoruz... Ekran kartı kaldırmıyo işte...
Herneyse, ustakalem arkadaş, şu topun üzerine basarak dönme hareketini diyosun galiba(Adriano'nun yaptığı hareket) onu shift'e basarak oklarla kendi etrafında dönüyomoş gibi yapıcaksın. yani, seri bi şekilde alt,sol,üst,sağ tuşuna basarsan olur. (tabii yaptırdığın eleman kaliteli bi futbolcu olcak. zidane gibi falan...)
Valla Fifa2005, fifa99'dan beri yapılmış en iyi fifa serisi(fifa2002 WC hariç). oynarken zevk alıyorum fakat nedense PES oynamak insana daha zevkli geliyor. Fifa inadı bırakıp PES'den bir şeyler kapsaydı şimdi böyle olmazdı. ama inanıyorumki aynı nvidianın liderliği ati'den geri aldığı gibi fifa'da pes'ten bi gün alacak....
PES 4 varken FIFA neyine HAAAAAA???
quote:
Orjinalden alıntı: antique
PES4 'ü bir kez görseydin fifa2005 ile ilgili topic açmaya utanırdın
Valla hojam Fifadan zevk alınabilir mi bilmiyorum. Bir zamanlar alıyorduk ama o zamanlar Fifa zamanının ötesindeydi ve de zevkli idi. Hele fifa96 98 99 müthiş zevklidir. Hele 98de salonda maç yapmak çok çok daha zevklidir. Mousela oynanabilen futbol oyunu gördünüz mü hiç siz? Mousela bile çok zevk alınabilen ender oyunlardan. Ama gelgelelim Pes diye bir kavram var. İnad etmeyip zevkle oynamak gerekli. Yoksa çevrenizde sen hala Fifa mı oynuyorsun diye aşağalanabilirsiniz
Pes-Winnig FOREWER....
pes hep çizgi film gibi geliyor bana....pes-3 ü sevemedim gitti pes-4 ün farkı varmı yoksa aynı formattamı
bide konami firmasının oyunları bohtan oluyor dermişimmm
fifa serilerini uzmanlar yasaklamış.nedeni ise:kusma,isal,kabızlık.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme