Şimdi Ara

FİFA 2005 TÜRKİYE SÜPER LİGİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süper ligi ek paketi yükledim ama Oyun karanlık ve yarım gösteriyor aynı gölge oyunu gibi bana yardım edebilir misiniz?

enestopuksak@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes62 -- 30 Ocak 2005, 13:47:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Enes62

Süper ligi ek paketi yükledim ama Oyun karanlık ve yarım gösteriyor aynı gölge oyunu gibi bana yardım edebilir misiniz?

enestopuksak@hotmail.com

bilgisayarın da bir sorun olabilir belki

• Ekran kartının driverından kaynaklanıyor olabilir ndivida driverların son sürümünü kullanıyorsan ekran kartının ayarlarından vertical sync'ı off yap geçer iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRGaT -- 30 Ocak 2005, 15:06:43 >
  • ben ne yaptiysam gecmedi o zaman cd de bir sorun olabilir mi acaba??????????
  • quote:

Süper ligi ek paketi yükledim ama Oyun karanlık ve yarım gösteriyor aynı gölge oyunu gibi bana yardım edebilir misiniz?

enestopuksak@hotmail.com

bilgsayarın sorunlu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

quote:

enestopuksak@hotmail.com

bilgsayarın sorunlu olabilir

bide eğer saçma sapan bir yama eklemişsen oyunda sorun olabilir.

• aha banada türkiye paketini nerden indirebilecegimi biri özele atsın sorun çıkarsa çözeriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sormayı unuttum diğer oyunlardada böyle sorunlar oluyormu eğer olmuyosa 100 80 yamandandır
  • bencede yamada sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.