Şimdi Ara

Fifa 2006'da agları delen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben yavaşta bir şut çektim agların içinden geçti ve gol saydılar.

sizde de oldumu?............

• 2006 da hiç denk gelmedide 2005 te baya bi oldu genelde karşı takım ağları deliyordu ama
  • o fifanın bugıdır kesin:)

ole şeyler Pes de olur:P
  • fifanın bildik hataları alıstık artı bu arada 3seneden beri pes oynuyorum daha agların delindiini gormedim
  • Valla bende de oldu,amaaa
    ne yazıkki ben diil bilg. bana karşı yaptı bunu
  • Bende bırak ağları delmeyi direğin bi karış yanından çıkan topu gol verdi hakem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 24 Kasım 2005, 13:08:38 >
  • 2006 oynamadım ama 2005'te çok oluyordu
  • ewet bende agları deldim. ama çok saçma bi şey..
  • cooooook komik...bende topu patlattim direkten :))
  • abi aptal aptal problemler çıkarıyorsunuz ya derbilerdede sahaya çıplak protestocular giriyor değil mi yok orta sahadan gol atıyorum yok ağları deliyorum yok goller verilmiyor anlayamıyorum
  • Bi kere bende oldu ama fıfa 05 de bi vurdum top kale arkasındaki panolara carptı ve spiker gool die bağardı şasırdım heralde fifanın guzel hatalarından birisidir
  • bende topu ağut'a attım ama gol sayıldı bide penaltılara kalmıştım kalecim iki kere penaltıyı kurtaramadı ama kurtardı sayıldı
  • valahi hiç denk gelmedi ilk defa senden duydu ağ delinmesini demekki senin bilgisayarındaki halem ağları iyi kontrol etmiyor
  • fifa 2004 de hiç öyle bişeye rastlamadım.2004 süpermiş o zaman.uzaktan vur gol oluyo.
  • BENDEDE OLDU GOL SAYDILAR BENİMKİ BİDE YAN AĞLARDAN İÇERİ GİRDİ................FİRİKİKTE DE E DEFA KALECİ İLE TOP KALEYE GİRDİ AMA GOL SAYMADILAR FİFANIN HATALARINDAN BİRİ OLABİLİR AMA BEN FİFADAN WAZGEÇMEM 2000 DEN BERİ OYNUYOM HİÇ DE SIKILMADIM WALLA FİFAYA DEWAM DİYENLERDENİN::::::::::::........................:::::::><
  • bırakın bu sacma oyunu abı bu oyundan devamlı uzaktan atıyosun gercek te varmı boyle bırsey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.