Şimdi Ara

Fifa 2006 World Cup Direct Ip Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla direct ip ile maç yapmayı düşündük ama nerelere bascaz bilmiyoruz.Bir türlü yapamadık.Yardım edecek bir babayiğit warsa yardım etsin.Acillll

• ya beyler 9 kişi okumuş yokmu bilen bi yardım edin ya
  • hocam nasıl yapıldığını bulursan banada bildiesene aytug@olgu.com.tr ben modemlerde 3658 portunu açtım ama olmuyor genede sıyıracam kimsede bilmiyor
  • Öncelikle Başlat/Ayarlar/Denetim Masası/Windows Güvenlik Duvarına girip, Güvenlik Duvarını kapatıyorsunuz. IP numaranızı öğrenip karşılıklı birbirinize bildirin. Oyuna girdikten sonra Multiplayer seçeneğine tıklayıp Direct Ip'yi seçin. Burada New'e tıkladıktan sonra bir isim ve altına karşı tarafın Ip numarasını yazıp okeyleyin. Host seçeneğine tıklayıp bekleyin. Burada karşı tarafın yapması gereken de connecte tıklamak. Biz bu şekilde oynadık. Yalnız, kesinlikle güvenlik duvarları kapalı olacak. Görüntüde verim alabilmeniz için, çalışan diğer programları kapatın, msnyi bile kapatmanız iyi olur. Hatta ben masaüstü görüntü ayarlarına girip Windows Klasik ayarını seçtim. Windows 98 gibi yani. Görev çubuğundaki hızlı başlat seçeneğini pasifleştirin. Ayrıca, Windows Güvenlik Duvarı ayarlarına girip, Özel Durumlara tıklayın, burada FIFAWC06 seçeneği seçili olacak. Umarım oynayabilirsiniz.

• bende güvenlik duvaru izin veriyim mi die sordu ben de izin ver dedim öyle oynadım hiç kapatmadım firewallu!!?
  • Bir düzeltme yapmam gerekiyor. Anlatırken benim de kafam karıştı. Oyun şöyle kurulacak; oyunu kuran kişi kendi IP numarasını yazıyo ve Hosta tıklıyo. Yalnız, karşı tarafa da bu numarayı önceden bildiriyo. Karşı taraf da bu numarayı sağdaki bölmeden seçerek Connecte tıklıyor. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın. Amacımız yardımcı olmak ama bazen hata yapıyo insan. Burak'ın bahsettiği Güvenlik Duvarı konusuna gelince, bu özellik kapanmayınca biz oyuna giremedik. Herhangi bir mesaj da çıkmadı. Ayarlarımız farklı olabilir belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.