centrino 2.0 2 mb cache bellek 128 paylaşımlı intel ekran kartı olan notebooğuma fifa 2007 yükledim. oyunu açıyorum fakat oyun hiç açılmadan hemen kapanıyor ve masa üstüne geri dönüyor ekran kartının sürücülerini güncelleştirdim ama gene işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim
Yardım etmek isterim ama o cihazda hiç kasma bence bi şekilde açılsa bile tekrardan geri cıkarsın kasar anlayacağın şöyle en aşşa paylaşımsız güsel bir kart lasım 256 da olmalı benim sana teklifim
quote:
Orjinalden alıntı: icebergmetii
Yardım etmek isterim ama o cihazda hiç kasma bence bi şekilde açılsa bile tekrardan geri cıkarsın kasar anlayacağın şöyle en aşşa paylaşımsız güsel bir kart lasım 256 da olmalı benim sana teklifim
ne alaka ya ben çatır çatır oynuyorum..!
Arkadaşım oyun kurulumu ile ilgili bi sorun olabilir, crackle ilgili vs. ekran kartı ayarlarını iyice incelemeni tavsiye ederim..
Sadece Fifadamı Yapıyo Bu Oyundan Atma Sorununu Yoksa Başka Oyunlarda da Oluyormu Oluyorsa Wİndows dan Kaynaklanıyo Olabilir. Makinan Fifa 07 Oynar Merak etme BEn Denemiştim Aynı Özelliklerdeki makinada oynamıştı. Fifa cd değiştirme imkanın varsa başka cd le deneyebilirsin. Eğer Yoksa En Azından Bİr Cafeye gidip öncelikle cd kotrol et cafeye yükleyerek ordada aynı sorun olup olmadığına kotrol et eğer cafede çalışıyorsa. Windows la ilgili bir sorun var diye düşünüyorum.
Kurulum dosyalarınızda sorun olabilir. Başka bir bilgisayarda CD'yi deneyin. Ekran kartınızın yetersiz olma durumu da var..
need for speed carbonu kurdum onuda açmadı :( cdlerde sorun yok pcye kurdum çalışıyor oyunlar hepsi. ekran kartım mobile intel 915gm/gml express chipset internal 128 mb paylaşımlı ramim 768 ekran kartı 8 mb ramden harcıyor işlemcim centrino 2.0 2 mb cache bellek.Daha hiçbir oyunu oynayabilmiş değilim notebookdan soğudum.İşte NFS Carbon'da verdiği hata resimde.
aynı sorunları yaşayan bilgi sahibi başka arkadaşımız var mı?makina kesinlikle oyun hariç herşeyde başarılı ama neden oyunlarda böyle yapıyor anlamadım.
senin windowstada problem olabilir veya oyundada
Ekran kartınız kaldırmıyor ya da aşırı ısınıyor olabilir, aşırı ısınıyorsa fanla ilgilidir.
Bir de büyük ihtimalle kurulum dosyaları bozuk olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme