Bildirim
Fifa 2011 iphone icin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin
Herkese iy gunler telefonlarimiza arkadasimla fifa 2011 yuklemek istiyoruz. Oncelikle oynayan varmi guzelmidir 2. Si her iki telefona ayri ayri satin almak zorundamiyiz yoksa bitanesine alsak itunes tan diger iphone yukleyebilirmiyiz yardimlarinizi bekliyorum
aynı bilgisayardan ikisine de yüklenebiliyor galiba . -
önce app store a girip uygulamayı kendi bilgisayarına indir, sonra arkadaşının bilgisayarında kendi apple id ve şifrenle app store oturumu aç. Aynı uygulamayı tekrar indir. İndirmeden önce "You already purchased this application. Do you want to download it again for free?" tarzında bişeyler sorar. Ona "ok" de. Bu sayede aynı uygulamayı para ödemeden tekrar indirmiş olursun.
Bu arada fifa 2011 i ben de yükledim, oyun güzel. Telefondan oynamaya alışması biraz zaman alıyo ama alıştıktan sonra güzel... -
quote:
Orijinalden alıntı: fhm88
önce app store a girip uygulamayı kendi bilgisayarına indir, sonra arkadaşının bilgisayarında kendi apple id ve şifrenle app store oturumu aç. Aynı uygulamayı tekrar indir. İndirmeden önce "You already purchased this application. Do you want to download it again for free?" tarzında bişeyler sorar. Ona "ok" de. Bu sayede aynı uygulamayı para ödemeden tekrar indirmiş olursun.
Bu arada fifa 2011 i ben de yükledim, oyun güzel. Telefondan oynamaya alışması biraz zaman alıyo ama alıştıktan sonra güzel...
Saol tesekkur ederim ilgin icin deniyecegim dediklerini
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 11 pro max nfc var mı
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- iphone çift whatsapp
- gittiğin yolu kaydetme programı
- iphone 15 kronik sorunları
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- gizli numaradan arama
- iphone uygulama gizleme
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- telefon işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X