Şimdi Ara

Fifa 2011 Oyun Konsol Ayarlama Nasıl Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Fifa 2011 kurdum ama oyun konsolu ayarı bir türlü gerçekleştiremedim zaten diğer fifa serisi gibi menüsü kolay değil karışık bir menü yapmışlar o yüzden ayarlar konusunda sıkıntı çekiyorum Oyun konsolu var ama ayarları tıkladığım zaman kendim ayar yapamıyorum bir türlü oynamadım. Asıl sorun oyun konsolunda 2 oyun oynama şekli var biri yön tuşları biri de joistik gibi olanı bu yön tuşları gibi olmadı joistik gibi olanda rahat olmuyor kırılacak gibi fazla yüklenince asıl sorun yaşadığım yer burası Oyun konsolu ayarı ve diğer ayarlar için oynayan arkadaşlardan destek bilgi bekliyorum. Teşekkürler Saygılar,

• Hiç kimse yorum yapmamış hayret
  • aynı sorunu bende yaşıyorum joistikle zor oluyor. bir türlü yön tuşlarını çalıştıramadım cevab veren olursa sevinirim.
  • 1 ssaate ss atarım beyler
  • haci 2 saat olmus yardim et adamlara :D
  • oyun diğer makinada oldugu için kendim nası yaptıgımı tarif ediyim.

Driverini kurduktan sonra usbi takıp görmesini sağladım ardından oyunun klasöründe bulununan ayarlar kısmına girerek koldaki tuşları tek tek ayarlarım. Dİkkat edilmesesi gereken nokta yön tuşlarında Jogistiğe veriyoruz normal yön tuşlarına ait olan kısmı boş bırakıyoruz yoksa jogistik çalışmaz oyuna girdiğimizde ilk seferde normal yön tuşlarıda çalışacaktır ...Bir deneyin umarım çalışır.
  • oyun diğer makinada oldugu için kendim nası yaptıgımı tarif ediyim.

Driverini kurduktan sonra usbi takıp görmesini sağladım ardından oyunun klasöründe bulununan ayarlar kısmına girerek koldaki tuşları tek tek ayarlarım. Dİkkat edilmesesi gereken nokta yön tuşlarında Jogistiğe veriyoruz normal yön tuşlarına ait olan kısmı boş bırakıyoruz yoksa jogistik çalışmaz oyuna girdiğimizde ilk seferde normal yön tuşlarıda çalışacaktır ...Bir deneyin umarım çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.