Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Fifa 12'de çıkmasa (Çıksın tabi de ) 11'i oynarım baya yani.. Oynanıyor valla.. Şu Fabregas niye Barca'ya gitti ne güzel Arsenal'le oynuyodum oyunu.. 100 maç yaptıysam 95'ini Arsenal'le yaptım.. Geçen girdim adam 0-3 yaptı gol sevinçlerinde el kol hareketi falan yapıyor.. İkinci yarı tokatladım bunu 6-3... Bende o alttan gelen kol hareketini yaptım son 2 golde Umarım yeni oyunda şu maç sonrasındaki bekleme bug'ını düzeltirler.. Yendiğin 2 adamdan 1'i yapıyor.. Nefret ettim oyundan o yüzden...

Oynanır hocam da nerde oynadığına bağlı.Konsol da oynarsın ama pc geriden geliyordu seri.Biz normalde fifa 11 yerine fifa 10'u oynadık konsoldaki.Ama şimdi konsolla pc aynı olucağı için 2 yıl ileri gidecek pc'de Yani biz pccilerin 2 kat heyecanlı olması lazım çünkü dediğim gibi 1 yılda 2 sene atlamış olucaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Fifa 12'de çıkmasa (Çıksın tabi de ) 11'i oynarım baya yani.. Oynanıyor valla.. Şu Fabregas niye Barca'ya gitti ne güzel Arsenal'le oynuyodum oyunu.. 100 maç yaptıysam 95'ini Arsenal'le yaptım.. Geçen girdim adam 0-3 yaptı gol sevinçlerinde el kol hareketi falan yapıyor.. İkinci yarı tokatladım bunu 6-3... Bende o alttan gelen kol hareketini yaptım son 2 golde Umarım yeni oyunda şu maç sonrasındaki bekleme bug'ını düzeltirler.. Yendiğin 2 adamdan 1'i yapıyor.. Nefret ettim oyundan o yüzden...

Oynanır hocam da nerde oynadığına bağlı.Konsol da oynarsın ama pc geriden geliyordu seri.Biz normalde fifa 11 yerine fifa 10'u oynadık konsoldaki.Ama şimdi konsolla pc aynı olucağı için 2 yıl ileri gidecek pc'de Yani biz pccilerin 2 kat heyecanlı olması lazım çünkü dediğim gibi 1 yılda 2 sene atlamış olucaz

Pc'deki fifa 11 aslında konsoldaki fifa 10 bile olsa yine de çok iyiydi Kuzenle 1 senedir oynuyoruz daha 1 kere bile sıkıldığımızı hatırlamıyorum Fifa 12 çıkmayacak olsa Oyun benim için hala oynanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 12 Eylül 2011; 20:28:01 >

• quote:

+1

Ayrıca ben bu online oyun da zamanı sıfırlatıp duran hileciler için adamların müşteri hizmetlerine yazdım, adamlar biz bu sorunun 12'de halledilip halledilmediği ile ilgili RESMİ cevaba sahip değiliz dediler. ben de bi fırça çektim, nasıl yani dedim, sattığınız üründe belli bi özellik var mı yok mu bilmiyor musunuz dedim :) tabi arada haftasonu olduğu için daha dönmediler, büyük ihtimalle bu gece bi yanıt dönerler, ama yine de sorunun cevabı olmayacaktır :)

ancak forumlarda bu sorunun çözüldüğü yazıyor, göreceğiz.

• -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:09:28 >
  • gol sevinçlerini hiç takmam ne yaparsa yapsın.. ama bazen el kol hareketi yapıyor ya :D bene gol atınca saha turuna çıkıyordum o zaman yumruk havada
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ThELeGeNd|

Fifa 11'de en gıcık olduğum şey şu gol sevinçlerinin aşağılamak için kullanılmasaydı.Kaldırsalar dicem yerinde kullannalar da var.Neyse bekleyek görek

Olur mu hocam ya... Oyunun zevki orada.. O defansta top çevirip zaman geçiren sefil ecnebilere, topu aniden kapıp gol atınca alttan yapılan (özellikle alttan yapılan diyorum bak) kol hareketli gol sevinci paha biçilemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 12 Eylül 2011; 20:32:26 >
  • -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Zaman geçmiyo, haxball atalım mı?
    http://www.haxball.com/?roomid=ac1fa4aa68acfac3cd4fda11597dd33655824b3de36049af1034aa8225505fc7&pass=1
    şifre: dhfifa

geldim
  • Çıksada oynasak artık.
  • Bu oyun için 50 lirama kıyıp Logitech gamepad aldım Kıytırık gamepadlerden gına geldi artık.3-4 ayda gıcırdamaya başlıyor Jwin marka vardı bi tane.Sol joystick'i gıcırdıyodu çok fena.Çekiçle parçalayıp çöpe attım.
    Herneyse gel artık fifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Zaman geçmiyo, haxball atalım mı?
    http://www.haxball.com/?roomid=ac1fa4aa68acfac3cd4fda11597dd33655824b3de36049af1034aa8225505fc7&pass=1
    şifre: dhfifa

ben giremiyorum

• Snopy gamepad kullanıyorum iğrenç Adam gibi bir gamepad önerirseniz sevinirim özellikle yön tuşları kullanılabilir ve sağlam basmaya yönelik olursa sevinirim.Gamepad'i daha yeni aldım mübarek tuşlar içeri kaçıyor sevmedim
  • Bu arada ben daha yeni keşfettim belki benim gibi haberi olmayankara söylüyorum.
    PS3 gamepadiniz varsa DS3 Tool adlı emülatör programını indirip missgibi ps3 gamepadinizle oynuyosunuz
    Oyun performansım resmen 2 katına çıktı.Logitech falan ps3 gamepad yanında, snopy gibi kalıyo
  • Ben çıktım arkadaşlar @kaleci07 sağolsun yeni oda kurdu. Ordan oynayabilirsiniz.
  • ya düştü diyolar düşmedimi şimdi
  • quote:

Snopy gamepad kullanıyorum iğrenç Adam gibi bir gamepad önerirseniz sevinirim özellikle yön tuşları kullanılabilir ve sağlam basmaya yönelik olursa sevinirim.Gamepad'i daha yeni aldım mübarek tuşlar içeri kaçıyor sevmedim

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000115-f310-dual-action-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51113

PS3 gamepadine en yakın kalitede bu var bildiğim kadarıyla...

• ben giremiyorum yahu odalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

Snopy gamepad kullanıyorum iğrenç Adam gibi bir gamepad önerirseniz sevinirim özellikle yön tuşları kullanılabilir ve sağlam basmaya yönelik olursa sevinirim.Gamepad'i daha yeni aldım mübarek tuşlar içeri kaçıyor sevmedim

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000115-f310-dual-action-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51113

PS3 gamepadine en yakın kalitede bu var bildiğim kadarıyla...

yaw kipada 10 tl ye satılanlar var kontorland ondan alsanıza fıstık gibi 1e1 ps3 kolu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.