Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

beyler world class zorlugunda artık cpu gol atmakta zorlandıgı için legendary zorluga geçtim.İyi güzel oynuyorlar herşey tamam ama hiçbir hava topunu vermiyorlar nerdeyse.Hal böyle olunca seken topların hepsini alıyorlar.Kafa golü zaten imkansız.Legendary de oynayıp kafaları alıyorum diyen varmı?Herşeyi yapıyorum top yükselirken; topa yaklaşıyorum,adamı ittiriyorum yok vermiyorlarWorld class ta çogu hava toplarını alabiliyorum

ben legendryde sadece pas çevirip,kanattan orta açarım.legendryde bence uzaktan şut ile gol atmak,plase yollamak daha zor.kafa ile atmakta niye herkes zorlanıyor anlamıyorum ben ya istersen pm at msn adresini,ekleyeyim anlatayım sana

hallettim kafa olayını kafayı vurmadan adamı topa dogru tamamen götürmek ve zamanlamayı iyi ayarlamak gerekiyormuş. legendary de artık maçların %60-70 sini kazanıyorum.Savunmamı güzel geliştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 22 Temmuz 2012; 23:48:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

beyler world class zorlugunda artık cpu gol atmakta zorlandıgı için legendary zorluga geçtim.İyi güzel oynuyorlar herşey tamam ama hiçbir hava topunu vermiyorlar nerdeyse.Hal böyle olunca seken topların hepsini alıyorlar.Kafa golü zaten imkansız.Legendary de oynayıp kafaları alıyorum diyen varmı?Herşeyi yapıyorum top yükselirken; topa yaklaşıyorum,adamı ittiriyorum yok vermiyorlarWorld class ta çogu hava toplarını alabiliyorum

ben legendryde sadece pas çevirip,kanattan orta açarım.legendryde bence uzaktan şut ile gol atmak,plase yollamak daha zor.kafa ile atmakta niye herkes zorlanıyor anlamıyorum ben ya istersen pm at msn adresini,ekleyeyim anlatayım sana

hallettim kafa olayını kafayı vurmadan adamı topa dogru tamamen götürmek gerekiyormuş. legendary de artık maçların %60-70 sini kazanıyorum.Savunmamı güzel geliştirdi

kafa oyunun kilit noktası,çoğu zaman herkes top orta açanın ayağından çıktığı gibi şuta basar,halbuki iş öyle değil,admaı topa koşturacaksın ve top yakalştığında şuta basacaksın.ben hep kanattan atak yaparım zaten,kanattan adam geçmek çok kolay,iki üç skill,bir tane dribbling le tüm defansı geçiyorum

• şu oyuna etmedğim küfür kalmadı, yıllarca pes oynadım fark yediğim maçta bile zevk alırdım ama bu oyunda yensem bile asabımı bozuyor saçma sapan şeyler oluyor hele şu defans sistemi hele hakemler..
    inş pes düzelirde efsane geri döner.
  • Şu oyunda press yapmayı bi beceremedim.Biri açıklayabilir mi?Pes oynuyordum önceden bıktım artık ona.Pesin kontrollere de alışmıştım fifa farklı geldi.
  • replayda ileri geri sarma nasıl oluyor klavyede hangi tuşlar?
  • Fifa 12 Kariyer Mod (Manager)'de her maç yağmur yağıyor.Yağmuru nasıl tamamen kapatabiliriz?
  • Arkadaşlar i5 430 m 4 gb ram ati 5650 ekran kartlı laptopumda fifa 12 kasma sorunu yaşıyorum bu kronik sorunun direk %100 çözümü nedir acaba yardım edip açıklar mısınız?
  • Fifa 12 kadrolarını 11e monte edebilir miyiz ? Edebilirsek 12 kadrolarını bana biri ulaştırabilir mi ?
  • Beyler oyunun online modu nasıl acaba, çok lag oluyor mu, ne gibi sıkıntıları var? Ne zamandır almak istiyorum ama bunları merak ediyorum açıkçası, birde en uygun fiyata nerden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 7 Eylül 2012; 16:20:12 >
  • Transfer Update gelmeyecek mi bu oyuna ya? Update'lere bakıyorum kadrolardan ama aynı hala yeni güncelleme yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 20 Ekim 2012; 2:09:52 >
  • Aldığıma alacağıma pişman oldum zırt pırt server hatası veriyor,süreklibağlantı hatası
  • Konu ölmüş, efsane oyun damlarda. seneye Fifa13 akıbeti de böyle olur kesin
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.