Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür online'da sorunlar yaşıyorum.Haddinden fazla lag oluyor oyunda.Acaba Ea'den mi kaynaklanıyor,Tr ile mi ilgili yoksa benim nette mi problem var
    Sizde de sorun yoksa yandım demektir nasıl düzelticem ben bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 21 Mayıs 2012; 3:54:53 >
  • Bende de oluyor aynı sorunlar.Bana mağlubiyet yazarsa sorun ttnet olduğunu anlıyorum. Bazen de karşı tarafa yazıyo
  • 100.Title şerefine
     FIFA 2012 [ANA KONU]
  • Reyler 1 haftadır ultimate team a giremiyordum oyunu silip bir daha kurayim dedim kurulmuyor lütfen yardım edin.

Ready to install yazıyo origin de basıyorum ama yuklemiyor lutfen yardımcı olurmusunuz ?
  • Beyler orjinal fifa 12'm var ve euro 2012 oynamak için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt

Beyler orjinal fifa 12'm var ve euro 2012 oynamak için ne yapmam gerekiyor?

Ücretli Euro 2012 dlc'sini alman gerekiyor.
  • Yeni güncelleme gelmiş.
  • ne içeriyor beyler yeni güncelleme?
  • Arkadaşlar ps3 var pc de var. ama ben ps3'ü satma durumundayım. şimdi size bi soru pc fifa 12 ile ps3 fifa 12 arasında fark var mı? yani ufak tefek şeyler değil demek istediğim pc fifa 11 ile ps3 fifa 11 çok farklıydı. gerek oynanış, gerek fizibilite vs vs. bunda durum nedir? ona göre ps3'ü satabilirim. ama çok farklıysa satmaya da bilirim
  • beyler pc de oynarken sinyal hatası alan var mı adam gibi oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar ps3 var pc de var. ama ben ps3'ü satma durumundayım. şimdi size bi soru pc fifa 12 ile ps3 fifa 12 arasında fark var mı? yani ufak tefek şeyler değil demek istediğim pc fifa 11 ile ps3 fifa 11 çok farklıydı. gerek oynanış, gerek fizibilite vs vs. bunda durum nedir? ona göre ps3'ü satabilirim. ama çok farklıysa satmaya da bilirim

hocam, aynı oyun motorunu kullandığını belirtmişti EA.. yani fark yok diyebilirsin.. yine de emin olmak için biraz araştır ama ben böyle hatırlıyorum.
  • Arkadaslar iki sey soracagim su anlik arastirma imkanim yok mobilim gordugunuz gibi

1: oyunda xbox tuslari mi var?
    2: xbox yada ps3 gibi oyuncusu cok mu online olarak?

birde oyunu origin uzerinden mi aliyoruz orjinal olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 12'de attığım gol. PS salonundaydık iyi çekemedim o yüzden

• arkadaşlar acil 30k coins verebilecek olan varmı, yarın hemen geri öderim, çok makbule geçer.
  • Arkadaşlar İtalya Euro 2012 forması ödüllü turnuva var gözatabilirsiniz ...

http://www.facebook.com/LPFIFA?ref=ts
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar ps3 var pc de var. ama ben ps3'ü satma durumundayım. şimdi size bi soru pc fifa 12 ile ps3 fifa 12 arasında fark var mı? yani ufak tefek şeyler değil demek istediğim pc fifa 11 ile ps3 fifa 11 çok farklıydı. gerek oynanış, gerek fizibilite vs vs. bunda durum nedir? ona göre ps3'ü satabilirim. ama çok farklıysa satmaya da bilirim

"Hiçbir fark yok" demek doğru olur. Hatta iyi bir PC'de çözünürlüğün 1080p yapılabilmesi ve Anti-Aliasing filtresinin kullanılabilmesi sayesinde konsola göre grafiksel açıdan gözle görülebilir bir üstünlük söz konusu.

• Beyler bir sorunum var.. player a sakal "facial hair" ekliyemiyorum..

Oyunda zaten düzenleme menüsünde bu kısım gözükmüyor..

Önceden gameface üzerinden (ea sitesinden) yapıp, oyunda "oyuncu yüzü indir" e tıklayıp yapıyordum..

Ama bir kaç haftadır uğraşmama rağmen yüz, sakalsız bir şekilde oyuna download oluyo !

Varmıdır bir bilgisi olan, sinek kaydı bir şekilde top koşturmaktan bıktım :)

??
  • beyler world class zorlugunda artık cpu gol atmakta zorlandıgı için legendary zorluga geçtim.İyi güzel oynuyorlar herşey tamam ama hiçbir hava topunu vermiyorlar nerdeyse.Hal böyle olunca seken topların hepsini alıyorlar.Kafa golü zaten imkansız.Legendary de oynayıp kafaları alıyorum diyen varmı?Herşeyi yapıyorum top yükselirken; topa yaklaşıyorum,adamı ittiriyorum yok vermiyorlarWorld class ta çogu hava toplarını alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 6 Temmuz 2012; 2:13:26 >
  • Fifa 12 online oynamak gerçekten çok zevkli,daha çok team play oynuyorum , çogu zaman çok zevkli maçlar oluyor.Büyük zevk alıyorum , maç güzel oldumu yenilsek de üzülmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McQuade -- 22 Temmuz 2012; 23:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

beyler world class zorlugunda artık cpu gol atmakta zorlandıgı için legendary zorluga geçtim.İyi güzel oynuyorlar herşey tamam ama hiçbir hava topunu vermiyorlar nerdeyse.Hal böyle olunca seken topların hepsini alıyorlar.Kafa golü zaten imkansız.Legendary de oynayıp kafaları alıyorum diyen varmı?Herşeyi yapıyorum top yükselirken; topa yaklaşıyorum,adamı ittiriyorum yok vermiyorlarWorld class ta çogu hava toplarını alabiliyorum

ben legendryde sadece pas çevirip,kanattan orta açarım.legendryde bence uzaktan şut ile gol atmak,plase yollamak daha zor.kafa ile atmakta niye herkes zorlanıyor anlamıyorum ben ya istersen pm at msn adresini,ekleyeyim anlatayım sana

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.