Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler h2h de galatasarayın kadrosu güncellenmiş necati falan gelmiş ama kick off yaptığımda yeni gelen oyuncular gitmiş eski kadro oluyor bunu nasıl çözebiliriz?
  • ttp://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/115417070

Beyler arkadaşla maç yaparken attığım bi goldur arkadaşta çok kötü oynamaz çok güzel değil fakat paylaşayım dedim
  • Ekleyin maç yaparız.

Origin : Riv9
  • @emre392gs turnuva düzenliyor arkadaşlar:
    http://forum.donanimhaber.com/m_58295228/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 2 Mart 2012; 14:36:47 >
  • sabahtan beri uğraşıyorum şu originle
    sildim tekrar yükledim olmadı
    windows update service pack tir bilimum update leri yaptım olmadı
    şifre ile ilgili yada hack ile ilgili bi sorun yok, webten hesabıma erişebiliyorum
    anlamadım gitti, hesabınıza erişemiyormusunuz diye bi link var originde
    oraya girdiğimde de servis hatası iletişimde arıza var sonra tekrar deneyin gibisinden yazı geliyor
    bi tek benmiyim bu sorunu yaşıyan sıyırmak üzereyim arkadaş ya,yok çözümünü bilen ....
  • arkadaşlar bu zaman kadar bi resmi yama geldimi acaba originden check for update diyorum zaten güncel diyo ama mesela transfer güncellemesi filan yok kadrolar hala aynı...
  • güncelleme çoktan geldi edit team den yaptım ben ...
  • Güncelleme geldi 31.2 mblık az önce yükledi bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Güncelleme geldi 31.2 mblık az önce yükledi bende.

Evet ben de şu an yüklüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

quote:

Bende de yükledi bunu ve sonucunda pro club maçlarından atmaya başladı . Bu hata ile karşılaşan var mı ? "this game session is no longer available" yazıyor atarken .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_fear -- 14 Mart 2012; 0:28:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_fear

quote:

quote:

Bende de yükledi bunu ve sonucunda pro club maçlarından atmaya başladı . Bu hata ile karşılaşan var mı ? "this game session is no longer available" yazıyor atarken .

Sebebi takımda updateyi yapmıyanlar olduğundan olabilir, veya takımca oyunları kapayıp originleri yeniden başlatın düzelicektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

quote:

Orijinalden alıntı: fatal_fear

quote:

quote:

Sebebi takımda updateyi yapmıyanlar olduğundan olabilir, veya takımca oyunları kapayıp originleri yeniden başlatın düzelicektir.

teşekkürler , evet . takımda ilk update yapan ben olunca beni almadı . diğerleride yapınca sorun ortadan kalktı .

• arkadaşlar bu güncelleme tam olarak ne için geldi bilen varmı ?

birde ut ye girdiğimde sürekli uptade var diyip duruyor yapmadanda giriliyor fakat yapıncada menüyü fln bozuyor..
  • Acilen Galatasaray'a bir update gelmesi lazım.

1- Muslera yerden gelen yavaş topu bile çelip adamın önüne atıyor.Top tutamıyor resmen.
    2- Emre Ç. tamam güçsüz dedikte 20lerde bir strength dalga geçer gibi olmuş.
    3- Elmander omuz omuzalarda 0.Hantal bir yapısı var bir de bu eklenince iyice çekilmez olmuş.
    4- Oyuna yeni eklenen Necati'nin yüzünü yapsalarmış bari bu kadar zor olmamalıydı.Urfaluji'nin suratını yapıştırmışlar ilk görünce yerlere yattım.
  • Yahu bu legacy defansta ikinci adamı prese çağırıyorum geliyor ama sadece yanında koşuyor öylece, pc kendi yaparken 3 adamı birden aynı güçte basıyor bunun yok mu bir çaresi...
  • Beyler konu içi save replay ve el hadji diouf'u arattım ama bir şey çıkmadı, şimdi burdan sesleniyorum;

anladığınız üzre 2 sorum var,

1- Save replay diyerekten belgelerim klasörüne kaydettiğimiz videonun formatını nasıl değiştiririz ? Çok güzel bir enstandane yakaladım, çözümü yazarsanız ilk buraya yükleyeceğim söz.
    2- El hadji diouf hangi takımda ? ya da yok mu harbiden oyunda ? Blackburnrovers ile sözleşme fesi yapmıştı sonra doncester gibi bi takıma gitti ama bulamadım oyun içinde, tam boştayken denk geldi heralde ?
    Liverpool'la bana göre efsane kadroyu yeniden kuruyorum, Heskey, Owen, Kewel, Cisse'yi aldım el hacci diyuf kaldı

eyyorumlamam bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 20 Nisan 2012; 13:53:28 >
  • Galatasaray

Artık guncelleme gelmez ama Fifa 13 de elmander semih emre enginin falan ozelliklerinin artırılması lazım.Bir kaç transfer ve geliştirmeyle fifa 13 de çok iyi bir hale gelebilir Galatasaray
  • Bu oyunun replay olayini kim yapmis nasil yapmis anlamiyorum. Efsane olacak bi gol atiyoruz tekrari bi defa gosterdi gosterdi. Gostermezse o da yalan oluyor. Arkadas insan 2-3 defa farkli acilardan gosterir yahu...
  • Yav şu kasılma, daha doğrusu ufak ufak takılma olayına bir çözüm çıkmadı değil mi? Sürücüler falan en güncelde, sistem de yeterli ama maç içinde o ufak takılmalar delirtiyor beni. İlk çıktığında sırf bu yüzden orjinal almadım, hala bi çözüm bulamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.