Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre392gs

Temiz oldu

• Arkadaşlar bir sorum var
    topla giderken millet topu ileriye atıp öyle koşuyor yani ayağından fazla açarak gidiyor bazen topu kurtarmak çok lazım oluyor hangi tuşla yapacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Arkadaşlar bir sorum var
    topla giderken millet topu ileriye atıp öyle koşuyor yani ayağından fazla açarak gidiyor bazen topu kurtarmak çok lazım oluyor hangi tuşla yapacağız ?

Sap analogla yapılıyor, koştuğun yöne doğru ittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Arkadaşlar bir sorum var

Sap analogla yapılıyor, koştuğun yöne doğru ittir.

Ah kardeşim sorsana önce sağ analog çalışıyor mu diye
    Cevabın için teşekkür ederim.
    Edit: artık çalışıyor sağ analog xbox emulatörü sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 28 Ocak 2012; 23:36:50 >

• Beyler FIFA 12 oynuyorum fakat benim bir sorunum var ekranda kırılmalar oluyor neden anlamadım hangi ayarı yanlış yaptım ekran sanki uyuşmuyor gibi kırılmalar oluyor ekranda sadece hareket edince oluyor oyuncular falan yardım ederseniz hangi ayarı düzelteceğim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome99

Beyler FIFA 12 oynuyorum fakat benim bir sorunum var ekranda kırılmalar oluyor neden anlamadım hangi ayarı yanlış yaptım ekran sanki uyuşmuyor gibi kırılmalar oluyor ekranda sadece hareket edince oluyor oyuncular falan yardım ederseniz hangi ayarı düzelteceğim lütfen.

v-sync aç hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Beyler FIFA 12 oynuyorum fakat benim bir sorunum var ekranda kırılmalar oluyor neden anlamadım hangi ayarı yanlış yaptım ekran sanki uyuşmuyor gibi kırılmalar oluyor ekranda sadece hareket edince oluyor oyuncular falan yardım ederseniz hangi ayarı düzelteceğim lütfen.

v-sync aç hocam.

Açıncada oyunda duraksıyor takılmalar oluyor normalde vsync kapalı 80 fps veriyor.

• quote:

quote:

quote:

v-sync aç hocam.

Açıncada oyunda duraksıyor takılmalar oluyor normalde vsync kapalı 80 fps veriyor.

Hocam o zaman yapacak bir şey yok eğer aa açıksa onu düşürün o kırılmaların gitmesi için v-sync açık olmak zorunda :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

v-sync aç hocam.

Hocam o zaman yapacak bir şey yok eğer aa açıksa onu düşürün o kırılmaların gitmesi için v-sync açık olmak zorunda :(

4x aa kaç yapmak gerekir sizce hocam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

v-sync aç hocam.

4x aa kaç yapmak gerekir sizce hocam ?

2 ye düşür daha sonra v-sync aç eğer hala kasıyorsa görev yöneticisinden fifa.exe yi öncelik ata yüksek yap performans biraz yükselebilir.

• defansı nasıl yapıyorsunuz? takım presine basılı tutarak mı pasa basılı tutarak mı. ?hangi yöntem daha etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

defansı nasıl yapıyorsunuz? takım presine basılı tutarak mı pasa basılı tutarak mı. ?hangi yöntem daha etkili

Ben her zaman bilgisayarı topla olan adama bastırıyorum. Kendim ise manuel olarak adam tutup verilen pasları kesmeye calısıyorum. Gerektiğindede 2li pres yapıyorum. Değişiyor.
    Ama genelde dediğim gibi hiçbi zaman toplu adama basmıyorum kendim. Ben manuel hep orda burda takılıyorum aralara sarkmasınlar diye
  • beyler creation centre dan sadece 1 lig indirme limitimizmi var bunu yükseltemiyoruzmu ?
  • Resmi patchleri+kürekleri edinebileceğim bi adresi pm atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

quote:

defansı nasıl yapıyorsunuz? takım presine basılı tutarak mı pasa basılı tutarak mı. ?hangi yöntem daha etkili

Ben her zaman bilgisayarı topla olan adama bastırıyorum. Kendim ise manuel olarak adam tutup verilen pasları kesmeye calısıyorum. Gerektiğindede 2li pres yapıyorum. Değişiyor.
    Ama genelde dediğim gibi hiçbi zaman toplu adama basmıyorum kendim. Ben manuel hep orda burda takılıyorum aralara sarkmasınlar diye

Hangi tuşla basıyor bilgisayar adama? Bir de ikili pres dediğiniz nedir? Ayrıca "Legacy" mi yok "tactial" defansı mı kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 31 Ocak 2012; 20:58:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

quote:

Hangi tuşla basıyor bilgisayar adama? Bir de ikili pres dediğiniz nedir? Ayrıca "Legacy" mi yok "tactial" defansı mı kullanıyorsunuz?

Arkadaşımla oynuyorsam tactical kullanıyorum. Tacticalda bilgisayarın adama bastığı tuş bende RT yani R2, not olarakta belirteyim RB yani R1 bende hızlı koşma.

Bilgisayar ile oynuyorsam legacy oynuyorum genelde, bunda ise şut tuşu yani X (a,x,b,y li pad kullanıyorum), veya Kare, bilgisayarın basma tuşuda bu.

Kafa karışıklıgı olmasın diye ps padine gore anlatıyım. İkili pres dediğim legacyde oynuyorsan X ve Kare ile sen be bilgisayar top kimdeyse ustune dogru pres yaparsınız. Eğer tacticalda oynuyorsan yukarda dedigim gibi R2 ve X ile adama 2li press yapabilirsin.

Biraz karışık oldu tuş kısımları ama umarım anlamışsındır. Sorun varsa sorabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

quote:

Arkadaşımla oynuyorsam tactical kullanıyorum. Tacticalda bilgisayarın adama bastığı tuş bende RT yani R2, not olarakta belirteyim RB yani R1 bende hızlı koşma.

Bilgisayar ile oynuyorsam legacy oynuyorum genelde, bunda ise şut tuşu yani X (a,x,b,y li pad kullanıyorum), veya Kare, bilgisayarın basma tuşuda bu.

Kafa karışıklıgı olmasın diye ps padine gore anlatıyım. İkili pres dediğim legacyde oynuyorsan X ve Kare ile sen be bilgisayar top kimdeyse ustune dogru pres yaparsınız. Eğer tacticalda oynuyorsan yukarda dedigim gibi R2 ve X ile adama 2li press yapabilirsin.

Biraz karışık oldu tuş kısımları ama umarım anlamışsındır. Sorun varsa sorabilirsin.

Bilgisaraya rt ile yaptırdığınız press, second defance pess ten farklı birşey mi ?

Edit : tamam hocam buldum teammate ..... lı olanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 31 Ocak 2012; 23:31:35 >

• Çıldırmak üzereyim. İnsanı oyundan soğutuyor bazı insanlar. Maçı 6-1 yanıyorum maç bitiyor connection hatası alıyorum, halbuki hiç bir bağlantı sorunu yok ama yenilen taraf ben gözüküyorum. En az 10 maç böyle hata aldım hiç bir sorun olmamasına rağmen ben yenilmiş sayıldım. Artık cd yi kırma aşamasına gelicem nedir bu ya.
  • 2'li pres nasıl yapılyor?
    Peste mesela hem kare hemde X'e basınca 2 adam basıyor. Fifa 12'de bunu nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan34

2'li pres nasıl yapılyor?
    Peste mesela hem kare hemde X'e basınca 2 adam basıyor. Fifa 12'de bunu nasıl yapabiliriz?

RT tuşuyla yapabilirsiniz. Yani Gamepad'de koşma butonunun arkasında buton. FIFA12'de defans yapmak zor gelecek, öğrendikten sonra inanılmaz zevk alacaksınız.
    @Mr.Cyborg
    Olur öyle arada, sinirlenme.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.