Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DjProgressive

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

defansı nasıl yapıyorsunuz? takım presine basılı tutarak mı pasa basılı tutarak mı. ?hangi yöntem daha etkili

Ben her zaman bilgisayarı topla olan adama bastırıyorum. Kendim ise manuel olarak adam tutup verilen pasları kesmeye calısıyorum. Gerektiğindede 2li pres yapıyorum. Değişiyor.
    Ama genelde dediğim gibi hiçbi zaman toplu adama basmıyorum kendim. Ben manuel hep orda burda takılıyorum aralara sarkmasınlar diye

ben de öyle yapayım diyorum ama sonra karşıma bir rakip geliyor adam sürekli pushpull ile top kapıyor bana pas yaptırmıyor sonra kızıyorum ben niye bunu beceremiyorum diye, heriflerin sezgileri mi kusursuz nedir hiç ıskalamıyorlar hiç adam kaçırmıyorlar piskopatlar.

• Aşırtma var, plase şut var, normal şut var, sert şut da var mı ?
  • Division 2 de iken 1 e çıkmama 4 puan gerekiyordu. 3 maç hakkım vardı. Ama 3 maçımda da berabere kaldım. Ondan sonra bende moral sıfır. Ertesi sezon Division 2'den düştüm. Koca 10 maçta sadece ve sadece 1 puan toplayabildim. Division 2 ve 3 te herkesi 4-1 5-1 yenerken, bu moralle 3-0 , 4-0 yenilmeye başladım. Şimdi 3 ten 2 ye inmeye çalışıyorum ama işler yine kötü gidiyor. Neyseki 15 maçlık kazanamama serisine birini 8-0 yenerek son verdim. Bakalım neler olacak Birde bunlar nasıl pres yapıyor ? Her top adamlarda bunun bi taktiği var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 2 Şubat 2012; 2:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

quote:

Orijinalden alıntı: atilgan34

2'li pres nasıl yapılyor?
    Peste mesela hem kare hemde X'e basınca 2 adam basıyor. Fifa 12'de bunu nasıl yapabiliriz?

RT tuşuyla yapabilirsiniz. Yani Gamepad'de koşma butonunun arkasında buton. FIFA12'de defans yapmak zor gelecek, öğrendikten sonra inanılmaz zevk alacaksınız.
    @Mr.Cyborg
    Olur öyle arada, sinirlenme.

RT değil Cenk RB. Tabi senin ayarlarına göre değişir.
  • Gamepad ile oyun oynarken sağ analog tuşunda yukarı doğru yaptığımda sağ, sağ yaptığımda ise yukarı algılıyor. Aynı şekilde aşağı-solda öyle. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Oyunlarda bayağı bir zorluk çıkarıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Gamepad ile oyun oynarken sağ analog tuşunda yukarı doğru yaptığımda sağ, sağ yaptığımda ise yukarı algılıyor. Aynı şekilde aşağı-solda öyle. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Oyunlarda bayağı bir zorluk çıkarıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorun bende de var.

edit: şu şekilde kullanıyorum. sağa açmak isterken aşağı, sola açmak isterken yukarı yapıyorum. Fakat diğer yönlere topu açmıyorum bir sakatlık çıkmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 3 Şubat 2012; 2:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Gamepad ile oyun oynarken sağ analog tuşunda yukarı doğru yaptığımda sağ, sağ yaptığımda ise yukarı algılıyor. Aynı şekilde aşağı-solda öyle. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Oyunlarda bayağı bir zorluk çıkarıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorun bende de var.

edit: şu şekilde kullanıyorum. sağa açmak isterken aşağı, sola açmak isterken yukarı yapıyorum. Fakat diğer yönlere topu açmıyorum bir sakatlık çıkmasın diye.

Ben çoğu zaman yanlış yapıyorum atak mahvoluyor. Ayrıca hareket yaparken de zorluk çekiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bende de var.

Ben çoğu zaman yanlış yapıyorum atak mahvoluyor. Ayrıca hareket yaparken de zorluk çekiyorum.

İnternette çözümü aramıştım ama bulamadım. Hatta bu sıkıntı tek bende diye düşünüyordum. Başka bilgisayarlarda denedim yine aynı sorun. Sorun joystickte diye düşünmüştüm. Sanırım cidden öyle. Çözüm eğer yenisini almaksa ben yokum valla :D

Hareketleri bile bu şekilde yapmaya alıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bende de var.

İnternette çözümü aramıştım ama bulamadım. Hatta bu sıkıntı tek bende diye düşünüyordum. Başka bilgisayarlarda denedim yine aynı sorun. Sorun joystickte diye düşünmüştüm. Sanırım cidden öyle. Çözüm eğer yenisini almaksa ben yokum valla :D

Hareketleri bile bu şekilde yapmaya alıştım.

Alışamadım ben bir türlü yok mu bunun bir çaresi?

• xbox controller emülator kullanın forumda konusu var. benim de sağ analog hiç çalışmıyordu şimdi sorunsuz.
    benim ayarlarım bu şekilde.
  • Arkadaşlar pro oyuncusu olan öncelik defans ve ortasaha olmak üzere takımımıza oyuncu arıyoruz . İlgilenenler varsa aşağıdaki konudan iletişime geçebilirler .

http://forum.donanimhaber.com/m_57448504/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57448504
  • Arkadaşlar bu GOLLERDE ESKİ FIFALAR Futbolcular şut çektiklerinde direğe çarptığında yada şutu son anda kaleci kurtardığında yada az farkla dışarı gittiğinde seyirciler UVVVVVV diye bir ses çıkartıp hemen alkışlıyordu Fakat FIFA 12 bu çok az olmuş
    GOL olduğundada trübünlerden yeterince kulakları sağır eden gol sesi gelmiyor FIFA 07 miydi hangisiydi onda GOLL OLDUĞUNDA TÜRÜBÜNLER YIKILIRDI.
    FIFA 12 orjinal var elimde BUNUNLA İLGİLİ BİR SES YAMASI YAPILABİLİRMİ? YADA ÖYLE BİR YAMA VARMI
    FIFA 12 deki UVVLLAMA VE POZİSYONLARI ALKIŞLAMA ÇOK YETERSİZ KALMIŞ . TÜRÜBÜNLERİN GOLL DİYE BAĞIRMASIDA ÇOK YETERSİZ. İNGİLTERE LİĞİNİ YAKINDAN TAKİP EDENLER NEDEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLAYACAKDIR.
    TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN.

• Takımların azaltılması iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Aşırtma var, plase şut var, normal şut var, sert şut da var mı ?

evet LT(Sol Tetik) ile çekiliyor , genelde ayak dışıyla çektiği için doğrultuyu düzgün vermeniz gerekiyor...
  • Az önce h2h leaguede oynarken 2-0 one geçtim 2.golu attıgım anda adam oyundan çıktı ve yenilmiş sayılmadı bu nasıl oluyor ya? oyundan sogutuyorlar adamı nasıl yapıyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Ivan Drago

Az önce h2h leaguede oynarken 2-0 one geçtim 2.golu attıgım anda adam oyundan çıktı ve yenilmiş sayılmadı bu nasıl oluyor ya? oyundan sogutuyorlar adamı nasıl yapıyorlar acaba?

Hocam EA'nin serverlar gitti ben de aynı şekilde kazanıyodum maçı bağlantı koptu, sanırım ondan iki tarafa da bişey yazmıyolar.
  • http://www.xfire.com/video/548d2a/

Dibine girip aşırtma atacaktım. Orta tuşuna biraz fazla basınca böyle birşey çıktı ortaya.
  • Epey ara verdim battlefield yüzünden malesef, birkaç maç atayım bugün
  • Arkadaşlar Manager Mode yapıyorum fakat bazı oyuncularım 90 dakikayı zor çıkarıyor. Mesela Borussia M.Gladbach ile oynuyorum binbir zorlukla James Milner'ı kadroma kattım. Fakat sol alt köşedeki güç barını maç sonu yarılıyor. Sonraki maça %100 hazır çıkmıyor ve her seferinde daha fazla yorulmamaları için oynatmıyorum. Zorunlu kadroda revizyona gidiyorum. Oyuncuların abilitysinde Stamina olayına el attım fakat onlada bi alakası yok. Milner'ın Staminası 82 falan olmasına rağmen 55 küsür olan Arango'dan daha fazla yoruluyor. Bunu düzeltmenin yolu var mı? (Sadece Milner için değil birçok oyuncumda aynı sorun var)
  • Kariyer mod'ta emekli futbolcular bir daha oyuna geri geliyor mu? Mesela emekli olan bnir futbolcu tekrar gennç olarak oyuna dahil oluyoru mu?
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.