Şimdi Ara

FIFA 2012 [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
4
Favori
116.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tembelist

Yav şu kasılma, daha doğrusu ufak ufak takılma olayına bir çözüm çıkmadı değil mi? Sürücüler falan en güncelde, sistem de yeterli ama maç içinde o ufak takılmalar delirtiyor beni. İlk çıktığında sırf bu yüzden orjinal almadım, hala bi çözüm bulamıyorum

Korsan olan sorunlu bence bende de kasıyordu ilk çıktıgında indirmiştim daha sonra orjinale gectim yağ gibi akıyor
  • EURO 2012'i dlcsi ne zaman düşer acaba?
  • Euro 2012 dlc'si ucretsiz mi olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah bir güncelleme yaptı 35 mb'lık (PC) oyuna girmemeye başladı. Rooney topa vurduktan sonra siyah ekran çıkıyor takılıyor orada!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Euro 2012 dlc'si ucretsiz mi olacak?

Ücretli bir DLC :)
  • Ücretsizi düşmez mi onu diyorum ben de.
  • PC için şok fiyat !!!

550k sadece 50 TL !!!

Alacak arkadaşlar pm den irtibada geçsinler..

Havale - Sanalpazar - Gittigidiyor üzerinden satılabilir...

SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JouLex -- 25 Nisan 2012; 11:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Bu sabah bir güncelleme yaptı 35 mb'lık (PC) oyuna girmemeye başladı. Rooney topa vurduktan sonra siyah ekran çıkıyor takılıyor orada!

aynı sorun bende de var
  • patchle birlikte mac sırasında baglantı kopma hatası vermeye basladı surekli bir sorun var sanırım
  • Head To Head Seasons istatistiklerimin son halini paylaşayım.

• "An error has occurred,your game is no longer synced to online match" bu hatanın sebebi nedir yahu ? Yeni patchle birlikte her macta bu hatayı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

quote:

Bu sabah bir güncelleme yaptı 35 mb'lık (PC) oyuna girmemeye başladı. Rooney topa vurduktan sonra siyah ekran çıkıyor takılıyor orada!

aynı sorun bende de var

Documents\FIFA 12 klasorunu silin. Origin ayarlarından da cloud sync'i kapatın. O sekilde oyunu acın, daha sonra oyundan cıktıgınızda tekrar sync'i on yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casualities

quote:

quote:

aynı sorun bende de var

Documents\FIFA 12 klasorunu silin. Origin ayarlarından da cloud sync'i kapatın. O sekilde oyunu acın, daha sonra oyundan cıktıgınızda tekrar sync'i on yapabilirsiniz.

o zaman kayıtlı oyunum gider mi, virtual pro falan baya kasmıştım boşa gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Head To Head Seasons istatistiklerimin son halini paylaşayım.

Ne yaptın hocam sen ya :D
  • quote:

quote:

quote:

aynı sorun bende de var

Tabi ama siz yedeğini alın. O şekilde başlatın daha sonra save dosyalarını atarsanız tekrar sorun olmaz. Eğer Cloud Sync zaten açıksa yine saveleriniz kaybolmayacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynı sorun bende de var

Tabi ama siz yedeğini alın. O şekilde başlatın daha sonra save dosyalarını atarsanız tekrar sorun olmaz. Eğer Cloud Sync zaten açıksa yine saveleriniz kaybolmayacaktır.

yok açık değildi keşke hep açık kalsaydıtamam bi deneyim bakalım teşekkürler

• Siyah ekran sorunu bende de var dediklerinizi yaptım ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

"An error has occurred,your game is no longer synced to online match" bu hatanın sebebi nedir yahu ? Yeni patchle birlikte her macta bu hatayı alıyorum

patchden sonra bu sorunu yasayan baska kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oyuna giremiyorum yeni profil açınca giriyor ama kullandığım profilden girmiyor...cloud sync nedir nerden silinir ...
  • quote:

quote:

"An error has occurred,your game is no longer synced to online match" bu hatanın sebebi nedir yahu ? Yeni patchle birlikte her macta bu hatayı alıyorum

patchden sonra bu sorunu yasayan baska kimse yok mu?

Bende yaşıyorum son 2 maçtır.

Ekleme:
    Allah'tan yenilmiş sayılmıyorum 158 kere mağlup oldum toplam 50 den fazlası saçma sapan "connection lost" yüzünden çıldırmamak elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 25 Nisan 2012; 18:46:34 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.