mesela bu videoda del piero vuruyor herşeyi 90. Arkadaş dia ile atıyor.
gerçektende süper ötesi bir oyun bizleri bekliyor arkadaşlar görüntüler, yeni özellikler, ps3 ile aynı olması herşeyi süper ya hadi bakalım çıksada oynasak kısmetse... Bu arada inşallah en fazla 85-90 lira olur oyun yoksa alamam bütçede açık meydana gelir
quote:
Orijinalden alıntı: eren1905
gerçektende süper ötesi bir oyun bizleri bekliyor arkadaşlar görüntüler, yeni özellikler, ps3 ile aynı olması herşeyi süper ya hadi bakalım çıksada oynasak kısmetse... Bu arada inşallah en fazla 85-90 lira olur oyun yoksa alamam bütçede açık meydana gelir
Cd-Key al ? Bütçede kâr meydana gelsin
güvenli Cd-Key'ler nerelerden alınabiliyor daha önce hiç almadımda? yani parayı boşa vermeyelim yav
quote:
Orijinalden alıntı: eren1905
güvenli Cd-Key'ler nerelerden alınabiliyor daha önce hiç almadımda? yani parayı boşa vermeyelim yav
Geçen sene forumdaki NucLear nickli arkadaşdan satın almıştım hiçbir sorunlada karşılaşmadım gayet ilgili davrandı onu önerebilirim . Birde birkaç mesaj yukarıda yazmış olan naz_eg isimli arkadaşda bu işlerle ilgilenen birisi ve hakkında okuduğum yorumlarda olumsuz birşey görmemiştim.
Bu alınan CD-KEY'ler kaç defa kullanılabiliyor ? Bilgisi olan varmı acaba bu konuda ?