Şimdi Ara

Fifa 2012 İpad İphone Ve İPod touch'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun iPad™ ve iPod® touch iPhone® gibi platformlarda da oynanabilecek
    Haber linki aşşağıdadır.

http://bit.ly/iIdzPg

Fifa 2012 İpad İphone Ve İPod touch'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 8 Haziran 2011; 10:57:28 >

• Fifa zaten vardıda 2012de değişik özellikler getirmişler tuttugun takımı belirtip online oyunlarda kazandıgın macların puanlarını tuttugun takıma aktarıyor ve takımını destekliyorsun online platforumda.Güzel düşünce olmuş sevdim bende
  • fifa zaten vardı yenisinin de bu platformlara çıkması kadar doğal bir şey yok... başlığı görünce konsollardan önce ipad için çıktı sandım ama daha en az 4 ay sonra çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

fifa zaten vardı yenisinin de bu platformlara çıkması kadar doğal bir şey yok... başlığı görünce konsollardan önce ipad için çıktı sandım ama daha en az 4 ay sonra çıkar

açıklamada sonbaharda gelicek yazıyorum hocam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

Fifa zaten vardıda 2012de değişik özellikler getirmişler tuttugun takımı belirtip online oyunlarda kazandıgın macların puanlarını tuttugun takıma aktarıyor ve takımını destekliyorsun online platforumda.Güzel düşünce olmuş sevdim bende

Bencede çok iyi olmuş. Fenerliler oradada şike yapar
    Şaka bir yana multi oynarken takılma olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjuan

quote:

Fifa zaten vardıda 2012de değişik özellikler getirmişler tuttugun takımı belirtip online oyunlarda kazandıgın macların puanlarını tuttugun takıma aktarıyor ve takımını destekliyorsun online platforumda.Güzel düşünce olmuş sevdim bende

Şike değil Şaka! Lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: bonjuan

quote:

Şike değil Şaka! Lütfen :)

Arkadaş belamısınız heryerde araya sokuyosunuz Fenerbahceyi ayıp ya oyunla karıstırmayın bari

• bi onceki cok dandikti.. real soccer cakmalari seklinde hepsi zaten..

fifa dise dokunur, grafikleri ile oynanisi ile guzel bir Fifa 12 cikarir insallah. biz de oynariz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.