Şimdi Ara

Fifa 2012 klavye vs joystick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifayı 10 seneden fazladır oynuyorum. bu seneye kadar klavye ile idare ettim ancak fifa 12 de birçok yeni özellikle tanıştım ve sanki klavyede kullanım kolaylığı azalmış gibi geldi bana. sizce bir joystick almalımıyım? fikir vermeden önce 10 senelik klavye mazisi olan benim yerime koyun kendinizi :) özetle joystick ile daha rahat edermiyim çabuk alışırmıyım ? Fikirlerini benimle paylaşan arkadaşlar şimdiden teşekkürler hepinize.

• kardeşim aynı şeyi bende düşündüm ve mediamarkt'tan gidip güzel kaliteli bir joystick aldım ama klavye ile çok atak oynayabildiğim oyunu joystick ile çok zorlanarak oynuyorum. Aldığım jostick gerçekten kaliteli bişey 59 lira verip aldım ama klavye ile oyuna çok daha hakim oluyorum. PES için ise klavye yetersiz kalıyor fıfa2012 yi ben klavye ile çok daha atak oynuyorum ama ucuz joystick lerle bir dene derim.
  • ayıptır sorması klavye ile nasıl manuel pas ve şut atabiliyorsunuz? imkansız bir şey çünkü sadece sağ sol yukarı aşağı tuşlarıyla topa hedef verilemiyor.
  • artık klavyede bana yetersizmiş gibi geliyor bende şu kol (joystick) olayına geçeyim diyorum dediğiniz gibi. ancak işte yinelediğim soru şu alışabilirmiyim? :) kolay değil senelerdir klavyeciyim ve elime hiç joystick almadım :)
  • Bunda alacağın joystick çok önemli xbox kol alırsan cok daha rahat oynarsın şahsen ben xbox kol ile harikalar yaratıyorum.
  • bende 4-5 senedir klavyeyle oynuyordum.sonra joystick aldım baslarda zordu sanki yavas oynuyorum gibiydi ama alıştıktan sonra su an keske daha önce alsaydım dedim tabi bu benlik bisey herkezin keyfi tadı alısması farklıdır ama bence al bi joystcik 10 tl lik al önce bi dene baktın alısabilceksin sonra iyi kaliteli bisey alırsın alısamazsan parana yazık olmaz..ama tavsiyem bi dene
  • bende öyle düşünüyorum önce ucuzlarından alayım sonra alışırsam parayı basayım diyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketenpelarus

bende öyle düşünüyorum önce ucuzlarından alayım sonra alışırsam parayı basayım diyorum :)

inş. sende benim gibi alışırsın ve karşında rakip olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

ayıptır sorması klavye ile nasıl manuel pas ve şut atabiliyorsunuz? imkansız bir şey çünkü sadece sağ sol yukarı aşağı tuşlarıyla topa hedef verilemiyor.

çoğu şey assisted oynuyorum ben klavyede manuel yapınca klavyede top istediğin yere gitmiyor mecburen çoğu şey assisted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

ayıptır sorması klavye ile nasıl manuel pas ve şut atabiliyorsunuz? imkansız bir şey çünkü sadece sağ sol yukarı aşağı tuşlarıyla topa hedef verilemiyor.

çoğu şey assisted oynuyorum ben klavyede manuel yapınca klavyede top istediğin yere gitmiyor mecburen çoğu şey assisted

online oynamıyorsunuz ozaman? online'de semi-manuel zorunlu da çünkü o yüzden sormuştum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

online oynamıyorsunuz ozaman? online'de semi-manuel zorunlu da çünkü o yüzden sormuştum :)

orjinal değil maalesef oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ketenpelarus

bende öyle düşünüyorum önce ucuzlarından alayım sonra alışırsam parayı basayım diyorum :)

sen parayı bas saglam birsey al merak etme alısırsın
  • Bu joystick olayına alışmak zor mu ve önerileriniz neler hangisini alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

Bu joystick olayına alışmak zor mu ve önerileriniz neler hangisini alalım

Sende benim gibi 20 yılı aşkın bir süredir sadece klavye kullanmışsan evet zor :)
    Ama alışılabilir.
    Her nasıl aynı sürede gamepad/joystick kullanan biri klavye ile oynamakta zorlanacaksa...

Edit:
    Bu arada bende logitech F510 var.
    Gayet kaliteli.
    Bazı arkadaşlar Xbox'ın gamepad'ini önereceklerdir.
    Fiyatı logitech'in 2 katı galiba (pc alıcısı hariç).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oicero -- 1 Aralık 2011; 18:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oicero

quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

Bu joystick olayına alışmak zor mu ve önerileriniz neler hangisini alalım

Sende benim gibi 20 yılı aşkın bir süredir sadece klavye kullanmışsan evet zor :)
    Ama alışılabilir.
    Her nasıl aynı sürede gamepad/joystick kullanan biri klavye ile oynamakta zorlanacaksa...

Edit:
    Bu arada bende logitech F510 var.
    Gayet kaliteli.
    Bazı arkadaşlar Xbox'ın gamepad'ini önereceklerdir.
    Fiyatı logitech'in 2 katı galiba (pc alıcısı hariç).

fifa98den beri klavye

• Ben de senin gibiyim fifa 12 de 1. lige kadar çıktım yenenler hep joystickle oynuyorlar acaba ben de geçsem mi diye düşünüyorum ara sıra ama alışması baya zor olur sonuçta 10 12 senelik geçmiş var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.