Şimdi Ara

FİFA 2012 -Manager Modu Oyuncu Tavsiyeleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
40.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cavani ilk sezon 28 maç 36 gol 16 asist gol ve asist krallığı.Uzaktan yakından farketmiyyor bu adama hem fiziği de iyi kafa toplarına çok hakim 70 ml dolar verirseniz hiç pişman olmazsınız Neymarı kesinlikle almayın 131 ml dolara aldım her zaman sakatlanıyor.
    Defans olarakta bütçeniz iyiyse chelsea daki david luizi alın fena gelişiyor.
  • Beyler St. etiiene de forvet buldum...Pierre-Emerick_Aubameyang işinizi görür
  • Ayrıca Defansta Dortmundun defansını komple alın
  • Bence ilk olarak orta saha ve forvetin arasında,Vazgeçilmez bir isim HULK transfer etmelisin.Gerek koşusu gerekse pratikliği takımlar onu zorluyor ama gitmiyor.Ben HULKà 23 teklif yolladım hiç birine yanaşmadı
  • HULK vazgeçilmezimdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Öyle bilindik oyuncuları bir kenara bırakacak olursak, cüzi fiyata müthiş yetenekler önerebilirim.
    Şimdilik üç oyuncu önereceğim. Diğer özellikleri ortalama olsa da, fiziksel olarak (Yani, şut gücüdür, koşu hızıdır, ciğer kapasitesidir v.b) olabilecek en iyi oyuncular ve sadece 4-5 M€ seviyesindeler. 2. Lig takımına bile alabilirsiniz -ki ben Eintact Frankfurt'a aldım-.
    Tutup onlarca m€ ödemeye gerek yok yani.

Mubarek Wakaso ön libero (Fakat "Engine" özelliği ile forvet arkası da oynayabiliyor) ama ortasahanın her yerinde oynar. Özellikle tempoya ihtiyaç duyduğunuz, basmanız gereken zamanlarda tam bir joker kartı.
    Yetenekleri ve profili:
     FİFA 2012 -Manager Modu Oyuncu Tavsiyeleri

Öne çıkan yönleri:
    Attacking Work Rate ve Defancing Work Rate'si High. Engine özelliği de var. Yani defansa gelip top kapan, topu ileri taşıyan, koşan, tempo yükselten bir canavar.
    Kornerlerde ceza sahasının hemen dışına yerleşiyor. İyi bir dış orta ile gelişine vurup gol arayabilirsiniz. Ya da dönen topları tamamlamak için ideal. Acrobat yeteneği de var.
    Sol ayaklı

Elyounoussi ise, tam bir hız abidesi. Kendi indirdiği topa koşup gol attığına şahit oldum.
    Çok hızlı, ayrıca şutları da çok güzel. Wakaso gibi bir adam da kadrodayken, en sağlam rakipleri dahi futbolunuz ile ezebilirsiniz.

Öne çıkan özellikleri:
    Çok süratli, kendi indirdiği topa koşan, her türlü boştaki topa yetişen bir canavar.
    Araya atılan toplarda rakip defansları tarumar edecek hızda koşuyor.
    Acrobat ve Speedster yeteneklerine sahip.

Sabri Sarıoğlu ise belki güleceksiniz ama önereceğim üçüncü oyuncu. Şaka yapmıyorum. Bekte gerçekten iyi iş yapıyor. Sürati sayesinde rakip geçmeyi başarmış olsa da dönüp topu almayı biliyor. Fiyatı çokta pahalı değil tabii ki. Belki de tek sıkıntısı yaşı. Ama aldığınıza pişman olmazsınız. Ben olmadım en azından. (Gerçi onun yüzünden gol yedim 2-1 bitecek maçı 2-2 bitirdim ama olsun )

Öne çıkan özellikleri:
    Hızı ile, rakip defansın arkasına sarksa da son bir numaram daha var diyerek Sabri'yi koşturabiliyorsunuz. Hızıyla yetişiyor zaten.

Allah Razı Olsun Kardeşim Valla İmdadıma Yetiştin Fenerbahçeye Böyle Bilinmedik Güçlü Oyuncular Arıyodum Sağolasın Bu Arada Sabri Fena Değil (Tabi Oyunda) :D

• Gregory Wan Der Wiel doğru mu yazdım bilmiyorum ama müthiş bir sağ bek fizik olsun hız olsun bursaya almıştım Mübarek Quaresma oldu bursada sağ bek olmasına rağmen :)
  • arkadaşlar zevk olsun diye cardif city i aldım bütçe çok az bana nasıl bir transfer politikası yapsam öneride bulunurmusunuz :D
  • birde ülkelere felan oyuncu bulması icin adam gönderirken sizce hangi ülkeye gönderirsek daha iyi oyuncular gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan82

arkadaşlar zevk olsun diye cardif city i aldım bütçe çok az bana nasıl bir transfer politikası yapsam öneride bulunurmusunuz :D

Free Agent.
  • Taiwo, Wan der viel, elyounoussi,wakaso hepsınıde West Ham Uniteda aldım hepside cok ıyıler Ayrıca emenıke yılmak bılmeyen bır forvet ve obafemi martins i tavsiye ederim :)
  • Djalo var Benficada kanat oynuyor. oldukça hızlı, süper bi adam. tavsiye ederim.
  • beyler 16 milyon var bi tane adam söyleyin elyounossiyi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

beyler 16 milyon var bi tane adam söyleyin elyounossiyi aldım

forvet istiyorsan russel hız 99 sprint hızı 99 zıplama 99 dayanıklılık 91 cok ıyı bır oyuncu ama cok cabuk yoruluyor orta sahaya wakaso , sağ kanat ben harfa,sol bek santon,sağ bek van der wiel bunlar favorılerımdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

forvet istiyorsan russel hız 99 sprint hızı 99 zıplama 99 dayanıklılık 91 cok ıyı bır oyuncu ama cok cabuk yoruluyor orta sahaya wakaso , sağ kanat ben harfa,sol bek santon,sağ bek van der wiel bunlar favorılerımdir

Çok çabuk yoruluyorsa düşünmem gerek çünkü iturbe diye birini almıştım hemen yoruluyodu oynatcak zaman bulamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

Çok çabuk yoruluyorsa düşünmem gerek çünkü iturbe diye birini almıştım hemen yoruluyodu oynatcak zaman bulamadım

ama şöyle bir çözüm var 60-70 gibi al oyuna defans fln yorulmus oluyor uzun top at arkadan gelıp alıyo kalecıyle karsı karsıya kalabılıyorsun

• Beyler benden de size tavsiye ;

Manager Modeyi sıkılmadan oynamak isterseniz genç kadrolu takımları seçeceksiniz.Bu sizi biraz zorlar çünkü adamların overalları 70-80'dir.Ancak bu adamlar gelişmeye başlayınca oyundan acayip zevk alırsınız çünkü adamlar gelişince overalları 90 oluyor.Benden size bir tavsiye daha hangi takımda olursanız olun ilk sezon sadece X.Shaqiri(FC Basel/Switzerland/Yaş:19),A.Taarabt(QPR/England/Yaş;22) bu oyuncuları alın birini LW,diğerini RW yapın çok iyi sonuçlar alırsınız.Zaten her ikiside LW-RW oynayabiliyor.Overalları 75-78 gibi bir şeydi,1 sezon oynadım bu oyuncularla 80 oldular.Süper oyuncular ve yetenekliler.Son bir ekleme daha isterseniz ST olarakta oynatabilirsiniz.Hele ki A.Taarabt'ın süper bir bitiriciliği var.

Umarım Verdiğim Bilgiler İşinize Yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeRez*Zaa -- 8 Haziran 2012; 13:42:31 >

• Arkadaşlar benden de birkaç tavsiye ;
    Lucas Dominguez Piazon Chelsea'de oynuyor. Overralı 59'ken 85'e çıkıyor. Bunu ST oynatırsanız çok verim alırsınız.
    Jordan Lukaku Anderlecht'de oynuyor. Overralı 59'ken 84'e çıkıyor. Bunu da LW oynatırsanız çok verim alırsınız.
    Elliott Hewitt Macclesfield Town'da oynuyor. Overralı 54'den 79'a çıkıyor. Son olarak bunu da RB oynatırsanız çok verim alırsınız.

Not: Arkadaşlar bu futbolcular Fifa 2012'nin Şubat transfer güncellemesi ile geliyor.
  • MERHABA BEYLER MENAGER MODDA OYUNCU SATMAK İSTEDİĞİMDE GELEN TEKLİFLERİ KABUL EDİYORUM AMA OYUNCU Bİ TÜRLÜ KLUPLE ANLASMIYOR 2 MİLONLUK OYUNCUYA R.MADRIDDEN BILE TEKLIF GELSE GİTMİYOR TRANSFER DONEMINDE Bİ OYUNCUYA EN AZ 5 TEKLIF GELIYOR AMA HIC BIRINE GITMIYORR NEDEN OLABİLİR.BIRAZ GEC SORULMUS BI SORU FARKINDAYIM OKADAR ZAMAN DAYANDIM AMA ARTIK BU OLAY MIDEMI BULANDIRDI
  • Eğer oyuncu takımda mutluysa ve başarıya koşuyorsan, sözleşmesi de çok iyiyse gitmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.