Şimdi Ara

FİFA 2012 -Manager Modu Oyuncu Tavsiyeleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
40.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeRez*Zaa

Beyler benden de size tavsiye ;

Manager Modeyi sıkılmadan oynamak isterseniz genç kadrolu takımları seçeceksiniz.Bu sizi biraz zorlar çünkü adamların overalları 70-80'dir.Ancak bu adamlar gelişmeye başlayınca oyundan acayip zevk alırsınız çünkü adamlar gelişince overalları 90 oluyor.Benden size bir tavsiye daha hangi takımda olursanız olun ilk sezon sadece X.Shaqiri(FC Basel/Switzerland/Yaş:19),A.Taarabt(QPR/England/Yaş;22) bu oyuncuları alın birini LW,diğerini RW yapın çok iyi sonuçlar alırsınız.Zaten her ikiside LW-RW oynayabiliyor.Overalları 75-78 gibi bir şeydi,1 sezon oynadım bu oyuncularla 80 oldular.Süper oyuncular ve yetenekliler.Son bir ekleme daha isterseniz ST olarakta oynatabilirsiniz.Hele ki A.Taarabt'ın süper bir bitiriciliği var.

Umarım Verdiğim Bilgiler İşinize Yarar

Shaqiri çok iyi

• m.götze acayip gelişiyor her menejerliğimde alırım bide hulku tavsiye ederim yarıp geçiyo defansı ve iyi gelişiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: colovic90

Ayrıca Defansta Dortmundun defansını komple alın

hummels tek yetiyo
  • stoper olarak hummels ve thiago silvayı alın hem iyi gelişiyolar hem ikiside süper defans hemde kornerlerde falan goller atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

HULK vazgeçilmezimdir :)

Benimde vazgeçilmezim HULK tur süper bir oyuncu herkeze tavsiye ederim
  • anlaşılan o ki herkes çok iyi takımlarla menajerlik yapıyor. gönül isterdi ki ortasınıf hatta daha alt takımlarla oynayan oyuncular olsun bu başlık altında. hep bilinen oyuncular paylaşılmış, yorumlanmış.

galatasaray'ı la liga'yı atıp 1.sezon world class'ta ligde 78 puanla 3. oldum. 2.sezon ise kral kupasını aldım, ligde de 89 puanla 2.oldum, şampiyonlar ligini de aldım. şu anda 3.sezonumdayım sezon başında süper kupa'yı aldım. oynadığım taktik de 4-3-3. ortasahayı teknik oyuncularla, kanat ve bekleri hızlı ve staminası yüksek oyunculardan, stoper ve ön liberoyu ise güçlü oyunculardan kuruyorum.

ben size orta sınıf takımlar için alacağınız adamlar listesi yapayım o halde. aynı zamanda çoğu şu anki takımımda kullandığım oyuncular

Angelo Ogbonna

mevki : stoper

oyuna girer girmez hangi takımda olursam olayım direk ilk aldığım adamdır. aşırı kuvvetli, aşırı hızlı, kafa toplarında aşırı etkili fiziği çok yerinde bir stoper. her türlü santrforla savaşabiliyorsunuz takımınız ne olursa olsun ogbonna olduğunda. kesinlikle ne yapın ne edin. eksik yönü ise tacklinglerde biraz zayıf olması, ancak 2-3 yıl içinde overall'ı 80 i geçtiği için sıkıntı olmayacaktır.

Sebastien Bassong

ogbonna'yla birlikte mükemmel 2li olurlar. bassong ogbonna'nın tackling kısmını kapatır, ayrıca da ogbonna kadar olmasa da hızlı ve güçlüdür, gayet ideal bir defans takım ne olursa olsun sırıtmaz.

Armero

mevki: sol bek

stamina'sı 95in üzerinde. 3güne bir maçınız olsa bile sizi yarı yolda bırakmaz, her türlü oynar. aşırı güçlü ve aşırı hızlı. sol bekte vazgeçilmez gerçekten, yedeğe bile gerek duyulmuyor.

belhanda

mevki : orta saha

gerçekten çok iyi bir ortasaha. tekniği çok yerinde, gölgesine bile çalım atabiliyor. çok hızlı değil ve pas yeteneği de çok iyi değil.

johny russell

mevki : forvet, sol kanat

elinizdeki kadro kötüyse yapmanız gereken süper hızlı oyuncularla kontra atak oynamaktır. russell da bu konuda oldukça iyidir, çalım yeteneği vardır aşırı derecede hızlıdır, bitiriciliği de fena değildir. iyi bir alternatif oyuncu da olur ayrıca, ama dediğim gibi takımın kötüyse tercih edin.

sercan yıldırım

mevki : forvet

güncellemeyi yaparsanız geliyor. akıyor adeta akıyor... galatasaray'la yaptığım menajerlikte 2 sezonda da la liga gol kralı yaptım, kesinlikle öneririm. kontraatak futbolunda çok iş yapıyor, tekniği hiç fena değil. tek eksiği bitiriciliği biraz kötü, ancak kontraatak futbolunda genelde boş kaleye attığınız için pek bitiriciliğine gereksinim duymuyorsunuz.

tosic

mevki: sol kanat

hangi takımda olursanız olun sırıtmayacak bir sol kanat. neredeyse kötü özelliği yok, tosic benim en favori adamlarımdan birisi. hem teknik hem aşırı hızlı hem bitirici, her şey var adamda. kesinlikle sol kanadınızda vazgeçilmez olacaktır.

selçuk inan

mevki: ortasaha

pas master adeta. mükemmel paslar atıyor, savunmanın arkasına ayağına yapıştırıyor arkadaşının. öneririm kesinlikle

casemiro

mevki: ön libero

biraz el yakar ama 10 sene boyunca önliberoyu kapatır. aşırı gelişebiliyor oyuncu, ilk aldığınızdaki özellikleri de hiç fena değil. ön libero da vazgeçilmezim her takıma alırım hemen hemen fiyatı ne olursa olsun

pisano

mevki: sağ bek

sabri'nin oyunda ne kadar iyi olduğunu eğer aldıysanız görmüşsünüzdür zaten. pisano sabri'nin bir üst versiyonu, daha teknik ve daha ayarlı ( ) versiyonu diyebiliriz. öneririm her yönden iyi bir oyuncu

marco reus

mevki : sağ açık, forvet

açıklamaya gerek yok reus'u hepimiz biliriz zaten. kesinlikle öneririm parasının hakkını verir. forvette de gram sırıtmaz hiç olmadık goller atar. reus kesinlikle mükemmel

şimdilik aklıma gelenleri yazdım daha bilyon tane oyun var. siz nasıl tarzda bir oyuncu istediğinizi söylerseniz direk yazarım size isimlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

anlaşılan o ki herkes çok iyi takımlarla menajerlik yapıyor. gönül isterdi ki ortasınıf hatta daha alt takımlarla oynayan oyuncular olsun bu başlık altında. hep bilinen oyuncular paylaşılmış, yorumlanmış.

galatasaray'ı la liga'yı atıp 1.sezon world class'ta ligde 78 puanla 3. oldum. 2.sezon ise kral kupasını aldım, ligde de 89 puanla 2.oldum, şampiyonlar ligini de aldım. şu anda 3.sezonumdayım sezon başında süper kupa'yı aldım. oynadığım taktik de 4-3-3. ortasahayı teknik oyuncularla, kanat ve bekleri hızlı ve staminası yüksek oyunculardan, stoper ve ön liberoyu ise güçlü oyunculardan kuruyorum.

ben size orta sınıf takımlar için alacağınız adamlar listesi yapayım o halde. aynı zamanda çoğu şu anki takımımda kullandığım oyuncular

Angelo Ogbonna

oyuna girer girmez hangi takımda olursam olayım direk ilk aldığım adamdır. aşırı kuvvetli, aşırı hızlı, kafa toplarında aşırı etkili fiziği çok yerinde bir stoper. her türlü santrforla savaşabiliyorsunuz takımınız ne olursa olsun ogbonna olduğunda. kesinlikle ne yapın ne edin. eksik yönü ise tacklinglerde biraz zayıf olması, ancak 2-3 yıl içinde overall'ı 80 i geçtiği için sıkıntı olmayacaktır.

Sebastien Bassong

ogbonna'yla birlikte mükemmel 2li olurlar. bassong ogbonna'nın tackling kısmını kapatır, ayrıca da ogbonna kadar olmasa da hızlı ve güçlüdür, gayet ideal bir defans takım ne olursa olsun sırıtmaz.

Armero

mevki: sol bek

stamina'sı 95in üzerinde. 3güne bir maçınız olsa bile sizi yarı yolda bırakmaz, her türlü oynar. aşırı güçlü ve aşırı hızlı. sol bekte vazgeçilmez gerçekten, yedeğe bile gerek duyulmuyor.

belhanda

mevki : orta saha

gerçekten çok iyi bir ortasaha. tekniği çok yerinde, gölgesine bile çalım atabiliyor. çok hızlı değil ve pas yeteneği de çok iyi değil.

johny russell

mevki : forvet, sol kanat

elinizdeki kadro kötüyse yapmanız gereken süper hızlı oyuncularla kontra atak oynamaktır. russell da bu konuda oldukça iyidir, çalım yeteneği vardır aşırı derecede hızlıdır, bitiriciliği de fena değildir. iyi bir alternatif oyuncu da olur ayrıca, ama dediğim gibi takımın kötüyse tercih edin.

sercan yıldırım

mevki : forvet

güncellemeyi yaparsanız geliyor. akıyor adeta akıyor... galatasaray'la yaptığım menajerlikte 2 sezonda da la liga gol kralı yaptım, kesinlikle öneririm. kontraatak futbolunda çok iş yapıyor, tekniği hiç fena değil. tek eksiği bitiriciliği biraz kötü, ancak kontraatak futbolunda genelde boş kaleye attığınız için pek bitiriciliğine gereksinim duymuyorsunuz.

tosic

mevki: sol kanat

hangi takımda olursanız olun sırıtmayacak bir sol kanat. neredeyse kötü özelliği yok, tosic benim en favori adamlarımdan birisi. hem teknik hem aşırı hızlı hem bitirici, her şey var adamda. kesinlikle sol kanadınızda vazgeçilmez olacaktır.

selçuk inan

mevki: ortasaha

pas master adeta. mükemmel paslar atıyor, savunmanın arkasına ayağına yapıştırıyor arkadaşının. öneririm kesinlikle

casemiro

mevki: ön libero

biraz el yakar ama 10 sene boyunca önliberoyu kapatır. aşırı gelişebiliyor oyuncu, ilk aldığınızdaki özellikleri de hiç fena değil. ön libero da vazgeçilmezim her takıma alırım hemen hemen fiyatı ne olursa olsun

pisano

mevki: sağ bek

sabri'nin oyunda ne kadar iyi olduğunu eğer aldıysanız görmüşsünüzdür zaten. pisano sabri'nin bir üst versiyonu, daha teknik ve daha ayarlı ( ) versiyonu diyebiliriz. öneririm her yönden iyi bir oyuncu

marco reus

mevki : sağ açık, forvet

açıklamaya gerek yok reus'u hepimiz biliriz zaten. kesinlikle öneririm parasının hakkını verir. forvette de gram sırıtmaz hiç olmadık goller atar. reus kesinlikle mükemmel

şimdilik aklıma gelenleri yazdım daha bilyon tane oyun var. siz nasıl tarzda bir oyuncu istediğinizi söylerseniz direk yazarım size isimlerini.

baya detaylı olmus usta ellerine saglık.ben bvb alıyorum hem fifa da hemde fm tek takımımdır :)

• Selçun İnan mükemmel ! Uzaktan affetmiyor. Bide defansa Huth diye bi adam aldım. Adam fizikli bişey çok iyi belki yaşı sorun çıkarabilir ama deneyin derim.

Hummels'u tek defansa koysan adamlar yine geçemez zaten.
    Gökhan Töre aldım çok iyi :D
    Obraniak var çok iyi hatta müthiş !
    Bide Emenikeye bakın derim..
  • Gareth Bale
    Sandro
    Lennon
  • Crystal Palace'ta zaha diye bir forvet var onu ilk onbire koydum valla çok iyi gelişiyor
  • youth acedemy e grdm orda ıste 3 tane adem alıp ulkelere gonderdım ama o oyuncular hıc yuksel mıyor neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delfouneso der geçerim
  • arkadaslar konuyla alakalı değil ama career modda cenk tosun, burak yılmaz , querasma gibi oyuncuları almanın bi yolu yokmu yada varmı da bn bulamadım =) free agentte sacma sapan adamlar var, ülke ülke aratıyorm ama cıkmıyor , ama oyun dısında edıtten baktıgımda bu oyuncular oyunda mevcut,,sözun özu bunları nasıl takıma dahıl edebılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar konuyla alakalı değil ama career modda cenk tosun, burak yılmaz , querasma gibi oyuncuları almanın bi yolu yokmu yada varmı da bn bulamadım =) free agentte sacma sapan adamlar var, ülke ülke aratıyorm ama cıkmıyor , ama oyun dısında edıtten baktıgımda bu oyuncular oyunda mevcut,,sözun özu bunları nasıl takıma dahıl edebılırım ?

bende merak ediyom
  • FİFA MANAGER 12 DE YENİ ALDIĞIM TRANSFERLERİ OYNATAMIYORUM ALTINDA OYNAMAYA UYGUN DEĞİLDİR YAZIYOR EN İYİ ADAMLARIMI OYNATAMIYORUM YARDIMCI OLBİLİRİ MİSİNİZ
  • DOUMBİA ve WELLİTON : Kesinlikle fifa 12 nin en iyi forvetleri. (hem yaşları hem gelişimleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 18 Eylül 2012; 16:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar konuyla alakalı değil ama career modda cenk tosun, burak yılmaz , querasma gibi oyuncuları almanın bi yolu yokmu yada varmı da bn bulamadım =) free agentte sacma sapan adamlar var, ülke ülke aratıyorm ama cıkmıyor , ama oyun dısında edıtten baktıgımda bu oyuncular oyunda mevcut,,sözun özu bunları nasıl takıma dahıl edebılırım ?

bende merak ediyom

bulundukları takımlar fifa 12 de yok bu yüzden alamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin98

Alın Neymar'ı iş bitsin. Eh, tabi 80 m€ gözden çıkarmak gerekiyor :D

Ne 80m Euro'su 109m E'ya aldım
  • Jesé Rodriguez var Real Madrid'in alt yapısında oynuyor onu tavsiye ederim. Sol ve Sağ kanatta oynayabiliyor Santrafor'da oynayabiliyor. Alhassane Bangoura var Rayo Vallecano'da onu da tavsiye ederim. O da kanat oyuncusu ama santrafor oynayabiliyor. Jamel Saihi var ön libero (CDM) Sofiane Feghouli var, Benedetti var bide.
  • bir çok oyuncu var gelişim gösteren, arkadaşların bir çoğu loris'i önermiş loris orta yaşlı bir kalecidir. loris'i alana kadar stegen'i alın. 20 yaşında 80 rating.

FİFA 12 DEN BİLDİKLERİM İLE BERABER FİFA 13 DEN DE TES EDİLEN İSİMLER

ORTA YAŞLI FUTBOLCU ÖNERMEYECEĞİM, ÖNERDİKLERİM 17-22 ARASI OLACAK 22 BİRKAÇ TANE. BAZILARINI ÖNERDİĞİMİ BELİRTECEĞİM BUNALR ŞU ANDA TATINABİLİRLİĞİ OLAN ÇOCUKLAR.

KALECİLER

Marc-André ter Stegen: ÖNERİLİR.
    De Gea
    Thibaut Courtois
    Kevin Trapp
    B. Leno

DEFANS:

Alberto Masi: ÖNERİLİR.
    Mateo Musacchio
    Kyriakos Papadopoulos: ÖNERİLİR.
    Steven Caulker
    Phil Jones: ÖNERİLİR.
    Joel Matip
    Stefan de Vrij
    Julien Berthomier: ÖNERİLİR
    Dejan Lovren
    Aymen Abdennour

BEK:

David Alaba: ÖNERİLİR.
    Kyle Walker: ÖNERİLİR.
    César Azpilicueta
    Mário Fernandes
    Georgi Schennikov
    Danilo Luiz da Silva: OYUNDA SADECE Danilo İSMİ.

ÖN LİBERO

Carlos Henrique Casemiro: OYUNDA SADECE Casemiro İSMİ. ÖNERİLİR.
    M'Villa: ÖNERİLİR.
    Serigne Kara: ÖNERİLİR.
    Lars Bender: ÖNERİLİR. DAHA TEKNİK
    Sven Bender: ÖNERİLİR. DAHA DEFANSİF
    Luca Marrone
    Jack Rodwell
    Rômulo Borges Monteiro: OYUNDA SADECE Rômulo İSMİ.

CM: ORTA SAHA GÖBEK

Marco Verratti: ÖNERİLİR.
    Kevin Strootman: ÖNERİLİR.
    Jack Wilshere: ZATEN BİLİYORSUNUZ.
    Moussa Sissoko
    André Martins
    Lewis Holtby
    Afriyie Acquah
    Jordy Clasie
    Sergi Roberto
    Magnus Wolff Eikrem
    İlkay Gündoğan
    Andrea Poli

CAM: OFANSİF ORTA SAHA

Mario Götze: BİLİNEN.
    Toni Kroos: BİLİNEN.
    Kevin de Bruyne: ÖNERİLİR.
    Alexander Merkel: ÖNERİLİR.
    Coutinho
    Zhano Ananidze: ÖNERİLİR.
    AYRICA:
    Lucas
    Ganso
    Christian Eriksen: GİBİ TANIDIĞINIZ GENÇ YETENEKLERİN HEPSİNİ SAYMAK İSTEMEDİM.

KANAT VE FORVET HATTI İÇİN BAŞKA ZAMAN YAZARIM ARTIK.

ZATEN FORVETLERİ AZ ÇOK BİLDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM. DAHA AZ GÖZE ÇARPAN MEVKİLERDE YARDIMCI OLMAK İSTEDİM.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.